TEKNIKISLEM
SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR
Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)
devam
devam
TEKNIKISLEM' Alıntı:merhaba sayın osmanbey kesinlikle haklısınız zira;
Kanun Numarası: 4342
Kabul Tarihi : 25/2/1998
Yayımlandığı R.Gazete: Tarih: 28/2/1998 Sayı: 23272
Yayımlandığı Düstur : Tertip: 5 Cilt: 37
tanımlı ilgili kanun incelendiğinde sizin de dediğiniz gibi " (...ekili alanlarımız eziyorsunuz diye.Bakın bazı ormanlar arazi araçlarının girişine,hatta yürüyüş gruplarına bile yasaklandı.Nedeni de birkaçkişinin yaptığı hataların cezasını diğer doğa severlerin çekmesi ...) detayı;
çok açık ve seçik ve net ve anlaşılır ve çok bilindik ve yeni olmayan ve bindokuzyüzdoksansekiz yılı şubat ayının ikinci gününden beri resmiyet kazanan ve zaten hiç yeni olmayan ve özellikle dikkat edilmesi gereken bir konu olduğu çok aşikar olan ve çok da hassas davranılması gereken bir konu olan bu durum ile ilgili ben de sizinle aynı fikirdeyim
ancak
aynı dili konuşuyor ve yazıyor olmamıza rağmen neden
B İ R M A Y I S İ K İ B İ N O N B İ R T A R İ H L İ G E Z İ D E N Ö N C E İ K İ A R A Ç T A R A F I N D A N
K E Ş İ F Y A P I L D I V E G Ü Z E R G A H Ü Z E R İ N D E M E R A Y A D A E K İ L İ A L A N Y O K T U R
açıklamasının size bir anlam ifade etmediğini ben anlayamadım.
arzu ederseniz uygun bir vakitte Akçaali köyü muhtarı sayın Zeki AKSOY u da yanımıza alarak ilgili güzergahı baştan sona birlikte gezebiliriz, hem ben çok keyif aldığım bu geziyi tekrarlamış olurum hemde siz sanıyorum GC kullanıyorsunuz, aracınızı test etmiş olursunuz.
profilinizde kimlik bilgilerinize ait daha detaylı bilgi verebilirseniz sonraki etkinliklerde sizi de haberdar ederiz hem de bilgi ve deneyimlerinizden istifade etmiş oluruz,
sanıyorum hem benim hem de ekipteki diğer arkadaşların sizin gibi hassas ve ince ruhlu katılımıcılardan öğrenip istifade edeceğimiz pek çok şey olacaktır.