Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
valla en büyük dileğim gerçekleştirmek.. kimse olmasa da tek gideceğim diyorum
yaz yaklaşsın belki gezenbiliri harekete geçirip bir grup olarak yaparız. çok daha keyifli olur.
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
fastjunkie' Alıntı:
valla en büyük dileğim gerçekleştirmek.. kimse olmasa da tek gideceğim diyorum
yaz yaklaşsın belki gezenbiliri harekete geçirip bir grup olarak yaparız. çok daha keyifli olur.
abi ben otel olayına falan hiç girmicem . bütün gezi ne kadar sürer bilmiyorum ama tüm gezi boyunca kamp ya da araç da kalmayı düşünüyorum.
millet interrail lara gidiyo avrupayı geziyo trenle, metrolarda yatıyo... biz kendi memleketimizde açta açıkta kalmayız heralde karadeniz insanının misafirperverliğini biliyoruz... hiç bi şekilde yemek ve konaklamaya para gideceğini ya da ayarlanması gereken şeyler olduğunu sanmıyorum ;D ;D ;D
inşallah yaza doğru bu planıma katılırsınız çok da keyifli olur
interrail miş. bi de o kadar para veriyorlar trene, avrupada ne varmış. peeh Türkiye'nin her yeri 10 basar
;D ;D ;D ;D
bu yaz karadeniz turu yaptım 6 gün ama tam anlamıyla gezemedim. Bu yaz kesin gideceğim özellikle rize ve artvin ayder yaylasından kaçkara çıkmayı da hedefliyorum inşallah.