Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nadir abi selam acmat çok güzelmiş(moglarda öyle yaramaz çocuk gibi senin mog) bende ilk kez gördüm vuruldum eline sağlık bir gezide görsem ne güzel olur belliki senden öğreneceğim çok şey var abi saygılar sevgiler
Nadir bey kesinlikle bu avrupa birliğine giriş sorununu halletmeliyiz hatta gerekirse kampanya başlatalım bir başlık açıp yoksa ben yetmişinden sonra avrupadan ucuz unimog toplamışım neyleyim ben o unimogu. Bu yaz avusturyada mola yerinde herkes otobüse bindi ben elimde makineyle arabadan fırladım iki dakika şunların fotoğrafını çekşip geliyorum diye, şoför sormuş hanıma ya ne var burada resmini çekecek diye hanım da turuncu iki tane unimogu gösterip şu kamyonlar deyince otobüstekiler geri kalan günlerde bana bir garip baktılar
Doğrudur Hasan Bey , öğrendiğime göre benimki İzmir Orman İşletmesinden emekli olmuş.Ben arkadaki tanker ve donanım kısmı kesilmiş olarak aldım.Resimdeki araç ya benimki , ya da ülkemize gelen 3-5 Acmat'tan biri.
Nadir abi az evvel işle ilgili birşey ararken karşıma M715 diye bir araç çıktı ve biraz dikkatli bakınca "anaa yahu bu acmat" oldum.
Acep hangisi hangisinden esinlenmiş olabilir diye sormadan edemedim.
m715 e ait fotolar: