KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu ne ki bunların modeli eskidi artık bundan sonra daha neleri üretildiki forumuda 2 - 3 sayfa geriye git kafamdaki örnekleri göreceksin saygılar
şunu bir izle birde motor gücüne bir bak 1100 hp motor var bu canavarda
erdi bey kardeşim bizde şöyle bir değim vardır arslan besliyen yemini düşünmez diye yani şimdi o aracı yaptıran kişinin garajını bir görsen bunu hiç konu bile etmezdin sanırım adamın hangar gibi garajı var Porsche ve diğer süper lüx araçlardan kolleksiyon yapmış özel uçağı helikopteri yatı katı bu tür bir adam iç yakıtı düşünürmü bizim gibi garibanlar buna merak sarar amma elde ettiği zaman ilk işi gidip lpg ye çevirtmek olur bizdede böyle em lüksü olsun amma benzin yakmasın deriz bunula ilgilide bir değim var canım cennette diye başlıyan amma buraya yazılmaz anladın sen onu
ilhan kardeşim aracın kabin nini yeniden dizayn ettim arka akslar dayanmıyor dana 80 koymıya karar verdim dift bakıyorum yakında istanbula çıkmacılara gimem lazım orada senin bildiğin bu tür malzemeler nerede bulabilirim
Ustacım hiiçuğraşma 70 ile falan, kilidi vs. hep dert olur. u400 unimog difleri bulalım aynı paralara kilidi vs. içinde . kilitleri havalı yada telli kumanda edersin tıkır tıkır, kırılmaz .
Ustacım hiiçuğraşma 70 ile falan, kilidi vs. hep dert olur. u400 unimog difleri bulalım aynı paralara kilidi vs. içinde . kilitleri havalı yada telli kumanda edersin tıkır tıkır, kırılmaz .
vallahi yavuz bey bu yıl inşaat işine girdim kullanmakta olduğum bina yarımdı çocuklar yetişti konut ihtiyacı doğdu onu tamaladım ondandır zaaten uzun zamandır araçla ilgilenemedik bilyorsun bu işlerde para ve zaman sıkıntısı olmaması lazım amma bu yıl bende ikiside kısıtlı uzak kaldım işleri iyice boşladım bir yıldır aracı komşunun bodrumuna çektim öyle duruyor bir yandanda dürtüyor hadi azda olsun bir şeyler yap diyor bakalım senin önerin aslında bizim sorunumuzu kökten bitirecek amma nasıl olacak bende bilmiyorum napolyonda zamanla illede para demiş olanda cuval dolusu var amma bizdede tam tersi bozukluk bile değerli şu sıralar kusura bakmayın kafanızı şişirdşm saygılar sevgiler sizlerin olsun
merhaba arkadaşlar imkanlar el vermediğinden bizim makinanın akslarını yine orjinleriyle toplayıp yine araziye çıktık bir yıl sonra ha bu arada motor ve dift araştırmamız ve arayışımız devam ediyor bir iki video ekledim yutuba buraya link vereyim inşealla açar saygılar