Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,975
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

The_Men' Alıntı:
arada göz atıp gidiyor.bazen görüyorum.gündem dışı değil,takipte :D

iyi gruptan kopmasında ; herhalde biz alternatif bir grup oluşturduk ankara için eski arkadaşlardan hala bir katılım yok ; o zaman sucuk ekmeğe devam

Etiketler

brothers' Alıntı:
iyi gruptan kopmasında ; herhalde biz alternatif bir grup oluşturduk ankara için eski arkadaşlardan hala bir katılım yok ; o zaman sucuk ekmeğe devam
bende öyle tahmin ediyorum.biz çaylaklar grubuyuz sanırım. herkeze kapımız açık.hani laf aramızda çok güzel grubumuzda olmadı değil yani.

ilk teklif benden olsun o zaman iğmir tarafına gidelim mi ?

kızılcahamam tarafında pazar nahiyesinin üst tarafları

brothers' Alıntı:
ilk teklif benden olsun o zaman iğmir tarafına gidelim mi ?
çamuru,bayırı bol olsunda hiç farketmez.murat yarın bende 2 gibi sanayide olacam.el yapımı şnorkelimi boyadan alacam.mevkimiz aynı inş. görüşürüz.
ben kaçar 16 sına yatırım yapmalıyım mesaiye devam.size iyi muhabbetler. ;)

ewet arkadaşlar herkes bir hazırlık peşinde:smiley:ben de 4cm daha yükselttim nivayı çok hoş oldu bakalım arazi performansı nasıl olacak en kısa zamanda denem lazım:smiley:

Kia besta 4x4 minibüs var bu etkinliklere bizde katılabilirmiyiz acaba sizce araç uygunmu

ygtgencer' Alıntı:
Kia besta 4x4 minibüs var bu etkinliklere bizde katılabilirmiyiz acaba sizce araç uygunmu
uymazsa kaldıgın yerde cekiveririz arkadasım ;) zaten benim araba seninkine denk sayılır ;D ;D ;D grubun curuk elması benim :D

erhan-selim-hamdi abi ugrasmayın benim ile yafff :'(

saka bir yana 16 sındaki etkinlik zorlumu olur cunku benim hanım ve cocuklarda istekli tehlikesi varsa gelmesinler?

bide artık su bey lafını kaldıralım aramızda ne o oyle sefer bey falan ya sefer yada tolga desek daha iyi ikiside uyar:smiley:

murat arkadasının arabası hayırlı olsun yarın fırsat bulursam akgun ustaya ugrarım bende aracı gormeye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR