Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,232

Etiketler
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

hayır:smiley:)
alttaki ankaradan istanbula yürüyerek gidermisin yol masrafların benden? :smiley:)

Yürürüm masraflar sendense fizana kadar giderim ;D ;D ;D ;D ;D

altı üstü bilememde..
hadi aykülerimizi tahmin edelim ;)
mesela ben böylesi topiği ve topikleri açanın ayküsünü tahmin etmye çalışıyorum :eek:

son_kral_54' Alıntı:
altı üstü bilememde..
hadi aykülerimizi tahmin edelim ;)
mesela ben böylesi topiği ve topikleri açanın ayküsünü tahmin etmye çalışıyorum :eek:

bahsettıgınız sanırım IQ ..bu hakeretı neden yazdınız anlamadım ama bunlar forum oyunları ve bu bolumde daha once baslatılmıs cok baslık var bu sekılde neselı vakırt gecırmek ıcın

bu sitede bu tarz oyunlar pek tutmaz.Farklı sitelerde devam edebilirsin ya da daha faydalı konular içi kullanabilirsin...

mr_e' Alıntı:
bu sitede bu tarz oyunlar pek tutmaz.Farklı sitelerde devam edebilirsin ya da daha faydalı konular içi kullanabilirsin...

bu bolumde benzer cok konu var ..serbest muhabbet bolumune bakarsanız, dıneldıgınız sarkıdan bır bolum ,alttakı uye neyım olsun vs seklınde bır cok baslık bulacaksınız

faydalı konular acın derken tabıkı acmıs oldugum yada ıstırak etmıs oldugum serbest muhabbet bolumu dısında farklı konularda mevcut

bu forumda pek tutmaz baska forumları deneyın cumlenız bu forumda benzer konuları gormemıs olmasından kaynaklanıyor dıye ıyı nıyetlı dusunmek ıstıyorum fakat yukarıda da bahsettıgım gıbı benzer konular mevcut hem baska forumda deneyın tarzındakı yorumunuzda resmen forumdan kovmak, neden boyle bı cıkıs yaptınız ? forumdan kovma yetkınız oldugunu nasıl hısettınız ? konuya katılmamıs sevmemıs olabılırsınız ama bu cumleler sık cumleler olmamıs bu forumda bole bır tepkıyle karsılasacagımı hıc tahmın edemezdım gereksız bır saldırı soz konusu ..hanı ahlaka aykırı kısılık haklarını zedeleyıcı bır baslık vs olur tepkınızde haklısınız derim ama bu basıt bı forum oyunu kı benzerlerı bu forumdada cockca var lutfen ..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38768.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18744.0

benzer oyunlardan dedıgım bu forumda cokca var sadece 3 tanesını yukarda paylastım

sayfa yonetıcımız bu konuyu kapasın sılsın yanı ..bu kadar tepkı aldıgına gore cok apsurt bır konu olsa gerek SİLİNEBİLİR

Ne alaka topic size hitap etmediyse ve bu forumda tutmayacağını düşünüyosanız yazmazsınız olur biter! Bizde size aykü (IQ) testi istiyosanız bilim teknik sitelerine gidin mi diyelim?

Bu tür konular forumlarda insanların mesaj alt limitlerini doldurup kişisel mesaj atıp forumdan tam anlamıyla yararlanmaları için açılır. Bu tür konular olmazsa gerçek bilgi paylaşımı yapılan konularda mesaj kotası dolsun diye yazılmış ''güzel,iyiymiş,beyenmedim,olmamış'' gibi içi boş mesajlar oldukça fazlalaşır!

Selamlar.

Alttaki, bu oyun bu kasabada pardon bu forumda tutar mı ? :D

mr_e' Alıntı:

arkadaşım msj yazıyorum diye msj yazma gerginlik oluşturma lütfen

İlyas ve Mesud bey cok tesekkur ederim ....

bence bu oyun bu forumda tutar :smiley:

Alttaki oyuna katilirmisin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR