mjeliada' Alıntı:bu arada ben telsiz alacagım da nasıl birşey almam lazım? kaç para? yardımcı olursunuz bana değilmi
mserdemir' Alıntı:sen arabayı bızım kapının önune bırak abı ben gozum gıbı bakarım ;D ;D ;D ;D ;D
mserdemir' Alıntı:http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm
gıt burdan bu telsizi al bence
TEKNIKISLEM' Alıntı:sana bir değil 5 araç feda olsun
..... yürü be metin :
mjeliada' Alıntı:pahalı ya
mserdemir' Alıntı:vayyyyyyyyy metın abım coktu bı kere
yok be neresı pahalı
mjeliada' Alıntı:aselsan için pahalı diyorum. o alpinki gbi antenli filan aselsanlar 300 lira 180 buna vereceğime 120 daha verip onlardan almak daha mantıklı
mjeliada' Alıntı:aselsan için pahalı diyorum. o alpinki gbi antenli filan aselsanlar 300 lira 180 buna vereceğime 120 daha verip onlardan almak daha mantıklı
brothers' Alıntı:selim hüseyin aradımı seni
mserdemir' Alıntı:aradı aradı konustuk abı sevkı abıde aradı halletdık bı problem yok
internetten almayı dşünürseniz en ecuz akakçe.com adersinden mt975 olarak arattırabilirsiniz veya media markt lardan herhangi birindende alabilirsiniz.mjeliada' Alıntı:pahalı ya
TEKNIKISLEM' Alıntı:Merhaba;
kapasite ve kullanım için tecrübem yok ancak birkaç ürün için fiyat vereyim, belki faydası olur
selamlar
mserdemir' Alıntı:o cb telsiz onunla sadece aractan aaraca konuşursun ama bunla herkezle konuşursun neyse yaf sen bılırsınnn
aradı aradı konustuk abı sevkı abıde aradı halletdık bı problem yok