Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,670

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Nasıl 5-6 saatlik uyuma bu Yavuz dün gece sabahın 04.30 unda site de mesajın vardı ;D

discovery-V8' Alıntı:
son 15 gündür max 2 saat, ama dün akşam 5-6 saat uyudum açıkçası ,bu gecede 5-6 saat uyumak için kendime izin verdim ;D

Bu yılbaşları bizim işte kabus gibidir herkes bayılır ben 7 senedir nefret ediyorum.

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

zerrin hanım mustafa abiden köyün durumunu sorun bence...
belki köyde biyerlerde bırakılır araçlar..

Onur, Mustafa Abi ile öyle konuştuk, binekler Ankara'da kalırsa iyi olur dedi, tabii 4 çekerlerdeki yer durumuna bağlı olacak bu ama çok kişi yok binekle gelen, sorun olmayacak sanırım arkadaşları 4 çekerlere almak ...

Döndükten sonra fotoğrafların ve anlatımların yükleneceği linki veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22104.msg168832#msg168832

Sabah Ankara'dan karlı görüntüler

001.jpg

003.jpg

Döndükten sonra fotoğrafların ve anlatımların yükleneceği linki bir kere daha veriyorum veriyorum,

arkadaşlar günaydın

20cm kar var bizim burda

Arkadaşlar günaydın şu an hava -1 derece nem % 75 kar yağışı devam ediyor :smiley:

iyi eğlenceler bu karda zevkli olacakdır eminim

günaydın arkadaşlar sabah dışarıya bi baktım çığlık attım yuppiii diyeee :smiley: babam diyoki bu havda gidecenmi sen eminmisin bana bilse asıl bu havayı bekliyoruz biz gitmek için:smiley:

ozan bi dahaki sefere senide bekliyoruz

Evet arkadaşlar etkinliğimiz başlamıştır :smiley: Artık diğer sayfadan devam ediyoruz, hepimize iyi eğlenceler diliyorum, ben birazdan yola çıkıyorum, görüşmek üzere :smiley:

Linkimiz ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR