Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,557

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

bu arada ben telsiz alacagım da nasıl birşey almam lazım? kaç para? yardımcı olursunuz bana değilmi :smiley:

Etiketler

mjeliada' Alıntı:
bu arada ben telsiz alacagım da nasıl birşey almam lazım? kaç para? yardımcı olursunuz bana değilmi :smiley:

http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm

gıt burdan bu telsizi al bence

mserdemir' Alıntı:
http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm

gıt burdan bu telsizi al bence

pahalı ya :(

mserdemir' Alıntı:
vayyyyyyyyy metın abım coktu bı kere

yok be neresı pahalı

aselsan için pahalı diyorum. o alpinki gbi antenli filan aselsanlar 300 lira 180 buna vereceğime 120 daha verip onlardan almak daha mantıklı

merhaba arkadaşlar
bu haftasonu birgrup arkadaşım evirgan yaylasına gidecek sağlam adamlar sağlam araçlar ben işlerim nedeniyle gidemeyeceğim ama gitmek isteyen arkadaşlar olursa yönlendirebilirim

mjeliada' Alıntı:
aselsan için pahalı diyorum. o alpinki gbi antenli filan aselsanlar 300 lira 180 buna vereceğime 120 daha verip onlardan almak daha mantıklı

cb telsiz ile pmr telsiz farkını biliyorsundur umarım

mjeliada' Alıntı:

o cb telsiz onunla sadece aractan aaraca konuşursun ama bunla herkezle konuşursun neyse yaf sen bılırsınnn

brothers' Alıntı:
selim hüseyin aradımı seni

aradı aradı konustuk abı sevkı abıde aradı halletdık bı problem yok

Merhaba;

kapasite ve kullanım için tecrübem yok ancak birkaç ürün için fiyat vereyim, belki faydası olur

selamlar

TELSIZ_FIYAT.jpg

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Merhaba;

kapasite ve kullanım için tecrübem yok ancak birkaç ürün için fiyat vereyim, belki faydası olur

selamlar

ilginize teşekkürler. motorola yada midland açıkçası daha cazip geldi.
mserdemir' Alıntı:
o cb telsiz onunla sadece aractan aaraca konuşursun ama bunla herkezle konuşursun neyse yaf sen bılırsınnn

aradı aradı konustuk abı sevkı abıde aradı halletdık bı problem yok

farkı bilmiyordum açıkçası. ama arabadan arabaya konuşmak dışında napacağım ki telsizi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON MESAJLAR

SON KONULAR