Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 211,444
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

http://www.youtube.com/watch?v=bOSIE6rDpnk

Etiketler

merhaba arkadaşlar uzun zamandır buralara ogramadım amma yine buradayım işte yeni bir proje ue başladım bakalım ne çıkacak 3 teker trike motor yapmayı pilanlıyorum 1.7 90 hp motor kullanıcam bakalım nasıl bir şey çıkacak

Ustam kolay gelsin. Arkada kullandigin amortisorleri nerden temin ettin acaba. Birde fiyati nedir o amortosrlerin.

Ustam kolay gelsin. Arkada kullandigin amortisorleri nerden temin ettin acaba. Birde fiyati nedir o amortosrlerin.
merhaba arakadaşım ben o amortüsörleri monreo nun amortüsörü açık boyu 1 metre yalnız onlar düz amortüsör o dönemde izmirde buldum bir takım vardı zaaten amma onların üzerindeki diğer aparatları kendim yaptım bu sisemde amortüsör bulman biraz zor yani sisteme uygun ürünler var fakat fiyat çok uçuk nasıl yaparsın bilmem kolay gelsin

merhaba bu amortüsörleri standart olarak monreo dan o dönemde izmir bayiinde buldum şu an varmıdır bilemem amma onlar standat bir ürün onun üzerindeki diğer sistemleri ben kendim üretip üzerine uyarladım bu sistemde ürünler var fakat fiyatlar çok uçuk onun için ben böyle bir çözüm ürettim kolay gelsin