dopamin
Ömer GENÇER
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Kimse niye konuşmuyor arkadaşlar yokmu bir etkinlik
Kimse niye konuşmuyor arkadaşlar yokmu bir etkinlik
yarın çalışıyorum.hem bizim gölü bataklık yapmışsınız.şavcıoff' Alıntı:yarın öyleden sora gelde seni çamura sokayım hamdi bey
valla ben artık karışmıyom etliye,sütlüye.frii takılacam.olmadı pazar günü keşif turu amaçlı turlarım06kalıpçı57' Alıntı:arkadaşlar bu haftada boş geçecege benziyo
ben herzaman bu tezi savunmuşumdur.ttos' Alıntı:aslında batma değilde size atlamalı zıplamalı yerler, siz atlar iken bizimde mangalları tutturmemiz lazım![]()
06kalıpçı57' Alıntı:slm sefer bey, abilerle bir organizasyon yapında haftayı keyifle geçirelim
son_kral_54' Alıntı:ben herzaman bu tezi savunmuşumdur.
piknik alanına kadar her araç gelebilsin.sonrası ne yaparsa yapsın.(batmaca yasak.batılırsada tek,tek batılacak)
ama artık sadece takipciyim.![]()
ama yokuşuda inmek için bende senden cesaret aldım unutma.06kalıpçı57' Alıntı:hamdi abi bende aynı fikirdeyim yalnız ben geri geri inemiyorum![]()
lpg sızıntısımı var bi koku geliyor.ttos' Alıntı:hamdi abi oyle yer olarak aklımda bi memlik tarafı kalmıs hani senin kafayı takıpda cıktığın yer gerci ikinci yeri cıkamamıştın oranın devamını getirmek gerek ;D
diğer gittiğimiz tum yerler hep batmalı oldu![]()