Sonuna kadar haklısınız. Memleketimiz de gezilecek ve görülecek o kadar güzel yerler varki.
Siz İlhan bey
Ülker Hanım ve Yavuz bey bunu en güzel yapanlardan.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
drares' Alıntı:
Abdullah bey, gezinizi ilgiyle izliyorum. Benzer bir karavanlı geziyi yapmayı istemekle birlikte yeterli zamanımın olmaması beni şimdilik durduruyor. Akgöl fotoları çok güzel, ama Akgöl'ün tam olarak yerini bilmiyorum. Sanırım Erfelek yakınlarında, rica etsem yol tarifini yazabilir misiniz?
Teşekkürler
Umarım en kısa zamanda o zamanı bulursunuz Haşmet Bey.
Google Earth verilerine göre
41° 41'56.56' K 34°35'44.32' D
Sinop / Ayancık sahilden Kastamonu yönüne giderken Çangal geçidinden sağa.
veya
Kastamonu Hanönü ilçesinden Boyabat'a doğru giderken Gökçe ağacı sakızı mevkisinden sola Ayancık istikametine dönüyoruz.
Yaklaşık 7 - 8 km sonra Çangal geçidi mevkisinden sola dönüyoruz.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
İç aydınlatmalar bizim makine için oldukça az.
Üstelik oluşumlara zarar vermemek adına flaş da kullanmayınca çıkan kareler cok karanlık.
Fakat şuna emin olun oluşan sarkıt ve dikitler yurdumuzun pek cok mağarasından oldukça güzel.
Bir kaç karede konakladığımız yerden.
Ayancık Avcılar ve Atıcılar Derneğinin Mesire alanından.
Mekan denizin de dalgalı olması nedeniyle ve tam dere yatağının yanında olmasından dolayı deniz için uygun değil.
Tuvaleti kullanılacak kadar iyi değil. Öğle bulaşık falan yıkanılacak bir alan da yok. Alanın değişik yerlerine elektrik çekilmiş ve kullanıma hazır.
Ücreti gecelik 15 tl
Alandan kareler
Şahsen bir sayfa da en az bir karavanlı fotoğraf görmeyi çok isterim,karavanın olduğu fotoğraflar gözümde daha bir anlamlı oluyor.Keyifle takip ediyoruz.
merhabalar abdullah bey bir başladınız ki süper harika yerleri hep beraber gezmiş kadar olduk teşekkürler paylaşımlar için..devamını sabırla bekliyoruzz . hoşcakalın..
..