Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstad bu sizin acmatın bi ikizi varmı istanbulda yoksa sizin araçmıydı gördüğüm.ümraniyedeki yeşilvadi evlerinin santiyesinde gördüm fakat plaka okuyamadım.çift kabinli ,arkası tente ile kapatılmış.resimlerdekinden daha havalı bir görüntüsü var aracın.bunun sikleti herhalde unimog hummerla yanı.bildiğimiz 4x4 lerden daha iri bişi .
Hayır , o bizimki değil.Zira bizimki 17.02 2007 tarihli Çiftalan gezisinde şaft kestiğinden beri şantiyede yatıyor.Daha evvel 3 kaynak görmüş parça , bir daha iflah etmiyeceği için CNC tezgahta yenisini yaptırıyoruz.Bu işleme de daha evvelsi gün başladık.
Acmat'ın ara şanzımanı ( Transfer case )
Türkiye de başka var mı , bilmiyorum.Aslında keşke olsa diyorum.Acmat'ın orijinal sitesi kapalı idi , faaliyete yeni geçti , ama pek te doyurucu değil doğrusu.
Acmat unimog ve hummer'dan daha cüsseli.Zaten 5880 kg. ağırlık ve 6,630 mt. boy da bunu gösteriyor.
forumda sizin aracı görene kadar varliğindan haberdar olmadığımız bir markaydı.sizinkininde türkiyedeki tek örnek olduğunu düşünüyordum.gördüğüm araçta gayet düzgün sizinkinin nerdeyse aynı renk yalnız resimlerde siznkinin önde iki extra halojen var gibi o araçta yoktu.ikeanın tam karşısı bahsettiğim şantiye durup bakma yavaşlama şansı yok orda biliyorsunuz yol zaten dar sadece sol çamurluktaki v8 yazısnı görebildim.en kısa zamanda aracınızı yürütmenizi dilerim.
işinizin çevre düzenleme peyzaj olduğunu okumuştum.aracı görünce ilk aklıma gelen ,orası zaten yeni bi yatırım,herhalde çevre düzenlemesi vs işiniz dolayısıyla arcınız orada diye düşündüm.keşke fotoğraflama imkanı olsaydı.
acaba hiç estetik bakımdan modeli değiştirmeyi veya biraz daha modernize etmeyi düşünmediler mi?
hatları inanılmaz derecede çok kaba değil ama çokta kibar değil...enteresan bir gövde dizaynı var...