AMAROK-Antalya 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,716
Ynt: AMAROK-Antalya 2011

tolgas' Alıntı:
turbo dedıgınız gıbı kullanmakla alakalı ama arabacılık genelde sans işi.... babama 10 bınde commander aldık... cok titizdir araba konusunda 10 km yol gıder turbo sogusun dıe 5 dk bekler öle dıyım sıze ;D 20 bınde abs sensoru bozuldu komple porya degıstı... neden sans ısı dıyorum bazısına bakıyosunuz adam motor yagını bıle degıstırmıyo eksıltınce ustunu tamamlıyo devam edıyo.. onun arabasına hıc bısey olmuyo bızım arabaların okadar gozunun ıcıne bakıyoruz butun bakımlarını yapıyoruz orası burası bozuluyo ;D

Evet dediğin gibi bende inanıyorum bunun şans işi olduğuna...
Bizim peder de yağ bitmeden yağını değiştirtmez. Suyu bitmeden suyunu değiştirtmez. Servis balataların değişmesi gerek der bir yıl değiştirmez. Araç hararet yapar, biraz hızlı gidersem düşer onun harareti der...
Ama bindiği araçlarada hiç bir şey olmaz :D :D

Etiketler

Bu arada ben bu aracı VW'ye bir türlü yakıştıramadım nedense...
Pek örtüşmemiş sanki firmayla...
Neden öyle düşündüm bilmiyorum ama bana olmamış gibi geldi... :D

Şenay hanm , ağır offroad şartlarındaki performansını görmek isteriz. Benim kasttediğim Vw nin moturu kötü işe yaramaz değil. Benim bahsettiğim şey bizim ülkemizdeki insanlara biraz fazla karmaşık bir sistem bu. Çoğu insan arabasında turbo varmı yokmu onu dahi bilmiyor.Vw fiyatlarının kalite ile bir alakası yok , bizim ülkemizde premium(!) marka olarak insanlara satılıyor kendi ülkesinde Opel , Renault , Toyota , Peugeot gibi markalardan hiçbir farkı yok . Bizim ülkemizde Fiat markası neyse almanya ve avrupadada Vw odur. Doğuş otomotivin fiyatları gerçekten çok yüksek donanım eklemek isterseniz cep yakıyor. Vw markası ile alakası yok bu konunun bizim ülkemizdeki sistem yanlış. En üst donanım seviyesindeki tam dolu bir Amarok un fiyatını merak etmeye başladım.

sanırım baz fiyat 50000 tl en üst donanım olan highline ise 65000 ila 68000 tl arasında gibi olacak dedi bayi
ancak bayide 4x2 highline vardı.aracın iç döşeme ve malzeme kalitesi şaahsen beni memnun etmedi navara ve l200 ün üst donanımları çok daha kaliteli malzemeye sahip bence
ama yinede amarok dış görünüm, yol seyri bakımından çok etkileyici
bende baya bekledim bu aracı çok merak ediyordum.bu tip bi araç alma niyetindeydim hobi amaçlı kullanıcam sırf meraklı olduğum için alıcam. ama amarokun gelmesiyle askıya aldım
araç 1 yılını bi doldursun bakalım türkiyede eksilerini artılarını görelim 2 elde değeri ne olacak görelim
arızası varsada çıkar zaten 1 yıla kadar
kararımı ona göre vericem

kötü olan 1 yıl daha bekliycem :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

amarok' u eurosport kanalının dakar rallisini takip etmek amacıyla kullanmasından dolayı gördüm. geçenlerde vw ankara bayinde aracı inceledim de. navara ve diğerlerinden daha heybetliydi sanki, yada showroomda gözüme öyle gelmiş olabilir. her nekadar bu grubun araçlarını kendi çapımda protesto etsem de amarok u beğendim. (skoda, seat, audi, vw) (bknz. jetta, octavia, a4, exeo) hepsi aynı arabalar ama fiyatlar farklı :smiley: bu örnekler çoğaltılabilir tabi.
tsi motor ise yanlış hatırlamıyor isem çıktığı dönemlerde yılın motor ödülünü kazanmıştı. supercharge ve turbonun kombini sonucu iyi motor, düşük hacim, yüksek hp.
amarok' u ise arazide görmek lazım. touareg' in izinden gittiği belli. dakar da kendini test ediyor. kanaatimce iyi pick-up amarok. :smiley:

selamlar, fatih.

bende ankara istanbul yolundaki doğuş otoda incelemiştim
araç gerçekten heybetli.ilk görünce ağzım açık kaldı çok iri duruyodu
araca iniş biniş de kendini farkettiriyo zaten atlayarak iniyosunuz araçtan hemde daha yükseltme kiti yokken
en sson şaşırdığım yeride arka kasa kapağının ağırlığıydı... :smiley: :smiley: :smiley:

Durun araçlar Türkiyenin engebeli yollarında biraz gezsinlerde de bakalım l200 , B2500 , Navaralar kadar sağlam kalabilecekler mi Asıl test onlar için yeni başlıyor :smiley:

yunus61' Alıntı:
Durun araçlar Türkiyenin engebeli yollarında biraz gezsinlerde de bakalım l200 , B2500 , Navaralar kadar sağlam kalabilecekler mi Asıl test onlar için yeni başlıyor :smiley:

koca vw nin testi türkiyede olacaksa vay haline :smiley:

bencede yunus haklı araç testleri için türkiyeden daha güzel bi yer yok

aniden biten yollar
bir anda çıkan logar kapakları
doldurulmamış çukurlar
yazın mıcıra bulanmış şehirler arası yollar

kısaca dikkat etmezseniz ilk yılın sonunda aracı elinize alabilirsiniz
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
doğuş navaranında full dedıgın modelı 100 bın tl he ben bugun pıckup alıcak olsam yıne navara alırım o baska mesele ama vw gıbı bı fırma kotulenıcek bı fırma değil.... tsı motor patladı dıyosun bukadar kısı kullanıyo ıcınden 1 tane 3 tane 5 tane hatalı araba cıkabılır.... ben bıcok arkadasımla bırlıkte aldım scıroccoyu cogu memnun arabasından he memnun olmayan yokmu war..... sanzuman degıstırende war turbo degıstırende war onun ıcın sans işi dıyorum.... istisnalar kaideyi değiştirmez

Simdi bu tarz tartismlara J.D. POWER, CONSUMER REPORT tarzi firmalarin yapmis oldukduklari piyasa istatistikleri var onlar son noktayi koyar. Bizde henuz o bilince erisecek dergicilik anlayisi gelismedi, olayin butununu gormekten ziyade, detaya takilan bir toplum anlayisimiz oldugu icin bizde dayanikli arabadan cok suslu ve gosterisli hizli araclar satilmakta.

woswagen firması yine güzel bir model çıkarmış fotolardan anlaşılacağı gibi baya eğlenmiş dostlarımız paylaşım için tşk ederim.
navaranın karizmasını çizdi gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Emwayyes' Alıntı:
woswagen firması yine güzel bir model çıkarmış fotolardan anlaşılacağı gibi baya eğlenmiş dostlarımız paylaşım için tşk ederim.
navaranın karizmasını çizdi gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

YAV KARDEŞİM KİM NEYİ ÇİZİYOR BİR SÖYLEYİN 2006 MODEL ARABAYA HALA YOLDA DÖNÜP BAKANLAR VAR ADAMLAR 6 YIL ÖNCE ŞAHESER YARATMIŞ BUMUDUR YANİ TASARIM BİRDE AMAROKA BAKIN

darktreys' Alıntı:
YAV KARDEŞİM KİM NEYİ ÇİZİYOR BİR SÖYLEYİN 2006 MODEL ARABAYA HALA YOLDA DÖNÜP BAKANLAR VAR ADAMLAR 6 YIL ÖNCE ŞAHESER YARATMIŞ BUMUDUR YANİ TASARIM BİRDE AMAROKA BAKIN

Kasım Bey bende nissan kullanıcılarını kızdırmak için yazdım bende navara hayranıyım :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Kasım bey bu Navara askı 6 yıl oncesine dayanıyor herhalde gule gule kullanın arcınızı da Yeniliklerede ayak uydurmak gerek adı üstünde YENİ...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR