Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,579

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ufukozkan' Alıntı:
bunlar la ne işiniz var yahu..

grup ıcınde herkezın ulaşabılecegı rahat kullanabılecegı bır alet işde b tıpı lısans ıcın kım sınava gırecek kım koşturacak bıde yılda 2 defa acıyorlar sınavı

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: batarsak ilkbahara kadar kalalım diyosun :smiley: :smiley:
Ufuk Abiciğim, bende Kezban var, ben batırırım o çıkartır,
olmadı, sende varsan yanımızda korkmam zaten.

elmadağdaki kar da Işıkdağından az olacağını düşünmüyorum.

Amir Ganjavi' Alıntı:

abı sen ıkı cekerle iğmirden cıktıktan sonra hıc bı yerde kalmazsın

mserdemir' Alıntı:
grup ıcınde herkezın ulaşabılecegı rahat kullanabılecegı bır alet işde b tıpı lısans ıcın kım sınava gırecek kım koşturacak bıde yılda 2 defa acıyorlar sınavı

cb midland alan42.... direk çözüm....

Amir Ganjavi' Alıntı:

orda ciddi kar vardırda ... ne tarafına gideceksiniz o önemli...kayak merkezinden sonra sağa devam ederseniz orda çok güzel ağaçlar arasında yerler var....ciddide kar var :smiley: :smiley: ama ciddi demedi deme :smiley:

bu toyota nerden cıktı bu arada ıcınde gızlıden gızlıye bır toyota sevdasımı beslıyorsun ne bılım senın japona ıhanet gıbı olur soyleyım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
toyota sevdası önceden vardı eski aşkım ;D yenisinin haberi yok kıskanıp beni yolda bırakmasın diye söylemedim kendisine ;D ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
bu toyota nerden cıktı bu arada ıcınde gızlıden gızlıye bır toyota sevdasımı beslıyorsun ne bılım senın japona ıhanet gıbı olur soyleyım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D

toyota sevdası önceden vardı eski aşkım ;D yenisinin haberi yok kıskanıp beni yolda bırakmasın diye söylemedim kendisine ;D ;D ;D

ama duymasın kızar sonra ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
aynı zamanda da seyyar kullanıyosun ...çok pratik...

gezıye gelen bır cok arkadaş el telsızı olar pmr kullanıyor onun ıcın sıkıntı oluyor cb telsızler herkezde cb olsa cok guzel olur ama olmayınca olmuyor

cb midland alan42.... direk çözüm....
[/quote]
gurupta birkaç kişi haricinde çoğunluğunda pmr telsiz var bu sebepten pmr telsiz almasında fayda var.

yayılın çimenlere
acele edin
er ya da geç
çimenler yayılacak üzerinizde

NEYZEN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ....
Bu dünyada ne kazandıysanız yiyiniz..!

Yoksa;
Öleceğiz bir gün, gömecekler,
Bir kaç gün övecekler,
Sonra kalan malını bölecekler,
Hatta memnun kalmayıp sövecekler...!

pazar gunu ışıkdagı dıyenler

1- mserdemir 2 kişi l200 +1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR