Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,141

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

tanyolu' Alıntı:
Geziye katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim, inşallah herkes mutlu ayrılmıştır. Güzel fotoları bekliyoruz.
Bu arada Amir abi piknik yapılan yerde bir çapa unutulmuş sizinmiş herhalde, ben getirdim haberin ola en yakın etkinlikte getireyim.
Abi çapa Efe'nin olabilir, arabaya daha bakmadım ama Efe çapayı arabadan indirdiğini söylüyor.
teşekkür ederim.

Çok güzel bir etkinlik olmuş,ancak KEŞKE EKİLİ ALANLARI EZMESEYDİNİZ :eek: :eek: :eek:

murat çelik' Alıntı:
elinize saglık çok guzel gorseller amir bey
hani diyorumki sanada teşekkür etsek yani ;)
bugün senin dükkandaydım,sen kayıplardaydın.aracı yaptırmaya gelmiştim.
sağ olsun ladacı haydar arkadaşımızın büyük yardımı oldu.gerek işcilik gerek parça alımında.
400 ü bulabilecek hasarı 150 ile savuşturduk :smiley:
suzide bir sonraki etkinliğe hazır ve nazırdır ;D ;D ;D

osmanbey' Alıntı:
Çok güzel bir etkinlik olmuş,ancak KEŞKE EKİLİ ALANLARI EZMESEYDİNİZ :eek: :eek: :eek:

01 mayıs 2011 tarihli gezi

önceden iki araç ile keşfi yapılan ve gidiş-dönüş yolu belirlenen bir güzergah üzerinde yapıldı

güzergah üzerinde

MERA YADA EKİLİ ALAN YOKTUR

TEKNIKISLEM' Alıntı:
01 mayıs 2011 tarihli gezi

önceden iki araç ile keşfi yapılan ve gidiş-dönüş yolu belirlenen bir güzergah üzerinde yapıldı

güzergah üzerinde

MERA YADA EKİLİ ALAN YOKTUR

Vallahi 2. Sayfadaki resimler gayetde filizlenmiş buğdaylar,hayır daha sonra aynı yoldan yada köylerden geçerken köylüler tepki veriyor ekili alanlarımız eziyorsunuz diye.Bakın bazı ormanlar arazi araçlarının girişine,hatta yürüyüş gruplarına bile yasaklandı.Nedeni de birkaçkişinin yaptığı hataların cezasını diğer doğa severlerin çekmesi.LÜTFEN BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLALIM....

sanırım sorun sizin ot filizlenmesiyle buğday filizini karıştırıyor olmanız.
o alana özellikle dikkat ettim.ekilmemiş tarla ve otlanmaya başlamış.
ama dersenizki sizin realde göremediğinizi ben sanalda daha iyi görüyorum.
e haklısınız ne diyeyimki başka,bundan sonra dikkat ederiz uyarı için teşekkür.

UYARI MESAJIDIR...13 aracın ortalama 40 kişinin ot olarak bildiği bu filizlenmenin buğday olduğu uyarısı karşısında bundan sonra yeşillenmiş yerlerde dolaşmama kararına vardım.zira yağmur yemiş her düzlükte ve bayırda bu buğdaydan mevcut.sadece yollar kullanılacak ???

Image_256.jpg

osmanbey' Alıntı:
Vallahi 2. Sayfadaki resimler gayetde filizlenmiş buğdaylar,hayır daha sonra aynı yoldan yada köylerden geçerken köylüler tepki veriyor ekili alanlarımız eziyorsunuz diye.Bakın bazı ormanlar arazi araçlarının girişine,hatta yürüyüş gruplarına bile yasaklandı.Nedeni de birkaçkişinin yaptığı hataların cezasını diğer doğa severlerin çekmesi.LÜTFEN BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLALIM....

merhaba sayın osmanbey kesinlikle haklısınız zira;

Kanun Numarası: 4342

Kabul Tarihi : 25/2/1998

Yayımlandığı R.Gazete: Tarih: 28/2/1998 Sayı: 23272

Yayımlandığı Düstur : Tertip: 5 Cilt: 37

tanımlı ilgili kanun incelendiğinde sizin de dediğiniz gibi " (...ekili alanlarımız eziyorsunuz diye.Bakın bazı ormanlar arazi araçlarının girişine,hatta yürüyüş gruplarına bile yasaklandı.Nedeni de birkaçkişinin yaptığı hataların cezasını diğer doğa severlerin çekmesi ...) detayı;
çok açık ve seçik ve net ve anlaşılır ve çok bilindik ve yeni olmayan ve bindokuzyüzdoksansekiz yılı şubat ayının ikinci gününden beri resmiyet kazanan ve zaten hiç yeni olmayan ve özellikle dikkat edilmesi gereken bir konu olduğu çok aşikar olan ve çok da hassas davranılması gereken bir konu olan bu durum ile ilgili ben de sizinle aynı fikirdeyim

ancak

aynı dili konuşuyor ve yazıyor olmamıza rağmen neden

B İ R M A Y I S İ K İ B İ N O N B İ R T A R İ H L İ G E Z İ D E N Ö N C E İ K İ A R A Ç T A R A F I N D A N
K E Ş İ F Y A P I L D I V E G Ü Z E R G A H Ü Z E R İ N D E M E R A Y A D A E K İ L İ A L A N Y O K T U R

açıklamasının size bir anlam ifade etmediğini ben anlayamadım.

arzu ederseniz uygun bir vakitte Akçaali köyü muhtarı sayın Zeki AKSOY u da yanımıza alarak ilgili güzergahı baştan sona birlikte gezebiliriz, hem ben çok keyif aldığım bu geziyi tekrarlamış olurum hemde siz sanıyorum GC kullanıyorsunuz, aracınızı test etmiş olursunuz.

profilinizde kimlik bilgilerinize ait daha detaylı bilgi verebilirseniz sonraki etkinliklerde sizi de haberdar ederiz hem de bilgi ve deneyimlerinizden istifade etmiş oluruz,
sanıyorum hem benim hem de ekipteki diğer arkadaşların sizin gibi hassas ve ince ruhlu katılımıcılardan öğrenip istifade edeceğimiz pek çok şey olacaktır.

Pil sorunu ile çekemediğim resimleri sağolsun eleven11 Şeref ÖZER kardeşimin yakaladığı kareler ve videolar ile telafi ediyoruz

görsellerin telif hakkı Şeref e aittir, ben aracıyım.

buyurun ...

CIMG0011.JPG

CIMG0012.JPG

CIMG0019.JPG

CIMG0022.JPG

CIMG0027.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR