murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)
sen arkadan bize yetişirsin
sen arkadan bize yetişirsin
Ben 1.6 giderken sen beni 5.2 çok rahat yakalarsın ama sadece asvaltta ;Dttos' Alıntı:simdi benim problem pazar gunu cocuklar icin okulun yapmıs oldugu bir etkinlik var ve ben onları saat 10.15 de bırakmam gerek eger halledebilirsem sizi yolda yakalamaya calısacagım.
oyle kılavuza anca oyle arac cekilir ;DSerko' Alıntı:tabi tabi, çekmeye diye gittik, askıda kaldık ama kılavuzluğun süperdi
haha abi tamda onu diyecektim agzımdan aldın ben kendime asfalt uzerinden bir guzergah seceyim diye ;D ;D ;DThe_Men' Alıntı:Ben 1.6 giderken sen beni 5.2 çok rahat yakalarsın ama sadece asvaltta ;D
debelenecek güzel yer olursa hem yemeğimizi çayımı içeriz hemde debelenir yolumuza devam ederiz,bi yerden girip bi yerden çıkarız.tanyolu' Alıntı:gideceğimiz yer de, gecen sefer ki gibi hep aynı yerde mi oynuyacaz yada bir yerden girip başka bir mevkiden mi çıkacağız.
Hamdi abi cok fazla yardımcı olamadım benim gittiğimde alcak yerlerde 50 cm ile 100 cm kar vardı zirvede ise 1,5 - 2 metreyi buluyordur sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66354.msg790257#msg790257 bir arkadaş geçen hafta yaptıkları etkinlikten 1 fotoğraf atmış kar biraz pısmış o fotoğrafa göre en az 1 metre kar vardır şuan zirvedeThe_Men' Alıntı:benim ışık dağı rehberim erkan haberiniz olsun bütün bilgileri ondan aldım saolsun.nasıl olsa bir sürü etkinliğimiz olacaktır,oraya da gelicez.
zerrin hanım sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız,ceranus' Alıntı:Tamam o zaman ben de geliyorum ;D
iroqua' Alıntı:Hamdi abi cok fazla yardımcı olamadım benim gittiğimde alcak yerlerde 50 cm ile 100 cm kar vardı zirvede ise 1,5 - 2 metreyi buluyordur sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66354.msg790257#msg790257 bir arkadaş geçen hafta yaptıkları etkinlikten 1 fotoğraf atmış kar biraz pısmış o fotoğrafa göre en az 1 metre kar vardır şuan zirvede
Murat bey bende lada niva vardı sattım şuan 2.8 hilux için bütcemi denkleştimeye calışıyorum bulamazsam temiz bir hilux 4runner yada grand vitara yada başka bir araç bakıcam ama hilux önceliğim olacak 1 sene arar ve temiz bir toyota bulamazsam diğer altarnatifleri düşünürümmurat çelik' Alıntı:İREGUA ARKADAŞ SENDE NE VAR ARÇ