Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,525
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Çok güzel bir alana yapılmış çok güzel bir kamping.
Niksar çamiçi bölgesinde. Gayet temiz, ve bakımlı. Bunda yeni olmasının da bir nedeni var galiba.
Ülkemde daha niceleri ve güzelleri yapılır inşallah. Kampingden resimler.

507.JPG

508.JPG

512.JPG

514.JPG

Etiketler

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Niksar;
Türkiye'nin en büyük 2. kalesimi desem. İlk medresesi mi desem, türbeleri mi desem, yoksa kendine özgü zengin coğrafyası mı.
Hangisinin diğerine göre öne çıkaracağımı ben bilemedim.
Her biri ayrı ayrı işlenecek kadar güzel.
Bu güzelliklerden gördüklerimiz.

Türbeler den bazıları

554.JPG

559.JPG

575.JPG

582.JPG

Abdullah Bey,

Lütfen, bizi tahrik etmeyin.

zaten,kış boyu paslandık , gezemedik.
havalarda ısınmadı :(

bulent kocoglu' Alıntı:
Abdullah Bey,

Lütfen, bizi tahrik etmeyin.

zaten,kış boyu paslandık , gezemedik.
havalarda ısınmadı :(

Sonuna kadar size hak veriyorum Bülent Bey. Resmen paslandık. Bu yazıları lütfen paslarımızı sökmek için kullandığımız yağ olarak kabul edin. Hadi kalkalım artık. Şeker, yağ, un varsa helva yapıyorlar. Biz ne bekliyoruz ki......... ( Ben kendi adıma secimi bekliyorum. 1 oy 1 oydur diye)

Anadolunun ilk tıp medresesi. Niksar Kalesi içinde bulunmaktadır.
Aynı zaman da medresenin içinde bir de müze bulunmaktadır.
Medrese ve Müzeden

777.JPG

765.JPG

780.JPG

782.JPG

Biraz da kaleden resimler.
Bun arada burasını Türkiye'nin ikinci büyük kalesi olarak tanıtıyor, Niksar'lılar.. Bilginize....

604.JPG

607.JPG

634.JPG

648.JPG

Kale tesisatına dikkat.
Sıcak suyu kanallar içinde taşımışlar

654.JPG

656.JPG

659.JPG

660.JPG

Anadolu'nun Çukur Ovası Niksar vadisi ve Tokat yolu üzerinde bulunan meyve ve sebze bahçeleri,
Her şeyin Akdeniz'den gelmediğinin en güze kanıtı.

846.JPG

848.JPG

850.JPG

854.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri