Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,166
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Merhaba bugün telefonla da olsa tanışma fırsatı bulduğumuza çok sevindim.Gezi yazısını sondan okumaya başladım resimlerin görünmemesi yüzünden ve biyerde görülmüyor.İnşallah bu sorunu hallederler kısa zamanda.Çok güzel yerler.
Bu arada inşallah sizin Albatros a kardeşler de gelecek yakın zamanda onun için araştırmalarımız devam ediyor.İzmir den iki arkadaşım sizin araçtan alıp yapmak istiyor yavaş yavaş bakalım.
İzmir den çok selamlar.

Etiketler
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

mayıstosböce' Alıntı:
Şahsen bir sayfa da en az bir karavanlı fotoğraf görmeyi çok isterim,karavanın olduğu fotoğraflar gözümde daha bir anlamlı oluyor.Keyifle takip ediyoruz.
Teşekkürler Bülent Bey.
Aslın da o kadar çok Albatrosun resmi var ki, arkadaşlar görmekten sıkılmıştır.
Biraz da gördüklerimizden olsun dedik.

arikandalı' Alıntı:
merhabalar abdullah bey bir başladınız ki süper harika yerleri hep beraber gezmiş kadar olduk teşekkürler paylaşımlar için..devamını sabırla bekliyoruzz . hoşcakalın..
..
Sağolun Arikandalı
Elbetde fırsat buldukça devamını da paylaşaçagım.

Goldwingerr' Alıntı:
Merhaba bugün telefonla da olsa tanışma fırsatı bulduğumuza çok sevindim.Gezi yazısını sondan okumaya başladım resimlerin görünmemesi yüzünden ve biyerde görülmüyor.İnşallah bu sorunu hallederler kısa zamanda.Çok güzel yerler.
Bu arada inşallah sizin Albatros a kardeşler de gelecek yakın zamanda onun için araştırmalarımız devam ediyor.İzmir den iki arkadaşım sizin araçtan alıp yapmak istiyor yavaş yavaş bakalım.
İzmir den çok selamlar.
Merhabalar Burak Bey.
Arkadaşınız Levent Beylede telefon da görüştük. Hayırlısı olur inşallah.
Albatrosa da bir kardeş gelir. Aklınıza gelecek en küçük detay için yardım edebilirsem sevinirim.
Yapım aşamasında ki resimler sanırım en kısa zamanda gözükecek. Site de bununla ilgili yoğun bir çalışma var bildiğim kadarıyla. Şimdilik hoşcakalın.

SİNOP;
Ben hep sevmişimdir Sinop'u.
İlk gelişim 1983 senesi. Eşim Şükran'ın peşinden. Sonrası gecen 30 senede en az 30 defa daha.
Her seferinde yeni bir yerini keşfettim. Keşfettim de daha bitiremedim. Sinop bitmez bana göre.
Her yeri her köşesi tadına varılarak gezmek gerek.
Bu gelişimde fazla gezme fırsatım olmadı. Bu yüzden görseller maziden destekli.
Bu yüzden kusuruma bakmayın.
İşte Sinop
Adadan görünüş

DSC00882.JPG

DSC00374.JPG

Sinop'da nereler gezilir.
Ada diye bilinen, eski Radarın bulunduğu bölge Karakum tarafında girilerek, şehir mezarlığı yönünden çıkılır.
Bu bölgede resim çekenler için cok güzel görseller olduğu gibi, ada fenerinin yanından günün ilk ışıkları ile güneşin doğuşunu görmek de mükemmel olur.
Ada tarafın dan görseller

DSC00366.JPG

DSC00944.JPG

DSC00946.JPG

Şehir içinde
Sinop ceza evi
Sinop müzesi
Alaatdin cami
Klisesi
Sinop kalesi
Seyyid Bilal Türbesi
Başlıca gezebileceğiniz yerlerden sadece birkaçı

Sinop 'a yakın yerler acısından
Deniz için
Karakum ve çevresindeki plajlar, yine iç limanın diğer tarafında DSİ kampı ve çevresindeki plajlar yürüyerek gidebileceğiniz mesafededirler.
Oldukça temiz olan bu yerler, Sinop'un konumundan dolayı Karadeniz'in hırçınlığından yoksundur.
Biraz daha uzaklarda Akliman, Hamsiloz koyu da bu sakin yerlerdendir.
Akkum her zaman dalgalı her zaman hırçın deniz sevenler için vazgeçilmez bir yerdir.
Tabiat
Yukarıda saydığım bu yerlerin tamamı gezmek, yeşille iç içe olmak isteyenler içinde zaten geçerli yerlerdir. Bunların dışında
biraz daha uzaklarda
Erfelek Şelalesi
Sarıkum Kuş Cenneti
Kuzeyin En Ucu ( Sinop Feneri )
Dranaz Dağı ( Eski Boyabat Yolu )
gezilecek güzel yerlerden bir kaçı

Dualarınızın kabul olmuş inşallah benimkilerde kabul olur benim içinde dua edereseniz sevinirim geçensene 9 gunluk karedeniz turuna gittik sinop yoktu karaca magarasını gordum orasıda guzeldi bizde insallah bidaki sefere kendi karavanımızla geliriz diye dualar ederek döndük.

Kardeşim hamak muabeti çok güzel olmuş yer güzel sen güzel gezi güzel herşey gönlünce olsun Akyakadan selam

Sinop çok güzel bir yer, 2007 yılında yaptığım gezide 1 gece konaklama şansını bulmuştum. Sizin paylaşımlarınız bana o günleri hatırlattı.
Sinop deyince aklıma yediğimiz cevizli mantı geldi. Yanında taze köy yoğurduyla oldukça farklı bir lezzetti. :smiley:

Selamlar.
Oldukça uzun bir zaman oldu siteye girmeyeli.
Bunun nedeni belki de fotoların gözükmemesiydi. Bugün baktım da her şey yerli yerinde.
Ben de bu gazla kaldığım yerden devam edeyim dedim.
Sinop'a veda ederek doğuya doğru devam.
İlk durak GERZE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri