pehlivan bey konuya hoş geldiniz,sizi çok iyi anlıyorum,benzer olayları yaşadım,halende yaşıyoruz,bireysel olarak hiçbir yaptırım'mım olamaz
olmuyor sadece sinirlenip kendimi yıpratıyorum,onun içindirki bu konuyu açtım,bir olalım, birlik olalım,diye,
alkolü, birde offroad'da düşünebiliyormusunuz ?
orhan bey biz elimizden geleni yapalım karınca misali safımız belli olsun Fakat aslında okadar önemli bir konuki inşallah diğer arkadaşlarımızda bunun farkına varırlar, kendilerini kaybetmiyorlar doğru, ama bugün çocuklarına alkolün kötü birşey olduğunu anlatmak reklamların veya bazı kurum ve kuruluşların görevi değil, her anne baba nın 1 . vazifesidir,alkolün ve sigaranın kötü birşey olduğunu anlatsalar,çocuklarına ne kadar inandırıcı olacakkki?anne baba!!!! madem kötü siz neden içiyorsunuz demezlermi?ben içmesini biliyorum alkolü ağzımla içiyorum başkaları gibi biyerimle değil deniyor? ???peki çocuğunun onun kadar bilinçli bir içici olacağını kim garanti verebilir ???
oysaki her sıgara paketinin üstünde yazılar uyarılar var)!Ben her anne babaya şunu öğütlüyor ve soruyorum, kendimizden çok değer verdiğimiz hayatımızı adadığımız çocuklarımızı öldürebilirmiyiz?tabiki hayır diyeceklerdir, peki neden alkol ve sigaraya teşfik ediyorsunuz ???gün geçmiyorki alkol yüzünden tv lerde ölümlü haberler,ölümcül hastalığa yakalanan insanlar eksilmiyor, ve ya kötü yola düşen veya uyuşturucu bağımlısı olan mahvolan gençler ve ailelerle alakalı haberlerden bıktık usandık,alkol kullanan arkadaşlara gelin sizde çok geç olmadan kendinizi koruyamıyorsanız çocuklarınızı koruyun bu illetten,hastanaler ve morklar ve mezarlıklar bu alkol ve sigara yüzünden mağdur olmuş insanlarla dolu sizin çocuğunuz bizim gençlerimiz çocuklarınızda onlardan biri olmasın :'( :'( :'(