Adem ve Çiğdem,bu içten dilekleriniz için teşekkür ederim.Misafirim biraz rahatsız,öyle olmasaydı çeke çeke getiricektim zaten.Neyse kısmet değilmiş.İnşallah bir dahaki sefere.Sizler benim içinde tadını çıkarın olurmu..
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
zerrin bende sorun yok yarın geliyorum optimumun tam karşısıydı fotolardaki gibi degilmi görüşmek üzere bu arada kar yagıyo dışarda işallah köy yolları güzeldir yoksa bolca araba iteklicez galiba ;D
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
umutcelikel' Alıntı:
Arkadaşlar ben malesef katılamıyorum...Listeden çıkarabilirsiniz beni. Gelmiyorum ya yine kar yağar kesin!!
Dün şirketin yılbaşı partisi vardı, feci alkol komasına girdim.(girmişim daha doğrusu, hatırlamıyorum) Feci durumdayım, detoks modundayım.
Herkese şimdiden iyi eğlenceler.
Ya Umut ileri bir zamana bırakmayalım sabah gilip senin takozu alayım akşama ikiye bölünmüş şekilde teslim ederim, ben kullanınca daha bir acısız zahmetsiz olur ;D
Herkese İyi geceler , Ben , Onur, Uğurhan hocam saat 10:30 da ümitköy köprüsü üzerinde buluşuyoruz, 11 de optimumdayız. cb ve pmr var pmr 3.31, CB Budefa FM olsun 31. kanal.