Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,885

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Çubuk gölü / GÖYNÜK

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Heyelan sonucu oluşan Sünnet Gölü
Rivayete göre; Heyelan anında izleyen bir çobanın sünnet gibi kesti demesiyle adı Sünnet Gölü kalan bu güzel köşe hemen yanıbaşında bulunan butik otel sayesinde gelenlerin çöplerinden arınmış tertemiz kalmış.
Sünnet gölü Doğal Yaşam Oteli'ne burdan tekrar teşekkürler. Serbest bir şekilde dolaşan tavukları, horozları, kazları ve tavşanları ile gercekten doğal bir ortam oluşturmuşlar.

Ayın 15'den sonra yumurtlama dönemi biteceğinden, tutulacak balıklar

Mudurnu;
Akla gelen ilk şey tavuk. Yumurta tavukdan tavuk mudurnudan.
Tarihi camileri, hamamı ve evlerinide unutmamak gerek

Apdullah bey güzel gezi ve paylaşımlar için teşekkür ederim.
Sizin yazınızda da gordüğüm bir konuyu tartışmaya açayım dedim.
Türkiye de Kültür bakanlığı ne iş yapar anlıyamıyorum.Tabduk Emre nin .Yunus Emre nin Zeynel Abidin in daha aklıma gelmeyen tarihten gelen bu zat lar ile ilgili araştırma yapsada bizde türbelerinin nerede olduğunu bilsek.İkişer üçer ilde türbeleri yazılamakta.

Haklısınız Ahmet Bey.
Bilsek, bilerek gezsek daha iyi olur tabiki.

YILDIRIM BEYAZIT CAMİ

Abdullah Bey, gezinizin aynı coşku, aynı güzellik ve aynı keyifle sürmesi dileğiyle....
selamlar...

güzel bir gezi,takip.

Abdullah Bey, takip ediyoruz.Selamlar.

egeli' Alıntı:
Abdullah Bey, gezinizin aynı coşku, aynı güzellik ve aynı keyifle sürmesi dileğiyle....
selamlar...
Sağolun Ülker Hanım, Yavuz Bey.
Görseller ve anlatım olarak sizler kadar olamasak da , elimizden geleni yapıyoruz.
Sizler bu konuda gerçekden lidersiniz. Bir yerlerde karşılaşmak düşüncesi ile hoşcakalın.

Mehmet bey , Suat bey
Teşekkürler.

Bir süre ara vermek zorunda kaldım.
Kaldığımız yerden, Mudurnu'dan devam

SON KONULAR - FORUM