Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,268

Etiketler
Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı

menderessereflisan' Alıntı:
Sedat bey insan evladına yapılır mı şimdi bu. Olan var olmayan var, yiyen var yemeyen var. 29 şubatta sucuk yerine bunu isteriz :smiley:
menderes hocam olabilirde o kadar adama tepsi bulmak zor olur sana torpil geçeriz ayrı bir günde yengeyide alır gelirsin arada yaparız

Sedat bey fotoraflar için teşekkürler,

Dün osmaniyedeydim, Allahtan dün yemekte aynı saç kömbe vardı, yoksa bu fotoğrafların ardından bizim oraların deyimi şişerdim ;D

alihay' Alıntı:
Sedat bey fotoraflar için teşekkürler,

Dün osmaniyedeydim, Allahtan dün yemekte aynı saç kömbe vardı, yoksa bu fotoğrafların ardından bizim oraların deyimi şişerdim ;D
niye şişeceksin tarif ortada olmadı bize kadar uğrardın zahmet olmazsa tabi seni şişirmezdik anında görüntü ikramda bulunurduk iyi günler üstad

Sedat abi menderes hocamın dediği gibi insan evladına yapılırmı bu börek işkencesi.geziye katılımda patlama olacak.abi yaşamına imreniyorum tavuklar,köpekler,bahçe,doğal ortamda börek pişirimleri Allah hayırlı uzun ömür versin :D

hasancolakefe' Alıntı:
Sedat abi menderes hocamın dediği gibi insan evladına yapılırmı bu börek işkencesi.geziye katılımda patlama olacak.abi yaşamına imreniyorum tavuklar,köpekler,bahçe,doğal ortamda börek pişirimleri Allah hayırlı uzun ömür versin :D
senin ve aile efradının hakkı mahfuz geldiğinde hep beraber yaparız selamlar Hasan Çolakefe

Ağabey çocukluğumu hatırlattın...teşekkürederim.Rahmetli gocaanam yapardı...

aerateur' Alıntı:
Ağabey çocukluğumu hatırlattın...teşekkürederim.Rahmetli gocaanam yapardı...
goca anam yapardı,anam rahmetli yapardı bizde devam ediyoruz Adana grubundaki arkadaşları müsait bir zamanda sahte off road gezisine davet edip evde kömbe yedirsem diye düşünüyorum

küçük ağa' Alıntı:
goca anam yapardı,anam rahmetli yapardı bizde devam ediyoruz Adana grubundaki arkadaşları müsait bir zamanda sahte off road gezisine davet edip evde kömbe yedirsem diye düşünüyorum
abi sende mi bizi light offroadcu yaptın,sahte offroad falan...kömbe içinde gelinir yani.

küçük ağa' Alıntı:
oğlum yol uzun deyip erinmezsen kafayın estiği zaman gel 20 dakikada hallederiz gelmenizdende şeref duyarım selamlar
Eyvallah abi ,o şeref bize ait.Yolumuz oralara düşerse uğrarız elbet. :smiley:
Selamlar, Deniz

aerateur' Alıntı:
abi sende mi bizi light offroadcu yaptın,sahte offroad falan...kömbe içinde gelinir yani.
iyi akşamlar Numan bey Adana grubu kömbe var desem gelen olur gelmeyen olur ama off road gezisi ver derik kömbe yerik gezi bitti kahveler içile yola koyula ama şöyle bir proğramda olabilir trt zor yollar ekibinin geçtiği bir yer var Sarıseki Kanyonu bölüm 55-56 olacak biz ekip olarak o kanyona gireriz çıkana kadar öğleyi geçer yemeğe yetişiriz bu daha uygun olur günler uzasın bu işi halledelim selamlar

harika gözüküyor.. sedat hocam evet bu sahte offroadu yapmalıyız kesinlikle :smiley::smiley: ama bizde yapılışı sırasında olursak güzel olur hem yardım ederiz hem öğreniriz :smiley: hemde yeriz :smiley: ellerine sağlık analarımın .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR