Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,139
Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

:smiley:
<center>
<iframe frameborder="0" width="480" height="269"> src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xiits2?theme=none&wmode=transparent">
<iframe frameborder="0" width="480" height="269" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xiit8i?theme=none&wmode=transparent"></iframe><iframe frameborder="0" width="480" height="269" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xiit0u?theme=none&wmode=transparent"></iframe>

Etiketler

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah. :D benide batmış gibi gösterip manşet yaptınızya vallaha aşk olsun ;D
hamdi abi sen çekmişsin sakına bidaha batma çekmeyecegim seni ::smiley:

06kalıpçı57' Alıntı:
selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah. :D benide batmış gibi gösterip manşet yaptınızya vallaha aşk olsun ;D
hamdi abi sen çekmişsin sakına bidaha batma çekmeyecegim seni ::smiley:
vallah ben masumum,ben foto çekmedim.sadece araziye ilk giriş olan dere geçişini görüntüledim ;)
koca grayder batarmı hiç aşk olsun yani...

Çok güzel olmuş gezi ,Fatih hocam Fatih hocam geçmiş olsun aracını ilk defa gördüm hayırlı olsun süpermiş

videolar harika,
derede oynamanın çok zevkli olduğunu biliyorum (bide keskin taşlar olmasa)
etap bayağı bi uzundu galiba, hep farklı yerler görüyorum resim ve videolarda.

metin abi fotoğrafları ve videoları çok güzel sunmuşsun eline sağlık :D

bam bam' Alıntı:
Çok güzel olmuş gezi ,Fatih hocam Fatih hocam geçmiş olsun aracını ilk defa gördüm hayırlı olsun süpermiş
Merhaba Can teşekkür ederim kendi çapında bir XJ işte.
Hatırlarsan ilk sizinle gitmiştik oraya çok çok güzel olmuştu, şimdi iyice zorlaşmış oralar daha ileri gidemiyorsun( en azından ben gidemedim :D). İnşallah en yakın etkinlikte karşılaşırız.

tanyolu' Alıntı:
Merhaba Can teşekkür ederim kendi çapında bir XJ işte.
Hatırlarsan ilk sizinle gitmiştik oraya çok çok güzel olmuştu, şimdi iyice zorlaşmış oralar daha ileri gidemiyorsun( en azından ben gidemedim :D). İnşallah en yakın etkinlikte karşılaşırız.

Doğrusun Fatih abi ilk biz gitmiştik çok güzel eğlenmiştik bi daha gideriz hepberaber görüşmek üzere iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR