ALINIK VITARA 5 KAPI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oduncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,575

oduncu

Ana Kamp
Hocam 5 kapılı vitara arıyorum. Bütcem 10.000 - 12.000 ytl civarı. Arabadan hiç anlamam ben motosikletciyim. Vitara ile ilgili bildigim her şeyi buradan ögrendim. Bi şey olursada yine buradan sorucam. İnşallah buradan bi dosttan almak nasip olur.
Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: ALINIK VITARA 5 KAPI

Sayın alınık: vitara konusunu bende araştırıyorum çünki bende vitara almayı düşünüyorum.vitara 3 kapımı 5 kapımı karar veremedim. bilgilerim üç kapı kısa şase olmasıyla özel kullanımlara çok iyi deniyor ama ailecek kullanımlarda 5 kapı vitara kullanışlı, denmekte ayrıca 1996, 1997 ve 1998 modellerinin tutulduğunu öğrendim. bende halen karar vermiş değilim. yazdıklarımda eksigim ve yanlışım varsa vitara kullanıcıları aydınlatsınlar lütfen.

aldım hocam 93 model 5 kapı offroad modifiyeli. Motosikletle hep kendimiz gidiyorduk, artık çoluk çocuk çıkacaz araziye.
İnşallah daglarda görüşmek üzere.

oduncu' Alıntı:
aldım hocam 93 model 5 kapı offroad modifiyeli. Motosikletle hep kendimiz gidiyorduk, artık çoluk çocuk çıkacaz araziye.
İnşallah daglarda görüşmek üzere.
aracınız hayırlı olsun.bende konuyu takip ediyorum 5 kapı.kaca aldınız acaba?

Hocam özel mesaj gönderemiyorum. aracı 13.000 e aldım. Resim koyacam inşallah teknolojiye biraz uzagım bu ara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri