Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,638

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
yeni işinizi ilk ben kutlarım :smiley:istersen cumartesi sobada çayımızı içelim ve şu çamlığa girelim yine.

aaa harbı ben orayı unutmustum du bakalım cumartesı dalarız oraya

Etiketler

murat çelik' Alıntı:
nereye dalıyosunuz yıne abiii
;D

gecen gıttıgımız yere ;D ;D ;D sana ugrayıpda gectık ya

murat benım telsızı aldın dımı sende ;D

herrrrrrrrrrrrrkeze iyi akşamlar kendınıze ıyı bakın

vinç = bana lazım degil ama aksesuar olarak araca yakısır :D
arka kilit= lsd vardı sokturdum işime yaramıyor ;D
ön kilit= arkada yoksa onde zaten gerekmez :smiley:
koruma kafesi= aksesuar olarak olabilir
mt lastik= at yeterli
telsiz= pmr var
halat mapa u kilit = bunlar gerek ama once aracın on ve arkasına ceki yerlerinin yapılması gerek ;D
muhtelif anahtar takımı= herzaman lazım olur :smiley:
balta levye çekiç= levye çekiç evet balta sanmam :smiley:
hijack veya başka jack :smiley: =gereksiz

sizler gibi ağır offroad yapmadıgımdan amacımın sadece hafif kır gezileri oldugundan kendi sahsi fikrimdir ;)

bide

2" yukseltme yapmam lazım :smiley:

ttos' Alıntı:
vinç = bana lazım degil ama aksesuar olarak araca yakısır :D
arka kilit= lsd vardı sokturdum işime yaramıyor ;D
ön kilit= arkada yoksa onde zaten gerekmez :smiley:
koruma kafesi= aksesuar olarak olabilir
mt lastik= at yeterli
telsiz= pmr var
halat mapa u kilit = bunlar gerek ama once aracın on ve arkasına ceki yerlerinin yapılması gerek ;D
muhtelif anahtar takımı= herzaman lazım olur :smiley:
balta levye çekiç= levye çekiç evet balta sanmam :smiley:
hijack veya başka jack :smiley: =gereksiz

sizler gibi ağır offroad yapmadıgımdan amacımın sadece hafif kır gezileri oldugundan kendi sahsi fikrimdir ;)

bide

2" yukseltme yapmam lazım :smiley:

dünya üstünde kilidi söktüren tek insansın tebrikler :smiley: kız gezisiyse amaç yükseltme neden? zaten 245 lastiklerin yüksektesin boşuna yükseltme hem get le yükseltme çok büyük hasarlara sorun açıyor. hem neden yükselteceksin ki? ben stadart halde olmama ragmen daha askıda kaldığımı hiç hatırlamıyorum . kitle yükselt yapacaksan ama gereksiz. koruma kafesi çok tehlikeli araç içinde ölümlü kaza olmayacaksa bile o kafese kafayı çarpıp ölenler var yani sakın yapmayın muayeneden de geçemezsiniz. araçlarımızın güvenlik kafesleri gayet yeterli.

mjeliada' Alıntı:
dünya üstünde kilidi söktüren tek insansın tebrikler :smiley: kız gezisiyse amaç yükseltme neden? zaten 245 lastiklerin yüksektesin boşuna yükseltme hem get le yükseltme çok büyük hasarlara sorun açıyor. hem neden yükselteceksin ki? ben stadart halde olmama ragmen daha askıda kaldığımı hiç hatırlamıyorum . kitle yükselt yapacaksan ama gereksiz. koruma kafesi çok tehlikeli araç içinde ölümlü kaza olmayacaksa bile o kafese kafayı çarpıp ölenler var yani sakın yapmayın muayeneden de geçemezsiniz. araçlarımızın güvenlik kafesleri gayet yeterli.

bi 5 cm daha istiyorum bazı gecislerde aracın altı surtme yapıyor bide alt tarafa muhafaza dusunuyorum o kadarı kafi zaten bana :smiley:

koruma kafesi ve vinc bana zaten gereksiz olursa param cok sonraları dusunebilirim su an taktırmaya kalksam bile aksesuardan oteye gecmez bende ;D ;D ;D

evet kilit sokturen tek kisiyimdir sanırım 1.5 senede bir kilit kırıp masraf cıkarınca sokturdum nası beceriyorsam o kilitleri kırmayı bi turlu de anlamadım ??? ??? ???

ttos' Alıntı:
bi 5 cm daha istiyorum bazı gecislerde aracın altı surtme yapıyor bide alt tarafa muhafaza dusunuyorum o kadarı kafi zaten bana :smiley:

koruma kafesi ve vinc bana zaten gereksiz olursa param cok sonraları dusunebilirim su an taktırmaya kalksam bile aksesuardan oteye gecmez bende ;D ;D ;D

evet kilit sokturen tek kisiyimdir sanırım 1.5 senede bir kilit kırıp masraf cıkarınca sokturdum nası beceriyorsam o kilitleri kırmayı bi turlu de anlamadım ??? ??? ???

kırılmaması lazım öyle...

son_kral_54' Alıntı:
şevki,benim çelik halat onarıma girdimi ? :D :D :D
senin halat benim çiftliğin önünde sürünüyor adam olmaz gibi en iyisi strap o kadar vurdurmaya hepside dayandı benim 10mm lik 8 mt çelik halat 25 mt ip halat parçalandı sadece2 tonluk strap kaldı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR