Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,179

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tuncerersoy' Alıntı:
bu hafta sonu senin evin orada çamura batıp çıkamama var, biz batarız sen çekersin ;D ;D ;D

valla oraya gırersek yukarıda cıkamayız bıdaha cocuklar komple buz yaptı orayı kayarak oynayarak

mserdemir' Alıntı:
başım gozum ustune abı ne demek

bu toyota nerden cıktı bu arada ıcınde gızlıden gızlıye bır toyota sevdasımı beslıyorsun ne bılım senın japona ıhanet gıbı olur soyleyım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o toyotanın hüzünlü bir hikayesi var selim ; hani geçen hafta sen ben tuncer abi tamerin oraya gitmiştik ya birde orada tamerin rav4 vardı ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
o toyotanın hüzünlü bir hikayesi var selim ; hani geçen hafta sen ben tuncer abi tamerin oraya gitmiştik ya birde orada tamerin rav4 vardı ;D ;D ;D

hahah hahah anladımmmm haha

ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım beyler

hamdi abi sobada çaymı içsek ?

neyse arkadaşlar ben kaçtım kalırsam yazarım yazarsam yazarlar ( şimdilik ya sabır )

herkese iyi muhabbetler

mserdemir' Alıntı:
abı nereye yaff hayırdır

bitti mesai ne yapayım iki kelam edelim dedim okuyunca sıkıldım tadım kaçtı selim ; temcit pilavının zamanı gelmiş yine

mjeliada' Alıntı:
İstanbulu yakalayacağız bu gidişle. ancak gezilerimizde bir adet kameraman bir adet fotografçı olması şart bence. Slaylar hazırlayalım videoları birleştirelim hatta müzik filan koyalım arkaplana. montaj işini hallederim ancak çekim yapabilecek ekipmanım yok.
bu işi oğlum tunahan iyi yapıyordu,lakin onu gezenbilirin pehlivanı yapmak için sakarya'ya gönderdim. ;)

20 mart 2011 ışık dağı (yada bana heryer trabzon)

1- mserdemir 2 kişi l200 +1
2- tuncer 2 kişi terrano
3. Ada BAL 1-2 kişi 93 ZJ 5.2 v8
4. Ufuk ÖZKAN x kişi xx model CJ diyelimmi
5-Hamdi Tekmen 3kişi 93 vitara (ekipman olarakta kurtarıcı vitara yeter heral :D)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri