bu ne ki bunların modeli eskidi artık bundan sonra daha neleri üretildiki forumuda 2 - 3 sayfa geriye git kafamdaki örnekleri göreceksin saygılarKarademir' Alıntı:Hedefte böylesi var mı ustam?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201182027973869
Karademir' Alıntı:Facebookda görünce aklıma bu konu geldi. İlk defa görünce şaşırdım meğer daha iyileride varmış.
Buda çok iyi. Yaktığını hayal bile edemiyorum.
whiteagle' Alıntı:Merhaba Şaban Usta
Araçta değişiklikler varmı ?
YavuzÇ.' Alıntı:Ustacım hiiçuğraşma 70 ile falan, kilidi vs. hep dert olur. u400 unimog difleri bulalım aynı paralara kilidi vs. içinde . kilitleri havalı yada telli kumanda edersin tıkır tıkır, kırılmaz .
vallahi yavuz bey bu yıl inşaat işine girdim kullanmakta olduğum bina yarımdı çocuklar yetişti konut ihtiyacı doğdu onu tamaladım ondandır zaaten uzun zamandır araçla ilgilenemedik bilyorsun bu işlerde para ve zaman sıkıntısı olmaması lazım amma bu yıl bende ikiside kısıtlı uzak kaldım işleri iyice boşladım bir yıldır aracı komşunun bodrumuna çektim öyle duruyor bir yandanda dürtüyor hadi azda olsun bir şeyler yap diyor bakalım senin önerin aslında bizim sorunumuzu kökten bitirecek amma nasıl olacak bende bilmiyorum napolyonda zamanla illede para demiş olanda cuval dolusu var amma bizdede tam tersi bozukluk bile değerli şu sıralar kusura bakmayın kafanızı şişirdşm saygılar sevgiler sizlerin olsunYavuzÇ.' Alıntı:Ustacım hiiçuğraşma 70 ile falan, kilidi vs. hep dert olur. u400 unimog difleri bulalım aynı paralara kilidi vs. içinde . kilitleri havalı yada telli kumanda edersin tıkır tıkır, kırılmaz .
YavuzÇ.' Alıntı:Abicim gönlünce olsun, bu zevk işi para kazanacak birşey olsa vurulur kırılır yapılır herşey. Hayırlı olsun evler.