Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan voyvoda4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,902
Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.

takoser' Alıntı:
selam aramıza hoş geldiniz yerimiz şaşmazda iletişim bilgilerimiz site içersinde bulabilirsiniz her konuda yardımcı olmaya hazırız saygılarımızla ;D
Merhaba teşekkür ederim bu haftasonu şehir dışında olacağım ancak uygun olan en kısa zamanda yanınıza uğramaya geleceğim mutlaka şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar

Etiketler

bulent kocoglu' Alıntı:
Bunlar hepten camia ... -kendi değişleri ile-
Bende , andropoz dönemi tezimi bu camia üzerine hazırlıyorum....

evet kendi değişimiz ile camiayız buraya ait olabilmeninde doğadan alınmış çok basit IQ seviyesi tek basamaklı olanların bile anlayıp uyabileceği birkaç kuralı var.

1- Kimseye kin duymayacaksın ( doğa'da kin duymak,intikam,vs yoktur )

2- Dürüst ve net olacaksın ( hayatın, yaptıkların, insani ilişkilerin net olacak, durduk yere havlayıp saldırmayacaksın )

3- Hayatında bazı şeylerin önceliği olacak ve bu sıra hiç bozulmayacak Sevgilin,çocukların,arkadaşların

4- Geziye çıktınmı alkolü sadece 8 saat duracağın yerde alacaksın ve sarhoş olmadan bırakacaksın içmeyi

yani gördüğünüz gibi burada bir araç marka fanatikliği yok sadece kullanmaktan zevk alınan bir marka var siteden 20 tane aracı yan yana koyun hepsi aynı fabrikadan çıkmaktadır ancak hiç biri birbirine benzemez aynı biz insanlar gibi aracın sahibinin karakterine göre şekil alır aracınız

Buradaki büyük kısım 18-40 arasında ( ben 32 ) eğer yaş haddinden yolcularsak sizi tanrı dağına deneyimlerimizi tezinize eklenmesi için anektod ve dipnot olarak yollarız mirascılarınıza, bu sayede türkiyede hazırlanmış en uzun deneyim incelemesi olarak literatüre girebilir. Bizde Sizin ve anadolunuzun heykelinin olduğu, bir etkinlik düzenler sizi "saygı" ile anarız en en içten sevgilerimle Ozan TAN

Ozancigim

Ben seninle iletisim kuramiyorum
Kusak farkindan olsa gerek,

Cok enterasan seyler kaleme aliyorsun,
IQ , havlama falan, okuyorum okuyorum cozemiyorum.

Sen benide gececen bu gidisle
Sonradan hatirladim senin ardahandan defender getirme projen vardi,
Ne oldu
Getirdinmi veya su anda bir defenderin varmi?

Evet orayada yazmıştınız siz araç zaten bir akrabamızındı sagolsun kuzen yolu göze alıp getirdi aracı şuan izmirde sümerbank yanında Tuğrul & Turgay Kardeşlerde Başladık yani toplamaya biraz yol kat edince resim ve masraf listesi için topik açacagım büyük kısmınıda kendim yapmaya çalışıyorum

Bu arada Bülent Bey defender içine attığınız mesaj sayısı bayağı çoğaldı artık sizede bir defender bulma zamanı geldi sizin bir mesajınızda bu araçların güvensizliğinden bahsetmiştiniz size bir defender bulalım celik çekme boruları ve size söyleceğim malzemeleri temin ettikten sonra roll cage,iç destek kolonları ve sepetini ben size ücretsiz yapacağım hemde foley firmasının orjinalinin replikasını sözüm söz...

Valla durum ona doğru gidiyor, Ozancığım,

Şimdi haftaya 45 günlük Güney Amerika motorsiklet sürüş turuna çıkıyorum
Gelince, bi el atalım bu işe :smiley:

Belkim benden kurtulmak için biriside defenderini bağışlar :smiley:

Marx der ki bir insan 90 yaşına da gelse ondan ümit kesme sen bildiğini anlat mutlaka anlar... ben size nacizane bir zeytin dalı uzattım haddim olmayarak bunu dikerseniz çoğalır... başkalarına da verirseniz daha hızlı çoğalır defender mesele değildir amaç dostluk olduktan sonra benden parça artar başkalarından parça artar birazda siz eli cebe atarsınız cıkarırız bir tane, siz araç alın izmire gelin ya da aracı gönderin gerekli malzemeyi temin edin roll cage ve iç kolonlar ve üst sepet benden sözüm söz 1500 TL. (işçilik bedeli) kara geçtiniz bile...

bu arada telefonum 0533 377 91 41 bir gün lazım olacak roll cage işi için ;)

ozntan' Alıntı:
meselenin özüde zaten o sevgiliniz çocuğunuz işin içine girdimi daha zevkli biz hergece kızları yatırdıktan sonra sevgilimle araçları inceliyoruz. yapım videolarını izliyoruz laptop kucakta kahveler elde yataga uzanmışsın araca yapabileceklerini inceliyorsun yada yapabilmek için projelendiriyorsun bir tarih belirliyorsun bütçe ayırıyorsun ve hep birlikte yapıyorsun DEFENDER = MUTLULUK yeterki bakmasını bil nasıl yapacağını planla
Maaşallah ben bu camiayla tanışmadan askerde 300 tdi 97 model bir defenderla tanıştım askerden geldim dağ bayır binek araçlarımızla gezerdik ama artık bu işin böyle olmiycağını anladım 4x4 araçlara bakmaya başladım başladımda birde baktımki sadece defender bakıyorum o zaman anladımki bu virüs bana taaaa askerde bulaşmış sonra burda siz değerli defender üstadlarınla tanıştım bende 87 düz dizel defender var rampayı çıkana kadar söylenip yolu düzleyince koca oğlan (defender) senle ben ne yapacam bırakamıyorum dediğimi hatırlıyorum artık öyleki yazın denize giderken klimalı aracımız dururken trafikte akıp giden aracımız dururken bütün aile defender la gidiyoruz hatta bir keresinde gaz teli koptu deniz dönüşü sevgilim gaz teline asılıp gaz veriyodu o şekilde sanayiye kadar geldik ama öteki aracımda böyle bir sorun olsaydı eminimki gülmekten çok canımız sıkıp günümüz zehir olmuştu ama defender olunca sadece güldük ve bir anı oldu uzun lafın kısası siz değerli üstadlarımızında dediği gibi defeder bir çocuk gibidir ilgi ister sevgi ister ben bile şuan aracımda yapılacak fazla birşey kalmadğından satıp başka bir defender alıp şaseye kadar söküp sıfırdan turbo motorla toplamayı düşünüyorum biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın ama içimi döktüm foruma bakın herhalde defender hariç hiçbir araç bu kadar konuya kapak olmamıştır defender dışında hiç bir araç duygusal bir bağ oluşmamıştır sahibinle sağlıcakla kalın

sevgili ozan tan

son noktayı koymuşsun...diyecek birşey kalmamış bana...duygularıma tecüman oldun...teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.