KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kolay gelsin şaban usta merak ettiğim 2. resim sanırsam kilitli difransiyel değilmi ? neden oraya kaynak yaptınız ? bunun artısı nedir acaba ? ??? pek anladığım bir konu değil ama kaynak dikkatimi çektide bir sebebi olmalı neden acaba ?
kolay gelsin şaban usta merak ettiğim 2. resim sanırsam kilitli difransiyel değilmi ? neden oraya kaynak yaptınız ? bunun artısı nedir acaba ? ??? pek anladığım bir konu değil ama kaynak dikkatimi çektide bir sebebi olmalı neden acaba ?
merhaba o difransiyelin %100 kilitli olması gerekiyor bunuda piyasada detroit diye tabir edilen kilitler var amma çok para o paraya komple çıkma dingil alabiliriz bizde bunu bu şekilde uygun görüp kaynatarak gerçekleştirdik bu difransiyellerin ne kadar dayanacağını bilmediğimiz için
merhaba o difransiyelin %100 kilitli olması gerekiyor bunuda piyasada detroit diye tabir edilen kilitler var amma çok para o paraya komple çıkma dingil alabiliriz bizde bunu bu şekilde uygun görüp kaynatarak gerçekleştirdik bu difransiyellerin ne kadar dayanacağını bilmediğimiz için
teşekkürler mudanyalı arkadaşım erkez her işin en iyisini en kalitelisini kullanmak ister amma gelgelelim bunların hepsi sonuçta maddiyata dayanıyor ve bu şekilde herşeyiyle sıfırdan el emeğiyle yaratılan bir çalışma götürüyor da götürüyor yani bir yıldır çalışıyoruz tamam ortaya bir şeyler çıkacak sonuç olarak bizi fazlasıyla memnun edecek amma sonu görene kadarda yemiye devam edecek anlaşılan
selam şaban usta hadi biraz daha gayret şu canavarı arazide görmek için sabırsızlanıyorum.en yakın zamanda tekrar uğrayacağım.inşallah aksilikler olmadan işin sonunu biran önce getirirsin. kolay gelsin.
Yarım yamalak bilgimle birşey sormak istiyorum.
Diff içine yapılan kaynağın oksijen kaynağı ile sarı kaynağı yapılması daha uygun olmazmı. Mukamet ve diflerin metal yapısının bozulmaması açısından.
Yarım yamalak bilgimle birşey sormak istiyorum.
Diff içine yapılan kaynağın oksijen kaynağı ile sarı kaynağı yapılması daha uygun olmazmı. Mukamet ve diflerin metal yapısının bozulmaması açısından.
Çelik malzemeyi uygun elektrotla kaynattıktan sonra, oluşan sertliği normalize ediyorlar. eğer etmeseler idi yüzeysel kabuk şeklinde kırılma ihtimali vardı.Onun önüne geçilmiş.