AMAROK-Antalya 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,723
Ynt: AMAROK-Antalya 2011

doğuş ben 2 senedır scırocco kullanıyorum daha servıse gıtmedı araba bıkere gıttı oda yag değişti.... hem vw hemde nıssan kullanan bırı olarak vw nın teknolojısı cok ilerde nissandan.... bu işler bırazda şans işi ben navaraya 80 bınde turbo degıstırdım bülent abiyle bnm araba aynı onun arabası 200 bıne yaklaştı daha orj turbo kullanıyo.... arabacılık bıraz şans işi

Etiketler

kardeşim güzel söylüyorsunda , peki tsi üretimi neden durduruldu ... o kadar reklam yapıldı 1.4 motordan 140 150 beygir güç çıkıyor diye ,, şimdi tükürdüklerini yalıyorlar. vw nin açııklmasına bak google Vw twin charge patladı yazarsan çıkar.Deneme tahtasına çevirdiler olayı. Keşke birisi amarok alıp yapsada bizde görsek nasıl bir araba olduğunu hepsini geçtim , trendline (boşline) ın fiyatı bile 50 den aşağı değildir bunun fullü 100 bini bulur bizdeki gibi donnaım istersen vw de bi sunroff 4 bin lira bir multimedya sistemi 5 bin tl deri döşeme 4 bin tl. biraz abartılı değilmi??

Tolga bey kesinlikle katılıyorum size yıllarca kendini ispatlamış motorlar var sınıfında tartışılmaz ama aracın sıfırını alıyorusunuz milyonda bir de olsa sizi bulabiliyor 3 Ay sonra problem göstermeye başlıyor genelde buyuk firmalar oldukları için çözuyorlar ama arada siz gitgel sıkıntısı stresi soğuyorsunuz birisine anlattığınız zaman "hadiyaa alalah ben ilk defa duyuyorum "oluyor kesinlikle şans faktoru de var...

doğuş navaranında full dedıgın modelı 100 bın tl he ben bugun pıckup alıcak olsam yıne navara alırım o baska mesele ama vw gıbı bı fırma kotulenıcek bı fırma değil.... tsı motor patladı dıyosun bukadar kısı kullanıyo ıcınden 1 tane 3 tane 5 tane hatalı araba cıkabılır.... ben bıcok arkadasımla bırlıkte aldım scıroccoyu cogu memnun arabasından he memnun olmayan yokmu war..... sanzuman degıstırende war turbo degıstırende war onun ıcın sans işi dıyorum.... istisnalar kaideyi değiştirmez

ayrıca amarokta kullanılan makınada yenı bı makına degıl yıllardır kullanıyo bu makınayı vw

neyse amarok bir çıksın biraz eskisin bizim milletimizin altında , belli olur zaten ne olduğu :D
bende vw kullanıcısıyım passat 2.0 tdi var comfortline

aynı makına war zaten ustunde passatla ;D

kerimakkis' Alıntı:
Merhaba Gökhan bey
Sanırım bir yanlış anlaşılma var bu tanıtım Doğuş otomotivin Bayilerine yaptığı lTanıtım, Satış lansmanı değildi yanlış bilmiyorsam yıllık değerlendirme toplantısı yapıp gelen bayilerede Amarok u tanıştırdılar.Ama Antalya Servisi veya Bayisi tanıtım için mutlaka bir org v.s. planlar die düşünüyorum...

Eyvallah Kerim bey... öyle ise diyecek birşey yok... umarım bu dediklerimizi buradaki bayi de dikkate alır...

selamlar

Bizde 2009 toyota corolla var yaklaşık 25-30000 de turbo değiştirdik...Bunun sebebide uzun yola gittikten sonra yağlama yapmak için motoru 2dk. fln çalıştırmak gerekiyormuş biz bunu bilmioduk tabi....Yani şansın yanında kullanmada önemli... :D :D

ACatlıkan' Alıntı:
Bizde 2009 toyota corolla var yaklaşık 25-30000 de turbo değiştirdik...Bunun sebebide uzun yola gittikten sonra yağlama yapmak için motoru 2dk. fln çalıştırmak gerekiyormuş biz bunu bilmioduk tabi....Yani şansın yanında kullanmada önemli... :D :D

Anlatmaya çalıştığım şey buydu zaten. Bu araçta birde çift turbo var.. :D

Arkadaşlar,

Turbo araçlarda;
stop ederken mutlaka 20-30 sn rölantide bekleyip stop etmek gerekir.Nedeni de yüksek devirde dönen turbo pallerinin yaglanma ihtiyacı duyması.Birden stop edilirse yüksek devirde döneceginden yaglama kesilecegi için bir müddet sonra motor yag eksiltme v.s sorunu başlar.
Ama bu..bütün turbo şarjlı araçları kullananların bilmesi gereken temel kuraldır.
Şirketimize vw transporter araç aldık.380.000 kmde hiçbir sorun yaşamadık.Aracı kullanırken gereken kurallara uyulmazsa..üretici degil..kullanıcının hatası olur bu.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9540.0

turbo dedıgınız gıbı kullanmakla alakalı ama arabacılık genelde sans işi.... babama 10 bınde commander aldık... cok titizdir araba konusunda 10 km yol gıder turbo sogusun dıe 5 dk bekler öle dıyım sıze ;D 20 bınde abs sensoru bozuldu komple porya degıstı... neden sans ısı dıyorum bazısına bakıyosunuz adam motor yagını bıle degıstırmıyo eksıltınce ustunu tamamlıyo devam edıyo.. onun arabasına hıc bısey olmuyo bızım arabaların okadar gozunun ıcıne bakıyoruz butun bakımlarını yapıyoruz orası burası bozuluyo ;D

aerateur' Alıntı:
Şenay hanım sizi kıskandım valla.O tahteravalliden geçip geçmediğinizi merak ediyorum.Muhtemelen diğer grup arkadaşlarımızda merak ediyordur sanırım...

Günaydın İsmail Bey, arazide kullandım ama parkurda sadece 30 derece eğimde test etme şansım oldu. tahteravalliden geçmeyi çok isterdim ama bir dahaki sefere artık:smiley:)

07gokhanlc' Alıntı:
Senay Hanım Merhaba,

Baslığı görünce ister istemez inceleme ihtiyacı hissedip hem video ları hemde yorumları okudum .VW ailesine hayırlı olsun yeni aracınız.

Biz ANTOFF ailesi olarak 4x4 araçlara gönül vermiş ,çeşitli marka 4x4 araçlarla uzun ve kısa mesafelerde yol yaparak amatör olarak Ofroad yapmaktayız. Antalya Kundu mevkiinde bir ofroad parkuru yapmaktayız.Videolardan gördüğüm kadarı ile sizin test sürüşü yaptırdığınız alandan daha donanımlı bir alana sahip olmak üzereyiz.
Hatta yapacağınız bu faaliyetten haberimiz olsa idi yeniden bir pist yapmanıza gerek kalmadan bir katılım payı karşılığında Antalya merkezde bu tanıtım faaliyetini gerçekleştirme fırsatınız olurdu

İşte anlamadığım husus bu... Siz Antalya da bu aracı tanıtmak için bir faaliyet gerçekleştiriyorsunuz ; mantık açısından bakarsanız 4x4 araçlara gönül vermiş bizlerden kimsenin haberi yok,ticari açıdan bakarsanız da bu araçlar için pazar olacak insanları yani bizleri bilgilendirmiyorsunuz.
enteresan..... ???
selamlar

Merhaba Gökhan Bey,

öncelikle ilginiz ve teklifiniz için teşekkürler. Eşim de konuyla ilgili açıklamayı yapmış fakat ben de paylaşımda bulunayım istedim. yapılan organizasyon Amarok satışa sunulmadan önce tüm türkiye vw yetkili servis müdürlerine yapılan bir tanıtım organziasyonu idi. araç showroomlara geldikten sonra her bayii kendi tarzında bir test sürüş etkinliği yapacaktır ve eğer antalya bayiisi böyle bir etkinlik yapacak olursa sizi aramaları çok yerinde olur. ben kişisel olarak offroadla ilgilendiğim için Adana'da yapılacak test sürüş etkinliklerinde elbette hedef kitlenin ilgisini çekecek organizasyonlar yapmayı planlıyorum. siz de bence başaran bayiisi ile görüşerek şimdiden bir organizasyon programı oluşturabilirsiniz. eminim sıcak bakacaklardır.

saygılar..

darktreys' Alıntı:
kardeşim güzel söylüyorsunda , peki tsi üretimi neden durduruldu ... o kadar reklam yapıldı 1.4 motordan 140 150 beygir güç çıkıyor diye ,, şimdi tükürdüklerini yalıyorlar. vw nin açııklmasına bak google Vw twin charge patladı yazarsan çıkar.Deneme tahtasına çevirdiler olayı. Keşke birisi amarok alıp yapsada bizde görsek nasıl bir araba olduğunu hepsini geçtim , trendline (boşline) ın fiyatı bile 50 den aşağı değildir bunun fullü 100 bini bulur bizdeki gibi donnaım istersen vw de bi sunroff 4 bin lira bir multimedya sistemi 5 bin tl deri döşeme 4 bin tl. biraz abartılı değilmi??

Günaydın Doğuş Bey,

Öncelikle TSI üretimi durdurulmadı sadece 1.4 TSI 140 HP beygir artık üretilmiyor ancak 1.4 TSI 122HP, 160HP, 180HP hala üretilmeye ve satılmaya devam ediyor. Amarokta kullanılan motor aynı zamanda transporter da da kullanılıyor ve sınıfında en düşük yakıt tüketimi ve en düşük egsoz atık değerlerine sahiptir. motor teknolojisi yeni değil. biturbo motorlar yıllardır kullanılıyor. fiyatına gelince; siz de bir vw kullanıcısı olarak kalite ve konforun keyfini bilenlerdensiniz. elbette bu kalitenin ve konforun bir değeri olacaktır fakat rekabetçi fiyatları olacağına eminim.

hepsi bir yana bizim amarokla ilgili yaşayacağımız tek sıkıntı yeterli sayıda araç gelmemesi olacaktır :smiley:) vw her zamanki gibi çok satacaktır. araçlar gelmeye başladı test etmenizi tavsiye ederim.

saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR