Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,978

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
günaydınnnnnn günaydınn

ıyı olduguna sevındık sefer abı 6 aydan berı hastasın ;D ;D

hamdı abı unuttu bızı ıyıce selam sabahta vermez oldu form a gırıyo selam vermeden gıdıyo
selam selim.geçen hafta dedimya ağır takılacam diye. :D biraz sözümü tutayım dediydim ;D
bakıyomda pencerede üşütürsün diyende yok ???

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
günaydınnnnnn günaydınn

ıyı olduguna sevındık sefer abı 6 aydan berı hastasın ;D ;D

hamdı abı unuttu bızı ıyıce selam sabahta vermez oldu form a gırıyo selam vermeden gıdıyo

olurmu sana 3 yasından beri hastayım :D

ttos' Alıntı:
gunaydın ankara :smiley:

hamdi abi sağolasın hepberaber sağlık,neşe bizler ve sevdiklerimiz ile olsun :smiley:

hastalığı atlattım ve ilk iş olarak dun dişciye gittim beni bu hallere dusuren dişi ve yanındaki curumeye yuz tutmus diğer dişide cektirdim kurtuldum bugune sağlıklı bir bicimde başladım hadin hayırlısı artık :smiley:

geçmişolsun sefer

son_kral_54' Alıntı:
selam selim.geçen hafta dedimya ağır takılacam diye. :D biraz sözümü tutayım dediydim ;D
bakıyomda pencerede üşütürsün diyende yok ???

nıye agır takılıyorsun abı hayırdır bılmeden bı seymı yaptım bı yanlısım olduysa kusura bakma...

valla ben dırek üzerime aldım mevzuyu

ttos' Alıntı:
olurmu sana 3 yasından beri hastayım :D

hayttttttttt sefer abım be

ttos' Alıntı:
yapalım abi yapalım bu aralar bi dağıldık hastalık ıvır zıvır işler yuzunden artık toparlanma ayağa kalkma vakti geldi :smiley:
geldi benim şiirin yeri,
yüz üstü çok süründün,ayağa kalk SEFER... :smiley:
bu hafta şevkiye uyalım ufak çaplı. öbür hafta metin beyin dediği yere kazan tarafına geniş çaplı bi tur düzenleyelim diyorum.

hamdi beyin teklifi :D :D :D

mserdemir' Alıntı:
nıye agır takılıyorsun abı hayırdır bılmeden bı seymı yaptım bı yanlısım olduysa kusura bakma...

valla ben dırek üzerime aldım mevzuyu

hayttttttttt sefer abım be
yok canımm. geçen hafta sadece bir iki kişi yazdydık.katılım yok diye.bende haftaya yazmayacam demişidim.
o yüzden...

brothers' Alıntı:
herkese merhaba

takım toplanmış yine

toplanacak tabiiki de :smiley:
son_kral_54' Alıntı:
geldi benim şiirin yeri,
yüz üstü çok süründün,ayağa kalk SEFER... :smiley:
bu hafta şevkiye uyalım ufak çaplı. öbür hafta metin beyin dediği yere kazan tarafına geniş çaplı bi tur düzenleyelim diyorum.

hamdi beyin teklifi :D :D :D

başlat abi listelemeyi ;)

bu hafta açık ögretım sınavları var bır dahakı haftaya genış kapsamlı bır seyler yapalım ama erkenden gıdıp cocuk cocuk oynası hoplasın zıplasın aracını zorlayan aracını zorlasın cok guzel olur bence bu gun kararlaştırıp bı sayfa acalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri