Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 525
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,686
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

ttos' Alıntı:
simdi benim problem pazar gunu cocuklar icin okulun yapmıs oldugu bir etkinlik var ve ben onları saat 10.15 de bırakmam gerek eger halledebilirsem sizi yolda yakalamaya calısacagım.
Ben 1.6 giderken sen beni 5.2 çok rahat yakalarsın ama sadece asvaltta ;D

The_Men' Alıntı:
Ben 1.6 giderken sen beni 5.2 çok rahat yakalarsın ama sadece asvaltta ;D
haha abi tamda onu diyecektim agzımdan aldın ben kendime asfalt uzerinden bir guzergah seceyim diye ;D ;D ;D

gideceğimiz yer de, gecen sefer ki gibi hep aynı yerde mi oynuyacaz yada bir yerden girip başka bir mevkiden mi çıkacağız.

tanyolu' Alıntı:
gideceğimiz yer de, gecen sefer ki gibi hep aynı yerde mi oynuyacaz yada bir yerden girip başka bir mevkiden mi çıkacağız.
debelenecek güzel yer olursa hem yemeğimizi çayımı içeriz hemde debelenir yolumuza devam ederiz,bi yerden girip bi yerden çıkarız.

The_Men' Alıntı:
benim ışık dağı rehberim erkan haberiniz olsun bütün bilgileri ondan aldım :D saolsun.nasıl olsa bir sürü etkinliğimiz olacaktır,oraya da gelicez.
Hamdi abi cok fazla yardımcı olamadım :( benim gittiğimde alcak yerlerde 50 cm ile 100 cm kar vardı zirvede ise 1,5 - 2 metreyi buluyordur sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66354.msg790257#msg790257 bir arkadaş geçen hafta yaptıkları etkinlikten 1 fotoğraf atmış kar biraz pısmış o fotoğrafa göre en az 1 metre kar vardır şuan zirvede

desenize benzini ve lpg leri full tutmak gerek

ceranus' Alıntı:
Tamam o zaman ben de geliyorum ;D
zerrin hanım sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız,
Diğer arkadaşlardan ses yok,4x4 canavarı çiğdem hanım filan olucaktı öyle hatırlıyorum :D
arabasız gelecek arkadaşları misafir edebiliriz.

iroqua' Alıntı:
Hamdi abi cok fazla yardımcı olamadım :( benim gittiğimde alcak yerlerde 50 cm ile 100 cm kar vardı zirvede ise 1,5 - 2 metreyi buluyordur sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66354.msg790257#msg790257 bir arkadaş geçen hafta yaptıkları etkinlikten 1 fotoğraf atmış kar biraz pısmış o fotoğrafa göre en az 1 metre kar vardır şuan zirvede

zirvede kar kalınlığı 40 cm civarı, aşağılarda 3-4 cm ama rüzgarın süpürdüğü yerlerde 1 metre kadar...

murat çelik' Alıntı:
İREGUA ARKADAŞ SENDE NE VAR ARÇ
Murat bey bende lada niva vardı sattım şuan 2.8 hilux için bütcemi denkleştimeye calışıyorum bulamazsam temiz bir hilux 4runner yada grand vitara yada başka bir araç bakıcam ama hilux önceliğim olacak 1 sene arar ve temiz bir toyota bulamazsam diğer altarnatifleri düşünürüm :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri