Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,990

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

sanki ben o tepeyi ve o gölü hatırlıyom gibi. :eek:
oh olsun bensiz çıkarsanız işte böyle elinizi belinize koyar düşünür durursunuz. :D :D :D
kürek sallamasıda cabası ;)

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
sanki ben o tepeyi ve o gölü hatırlıyom gibi. :eek:
oh olsun bensiz çıkarsanız işte böyle elinizi belinize koyar düşünür durursunuz. :D :D :D
kürek sallamasıda cabası ;)
sen gelmedin bizimde otura otura canımız sıkıldı ne yapalım ne yapalım en iyisi gidip off road oyunu oynayalım dedik o tepeyede bilerek oturttuk sonra 1 saat uğraşıyla kutardık arabayı çamura tepeye çukura oturtup sonrada uğraşıp kurtarmaktan zevk alır olduk

herkeze merhaba ben cüneyt özel bir bankada çalışmaktayım
4x4 araca henüz sahip olamamış toyota hastası şuan toyota kardeşlerin en küçüklerinden yaris sahibiyim
etkinliklerde tanışmak dileğiyle

ayrıcana bu gibi durumlarda hi jack yada krikoyu vurur arka tekerlerin altını beslersiniz,
yada benimgibi kısa şase araç alın ;D ;D ;D

bak şimdi konuyla alakalı bir fıkra geldi aklıma.anlatayım.
leylekle eşşek aynı uçakta yan,yana otururlar.
leylek ikidebir hostes düğmesine basar hostes buyur deyince yok bişey ibnelikten bastım der.
eşşeğin hoşuna gider oda basar.hostes gelince ibnelik işte der.
durumu pilota haber veren hostes,atın ikisinide emrini alarak atarlar uçaktan.
leylek uçmaya başlar fakat bizim eşşek hızla irtifa kaybetmeye devam eder.
eşşeğin düştüğünü gören leylek sorar,
senin kanatların yokmuydu?
eşşek yok tabi der.
ee madem kanatların yok ozaman ibnelik senin neyine. :D :D :D
(ee madem hijack,krikon yok. o uzun şaseyle ne işinvar dik tepede)

cuntan' Alıntı:
herkeze merhaba ben cüneyt özel bir bankada çalışmaktayım
4x4 araca henüz sahip olamamış toyota hastası şuan toyota kardeşlerin en küçüklerinden yaris sahibiyim
etkinliklerde tanışmak dileğiyle
hoşgeldiniz cüneyt bey.tanışmak dileğiyle.
06kalıpçı57' Alıntı:
herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar mehmet abi.

o tepeden 2 defa sorunsuz geçtik zaten videosuda var ama yükleme işini bilmiyorum böyle durumlarda hi jak iyi tıraktörde iyi şevki onlardanda iyi

arkadaşlar, herkese iyi geceler ben yatıyorum
yatmayacak olan arkadaşlara söylüyorum bir gezi planlayın çok kişi gitmek istiyor ama bir organizasyon olmadıgı için gidemeyecegiz
ama bir organize olunursa eminim güzel bir gezi olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR