Amir Ganjavi
Kamp II
Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)
bizden bu kadar,
bizden bu kadar,
Abi çapa Efe'nin olabilir, arabaya daha bakmadım ama Efe çapayı arabadan indirdiğini söylüyor.tanyolu' Alıntı:Geziye katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim, inşallah herkes mutlu ayrılmıştır. Güzel fotoları bekliyoruz.
Bu arada Amir abi piknik yapılan yerde bir çapa unutulmuş sizinmiş herhalde, ben getirdim haberin ola en yakın etkinlikte getireyim.
elinize saglık çok guzel gorseller amir beyAmir Ganjavi' Alıntı:bizden bu kadar,
ekili alanlara girmedik otlanmış tarla birazda nadasa bırakılmış tarladan geçildi.osmanbey' Alıntı:Çok güzel bir etkinlik olmuş,ancak KEŞKE EKİLİ ALANLARI EZMESEYDİNİZ
hani diyorumki sanada teşekkür etsek yanimurat çelik' Alıntı:elinize saglık çok guzel gorseller amir bey
osmanbey' Alıntı:Çok güzel bir etkinlik olmuş,ancak KEŞKE EKİLİ ALANLARI EZMESEYDİNİZ
TEKNIKISLEM' Alıntı:01 mayıs 2011 tarihli gezi
önceden iki araç ile keşfi yapılan ve gidiş-dönüş yolu belirlenen bir güzergah üzerinde yapıldı
güzergah üzerinde
MERA YADA EKİLİ ALAN YOKTUR
osmanbey' Alıntı:Vallahi 2. Sayfadaki resimler gayetde filizlenmiş buğdaylar,hayır daha sonra aynı yoldan yada köylerden geçerken köylüler tepki veriyor ekili alanlarımız eziyorsunuz diye.Bakın bazı ormanlar arazi araçlarının girişine,hatta yürüyüş gruplarına bile yasaklandı.Nedeni de birkaçkişinin yaptığı hataların cezasını diğer doğa severlerin çekmesi.LÜTFEN BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLALIM....