Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,264
Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı

küçük ağa' Alıntı:
niye şişeceksin tarif ortada olmadı bize kadar uğrardın zahmet olmazsa tabi seni şişirmezdik anında görüntü ikramda bulunurduk iyi günler üstad
[/quote
Olmadı Hocam!
Şunu bir de Osmaniye'de yesek? ;D ;D ;D
Bekleriz! ;)

Etiketler

kubkup' Alıntı:
harika gözüküyor.. sedat hocam evet bu sahte offroadu yapmalıyız kesinlikle :smiley::smiley: ama bizde yapılışı sırasında olursak güzel olur hem yardım ederiz hem öğreniriz :smiley: hemde yeriz :smiley: ellerine sağlık analarımın .....
kızım yolu biliyorsun babanı kandır bir gün çıkın gelin selamlar

küçük ağa' Alıntı:
iyi akşamlar Numan bey Adana grubu kömbe var desem gelen olur gelmeyen olur ama off road gezisi ver derik kömbe yerik gezi bitti kahveler içile yola koyula ama şöyle bir proğramda olabilir trt zor yollar ekibinin geçtiği bir yer var Sarıseki Kanyonu bölüm 55-56 olacak biz ekip olarak o kanyona gireriz çıkana kadar öğleyi geçer yemeğe yetişiriz bu daha uygun olur günler uzasın bu işi halledelim selamlar
mükemmel olur ağabey...selamlar.

canım kardeşim orada tavuklar bile kümesine cekilmiş yokmu bana diıye gıtgıt gıt diye yaşama isyan ediyor e benim cocuk bir düşsünde ozaman görüşürüz öğle fena seyleri göstermek ozaman neyse herkeşe afiyet olsun sine sine sindirsin yuce mevlam.

otecopel' Alıntı:
canım kardeşim orada tavuklar bile kümesine cekilmiş yokmu bana diıye gıtgıt gıt diye yaşama isyan ediyor e benim cocuk bir düşsünde ozaman görüşürüz öğle fena seyleri göstermek ozaman neyse herkeşe afiyet olsun sine sine sindirsin yuce mevlam.
bende İskenderuna geldin zannettim

yok dayı oraya gelmedim. ben 4 asırdır antalyalıyım yani harbi yerlisi bu arada gecen sene bir tatil yaptım sahil boyundan anamur silifke mersin tarsuz adana kız kalesi cennet cehenem 7 uyuyanlar ve bircok gezilecek yerler adana dahil o zamanlar gezenbiliri tanımıyordum keşke 2 yıl ön ce tanışaydım bu siteyi cok daha farklı olurdu sanırım in şallah bu senede aynı rotayı düşünüyorum kısmetse bakalım orların mutfagı bir felaket bu arada....

otecopel' Alıntı:
yok dayı oraya gelmedim. ben 4 asırdır antalyalıyım yani harbi yerlisi bu arada gecen sene bir tatil yaptım sahil boyundan anamur silifke mersin tarsuz adana kız kalesi cennet cehenem 7 uyuyanlar ve bircok gezilecek yerler adana dahil o zamanlar gezenbiliri tanımıyordum keşke 2 yıl ön ce tanışaydım bu siteyi cok daha farklı olurdu sanırım in şallah bu senede aynı rotayı düşünüyorum kısmetse bakalım orların mutfagı bir felaket bu arada....
buralarda yaşıyorsan teraziden uzak kantara yakın olacaksın

otecopel' Alıntı:
süpersin dayı ne diyeyim eyvallah e saten bizde hemen hemen kantara yakınız.
yeğenim dünyanın cennetide cehennemide akdeniz sahilinin bizim yakasında ne arasan var hemde her mevsimde ottan,çöpten,etten vesselam herşey bizim dışımızdaki coğrafyada yaşayanlar tek düze yiyeceklerle idare ediyorlar ama onlarıda kantara kendileri çıkamadıkları için vinçle kaldırıyorlar bizim arkadaşın biri A.B.Dye gitti geldi arkadaşlar moralim düzeldi diyor niye burda kot pantolon bulamıyordu orda mağazaya gitmiş kendine M ölçüde kot pantolon almış öyle pantollar varki diyor kendisi gibi 4 kişi sığar diyor

küçük ağa' Alıntı:
yeğenim dünyanın cennetide cehennemide akdeniz sahilinin bizim yakasında ne arasan var hemde her mevsimde ottan,çöpten,etten vesselam herşey bizim dışımızdaki coğrafyada yaşayanlar tek düze yiyeceklerle idare ediyorlar ama onlarıda kantara kendileri çıkamadıkları için vinçle kaldırıyorlar bizim arkadaşın biri A.B.Dye gitti geldi arkadaşlar moralim düzeldi diyor niye burda kot pantolon bulamıyordu orda mağazaya gitmiş kendine M ölçüde kot pantolon almış öyle pantollar varki diyor kendisi gibi 4 kişi sığar diyor

dayıcım bizler AKDENİZ cocuklarıyız herşeye eyvallah bir tek şey hariç et dedinmi ee işte o rada ANTALYA YI tek gecmen lazım ee burası antalya sizleride bek leriz antoff olarak ağırlamaktan gurur ve kıvanc duyarız.bizim bura ların mutfağıda fena değildir bu arada.

otecopel' Alıntı:
dayıcım bizler AKDENİZ cocuklarıyız herşeye eyvallah bir tek şey hariç et dedinmi ee işte o rada ANTALYA YI tek gecmen lazım ee burası antalya sizleride bek leriz antoff olarak ağırlamaktan gurur ve kıvanc duyarız.bizim bura ların mutfağıda fena değildir bu arada.
tabiki etin iyisi olacak Antalyada etin iyisini bulursun Torosların yüksek yerinden dağ malı atalarımızla orta asyadan gelmiş yerli cırrık koyun deriz kuyruksuz şahane eti olur neyini yapsan yenir ben her sene kurbanlık alırken yerli cırrık koç alırım çobanamız bana besler ayırır sunni yem yememiş dağ malı bu günde yaylaya gittim ağaçlara koyun,keçi zibili getirdim senin bilmen lazım narenciyeye en iyi zibil küçükbaş hayvanınkidir

küçük ağa' Alıntı:
tabiki etin iyisi olacak Antalyada etin iyisini bulursun Torosların yüksek yerinden dağ malı atalarımızla orta asyadan gelmiş yerli cırrık koyun deriz kuyruksuz şahane eti olur neyini yapsan yenir ben her sene kurbanlık alırken yerli cırrık koç alırım çobanamız bana besler ayırır sunni yem yememiş dağ malı bu günde yaylaya gittim ağaçlara koyun,keçi zibili getirdim senin bilmen lazım narenciyeye en iyi zibil küçükbaş hayvanınkidir

doğru söylüyorsunuz sizler bizlerden daha iyi biliyorsunuz tecrubelerinize inanır ve güvenirim saygılar efendim.

otecopel' Alıntı:
doğru söylüyorsunuz sizler bizlerden daha iyi biliyorsunuz tecrubelerinize inanır ve güvenirim saygılar efendim.
koyun eti kuyruksuz dağ malı,süt lazımsa özellikle bu mevsimde gidin bir dağ köyüne çocuklarınıza keçi sütü bulun sizde için lüks marketlerde satılan ambalajı güzel ürünlerden uzak durun iyi geceler selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.