İlginç bir beyin kimyası bu sevmediğiniz hoşlanmdığınız bir araç var bunu hem bu isim altında, hemde Anadol resimli kullanıcı olarak sürekli dile getiriyorsunuz ama günlük yazışmalara baktığımızda hergün Defender bölümüne uğramadan da yapamıyorsunuz. Bunun pisikolojideki karşılığı örnekle açıklamak gerekirse hani ilk okulda bir kıza aşık olan ama nasıl davranacağını bilmediğinden gidip kızın saçını çeken,tekme atan ,yaptığı yanlışlarda en çok gülen,daha sonrada ona aşık olduğunu söyleyen küçük erkek çocuğu davranısı vardır ya onu andırıyor... yani seviyorsunuz sizde bu arabayı hadi itiraf edin
Siz hiç "Aslan besleyen yemini düşünmez" sözünü duydunuz mu? yada 1100 TL aylık ücretle yaşayıp hem çocuk yetiştirip hem kira ödeyip birde defender kullanan, yada belediyede hayvan bakma ücreti alıp para biriktirip ücretsiz izin alıp ,şuanda güney amerikada gezen iki kafadar olduğunu biliyormusunuz olur yada olmaz bu birazda şans ve zaman işidir ama insan hayalleri ile yaşar hayalleri olduğu için başarır üretir geliştirir icad eder.
Alexsander Graham Bell in karısı gibi "gece gece icat çıkarma derseniz... Ne bu kadar insanın bir araya geldiği topluluk olur ne okadar görülmemiş yerleri haritalara kazandıran insanlar olur nede yetiştirdiği çocuklara doğa ile nasıl barışık yasanacağını anlatan Anne ve Babalar olur. Bunlar illa defenderle olur demiyorum ama bunları yaparken ki tercihi defender se buda kullanıcısını ilgilendirir bir karardır...
Defender almayı düşünen Arkadaş'ım sen bunların hiç birisine kulak asma Al istediğin arabayı çek kapının önüne aracına kapalı dolaplar yap boyası ile oyna kaplamalarını değiştir direksiyonuna hallattan dekor yap ama mutlaka bişeyler yap bunları yaparken hayatında birisi varsa ( sevgili ) mutlaka onuda dahil et cocuklarınız varsa çocukları da dahil ederek bin arabaya bir yerlerini sök tak bunları bozulduğu için yapma pazar günü ailenle vakit geçirirken yap o küçücük parmakların neler yaptığına inanamazsın, birde neşe girdimi işin içine kahkalar şarkılar falan 15.000 değil 15.000.000 borcun olsa buna deger.... Örnek kızım binek aracımızın tavan döşemesine bir kalp yapmış içine benim annesinin ve kardeşinin adının baş harflerini yazıp ok çıkarmış ben gördüğümde çok mutlu olmuştum hala durur hiç değiştirmeyi düşünmedim döşemeyi ama kafam paraya gitseydi cuvalla para verilip alınmış arabanın tavan döşemesinde karalama görünce sinir krizleri eşliğinde çocuğu paylıyor olmam gerekirdi... Nasıl bir araç düşlüyorsan uğraş,almaya çalış, tek şart hayallerine sadık kal mutlaka yaparsın...