Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,015

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

umutcelikel' Alıntı:
Hee tanımam mı teknik serviste kendisi...Serapmıydı eşi eskiden buradaydı...Daha eskiden herhalde:smiley:))

Offf kongre dönemi başlayacak yakında Antalya vs geyik gibi nasıl büyüyor gözümde var ya :-\

bizim başladı bu benim gideceğim ikinci kongre önce antalya kbb haftaya göz burada ankarada

ankaradaki kongreler çık sıkıcı oluyor

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı?

başakalarını bilmem ama ben kızlarımla avm dolaşma etkinliği planladım ;D ;D ;D bu hafta beni yok yazın arkadaşlar ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D

abi ameliyathaneye geçiyorum arıza var kbb de hemen gelsene beraber yapalım ;D ;D ;D

gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D

gel şaşmaza gidelim

mserdemir' Alıntı:

sen nasıl nöbetçisin :eek: nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
sen nasıl nöbetçisin :eek: nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsun senelık ızın alayım ıstersen

mserdemir' Alıntı:
sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsuın enelık ızın alayım ıstersen

senelik izin sana başka zaman lazım olur ;D, haftaya pazar öğlenden sonra yardım lazım olursa ben seni ararım akidiş ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
selam.
arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi.

abi arada senin doğum gününüde beleşe getirmek istiyorlar pasta kesmeden, off road yapmadan, çamura batmadan ;D ;D ;D

tekrar tolganın ve efenin doğum günleri kutlu olsun. sağlık huzur mutluluk ve bol paralı nice yıılar dilerim ikisinede

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR