KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
usta yüzünün akıyla bitirdin kendi projeni.do it yourself filan diye küçümseyenler gizliden takip ediyodur mutlaka.nasip olurda bir v8 motor takarsan bu canavar erderha olur alev kusar senin ellerinde.ellerin dert görmesin .
usta yüzünün akıyla bitirdin kendi projeni.do it yourself filan diye küçümseyenler gizliden takip ediyodur mutlaka.nasip olurda bir v8 motor takarsan bu canavar erderha olur alev kusar senin ellerinde.ellerin dert görmesin .
murat kardeşim biz elimizden geleni emeğimizi ortaya koyduk ve bu aracı ortaya çıkarttık bunu görenler hayretler içinde seyrediyor foto çekiyor haber yapılıyor buradan biz takdir veya teşekkür beklemiyoruz amma yapılan işçiliği verilen emeğide gözardı etmeyip sizin gibi takdir edenlerede teşekkür ederim
selam araç hakketten arazinin hakkını veriyor çok zevk verebilecek bir oyuncak böyle bir aracın yapımından sonra zannediyorumki çoğu kişiye ilham kaynahı olduğuna eminim .şu.or.
selam araç hakketten arazinin hakkını veriyor çok zevk verebilecek bir oyuncak böyle bir aracın yapımından sonra zannediyorumki çoğu kişiye ilham kaynahı olduğuna eminim .şu.or.
makinanın ufak tefek sorunlarını amortüsörün mafsalı yerinden çıkmıştı onu ve elezonların ayar kitlerini sona kadaf kaldırdık arazide aracın üzeri çamur dolunca ek ağırlık oluşuyor ve elezonlarda ısınınca biraz çökme yapıyordu bunları hallettik hafta sonu orman içi yangın yollarından ıstırancaya doğru yol alıcaz kısmet olursa gelmek istiyen gelebilir saygılar
liste başı beni yaz Şaban Abi bir aksilik çıkmazsa geliyorum
S EZGİN SELAM artık 1 jc almanın zamanı geldi sendeki kurdu görüyorum hanı derlerya kımıl kımıl