AMAROK-Antalya 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,718

Etiketler
Ynt: AMAROK-Antalya 2011

Şenay hanım sizi kıskandım valla.O tahteravalliden geçip geçmediğinizi merak ediyorum.Muhtemelen diğer grup arkadaşlarımızda merak ediyordur sanırım...

Hmm. Şekli şemali güzel. Üstelik VW son yıllarda Touareg ile offroad'da da söz sahibi olabileceğini gösterdi. Ne de olsa Alman inadı. Ama işletim maliyeti, dayanıklılığı ve bu aracın offroad yeteneklerini arazide görüp bekleyelim diyorum.

Üstad Haklısın :smiley: 2.0 TDI BİTURBO 194 HP, 400 Nm’lik tork..Dönüp Navara'ya Bakarsak Cidden Navara AMAROK'un Sınıfı Değil :D Bence NAvara'nın x5'ten Q7'den Tek Farkı Pick-Up OLması :D

O motor yeni nesil , buda yeni nesil. çift turbo var bizim ülkemizde çoğu turbo dizel kullancısı düzgün kullanmasını bilmilyor.

NAVARA D/C 4X4 3.0 TDI LE 5A/T UZUN KASA
Yeni Nissan Navara'da sunulan 231 HP güç ve 550Nm tork üreten 6 silindirli 3.0 lt dizel motor, 4x4 çekiş sistemi ve otomatik vites ile üstün bir performans sunuyor.

Ayrıca artık motor hacmine göre değil motor emisyon değerlerine göre vergilendirme yapılacak.
Navaranın 3.0 yeni nesil motoru kendi sınıfında en düşük emsiyon değerlerine sahip.

Amarok a her anlamda başarılar.

darktreys' Alıntı:
O motor yeni nesil , buda yeni nesil. çift turbo var bizim ülkemizde çoğu turbo dizel kullancısı düzgün kullanmasını bilmilyor.

NAVARA D/C 4X4 3.0 TDI LE 5A/T UZUN KASA
Yeni Nissan Navara'da sunulan 231 HP güç ve 550Nm tork üreten 6 silindirli 3.0 lt dizel motor, 4x4 çekiş sistemi ve otomatik vites ile üstün bir performans sunuyor.

Ayrıca artık motor hacmine göre değil motor emisyon değerlerine göre vergilendirme yapılacak.
Navaranın 3.0 yeni nesil motoru kendi sınıfında en düşük emsiyon değerlerine sahip.

Amarok a her anlamda başarılar.

Yok Yanlış Anladınız..Adamlar 2.0 Motoran 400 Tork Üretebiliyorsa Bazı Üstünlükleri Kabullenmemiz Gerekir Diye Söyledim..Arazide M/T Lastik Olmadan Test Edince Hak Vericeksiniz..

mesele 2.0 motordan 400 nm tork üretmek değil. mesele ergonomik olması? çift turbo var diyorum çabuk arıza yapar narin olur.mazdanın wankel motoruda 1.4 motordan 280 beygir güç çıkartıyor motor ömrü maxiumu 100 bin km. mazda rx-8 rx-7 lerde wankel motor var..önemli olan güç çıkartmak vs değil. mesele kullanıcı dostu olması. bakın TSI motorlar da 1.4 tsi 140 küsür beygir hatırlarsannız??? artık üretimi yok garantili satmak zorundalar arabaları e 2 senedede kesin arıza açıyor araba. şimdi üretimini durdurdular normal tdi satılıyor.

googlede tsi motor patladı yazın çıkar karşınıza... sitesinde satılıyor görünüyor ama artık üretimi yok onlar daha önce üretilmiş olanlar.

Merhabalar çok teknik konulara girmişsiniz ama gerek yok ne VW nin motor teknolojisini sınayacak yeterlilikte nede Navarayı Arazide yadsıyacak yeterlilikte bir yer burası (aranızda yeni motor geliştiren yurtdışı ARGE firmalarından Müh.ler varsa o başka)

Bence VW boş cıkacak bir araç piyasaya hiç sürmedi bundada çok sıkıntılı olacağını sanmıyorum, 3000cc (SINIFINDA) en dusuk CO2 emisyon değerleri ile 2000cc Emisyon değerleri arasında herne olursa olsun mutlaka fark oluşacaktır, ben şahsen çok sıkıldım 1.6-2.0 aralığında Vitara, CRV ,RAV4 gibi araçlardan değişik bir araç olacak renk katar her VW gibi çokda satar tahminimce... ;)

Bunu bize zaman göstericek fakat satılsada sonu TSI gibi olur , çift turbolu sistemler çok karmaşık ve hassas.

Senay Hanım Merhaba,

Baslığı görünce ister istemez inceleme ihtiyacı hissedip hem video ları hemde yorumları okudum .VW ailesine hayırlı olsun yeni aracınız.

Biz ANTOFF ailesi olarak 4x4 araçlara gönül vermiş ,çeşitli marka 4x4 araçlarla uzun ve kısa mesafelerde yol yaparak amatör olarak Ofroad yapmaktayız. Antalya Kundu mevkiinde bir ofroad parkuru yapmaktayız.Videolardan gördüğüm kadarı ile sizin test sürüşü yaptırdığınız alandan daha donanımlı bir alana sahip olmak üzereyiz.
Hatta yapacağınız bu faaliyetten haberimiz olsa idi yeniden bir pist yapmanıza gerek kalmadan bir katılım payı karşılığında Antalya merkezde bu tanıtım faaliyetini gerçekleştirme fırsatınız olurdu

İşte anlamadığım husus bu... Siz Antalya da bu aracı tanıtmak için bir faaliyet gerçekleştiriyorsunuz ; mantık açısından bakarsanız 4x4 araçlara gönül vermiş bizlerden kimsenin haberi yok,ticari açıdan bakarsanız da bu araçlar için pazar olacak insanları yani bizleri bilgilendirmiyorsunuz.
enteresan..... ???
selamlar

Merhaba Gökhan bey
Sanırım bir yanlış anlaşılma var bu tanıtım Doğuş otomotivin Bayilerine yaptığı lTanıtım, Satış lansmanı değildi yanlış bilmiyorsam yıllık değerlendirme toplantısı yapıp gelen bayilerede Amarok u tanıştırdılar.Ama Antalya Servisi veya Bayisi tanıtım için mutlaka bir org v.s. planlar die düşünüyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR