Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,177
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

İstikamet Küre ilçesi üzerinden İnebolu.
İlk yer Küre, ve Küre'den bir kaç kare

007.JPG

022.JPG

026.JPG

Etiketler
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Küreyi geçtikden sonra, Ersizler dere mevkisinde oldukça güzel işletmesi bulunan
Emin amcamızdan bahsetmemek olmaz.
Oldukça düzenli ve temiz bir yer işleten Emin Abimiz gerçekten işini severek yapan bir zat.

041.JPG

042.JPG

046.JPG

Olurda buradan geçerseniz, biz ramazan nedeniyle içemedik ama siz mutkaka Ecevit çorbasını bir tadın.

Abdullah Bey, epeydir sesiniz çıkmayınca merak etmeye başlamıştık... Neyse ki, bu gün sitede gördük, sevindik... :D :D

İzliyoruz... Selamlar...

Merhaba Abdullah bey,

bilgi geldikçe paylaşıyorum son bilgide http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97435.0 linkteki gibi.

Sistem biraz daha hızlı çalışsın düşüncesiydi ancak fotografların çalışmayı uzatması ile 2 ayı bulan bir çalışma oldu. Teknik Admin arkadaşımız eylül için ümitli umarım öyle olur gelişmeleri aynı başlıkta duyurumaya devam edeceğim.

İyi yolculuklar.

Levent Bey, bilgi için teşekkürler.
Biraz daha ihtiyarlayınca bakıp da, geçlik de buralara da gitmiştik diyeceğimiz anılarımız ne de olsa.
En kısa zaman da çalışmalarınız meyvesini verir inşallah.

egeli' Alıntı:
Abdullah Bey, epeydir sesiniz çıkmayınca merak etmeye başlamıştık... Neyse ki, bu gün sitede gördük, sevindik... :D :D

İzliyoruz... Selamlar...

Evet bir ara uzak kaldık. İnşallah bundan sonra beraberiz.

Abdullah Bey,

Hoş geldiniz.

Gezi sırasında araçla ilgili bir sıkıntı çıktımı?
Keşke şunu da yaptırsaydım, veya şurası şöyle olsaymış gibi.
Mesela ben aküleri ve paneli merak ettim.

Selamlar

Bülent

bkocoglu' Alıntı:
Abdullah Bey,

Hoş geldiniz.

Gezi sırasında araçla ilgili bir sıkıntı çıktımı?
Keşke şunu da yaptırsaydım, veya şurası şöyle olsaymış gibi.
Mesela ben aküleri ve paneli merak ettim.

Selamlar

Bülent

Merhaba, hoş bulduk.
Tam km'yi çıkarmadım ama tahminen 2500 km' den fazla yol yaptım. Şükür hiç bir sorunum yok.
Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki belki diğer araçlara göre km başına %30-35 fazla yakıyor ama iyiki bu araçta karar kılmışım.
Yaylalarımız da, köylerimiz de , kısaca sı hala yolu cok bozuk olan yollarımız da arkadan çekişli olmasının ve arkanın çift teker olmasının bir cok faydasını gördüm. Dİğer araçlara göre biraz daha yavaş, olsun sonuçda gezmeye ve görmeye çıktık. Yetişecek bir yerimiz de yok bizim.
Yaz sezonu olduğundan panellerde bir sorunla karşılaşmadım. 300W panel + 420 Amper akü
1000W invertör hiç kapanmadan çalıştığı halde benim işimi fazlasıyla gördü diyebilirim. Bu zaman içinde Bir gün tamamen ağaçların altında kaldığım bir kampda dışarıdan elektrik aldım.
Bu arada benim buzdolabı büyük boy ve 220 volt.

Hoşcakalın

İnebolu
Kurtuluş savaşı yıllarında
İstanbul'dan çalınan silahların Anadoluya geçiş noktası.
Bir önceki gelişimde Otellerinde yer bulamamıştım. Bu sefer de karavanla kalacağım bir yer bulamadım.
Belki de biraz ilerisinde Abana'nın beni çağırmasından.
İnebolu'dan kareler

075.JPG

079.JPG

080.JPG

Abana
Gerçekden Kastamonu'nun en sevdiğim ilçelerinden biri.
Sakin ve güzel bir ilçe

098.JPG

099.JPG

101.JPG

Önce güzel bir yere yerleşmek ve sonra alışverişe çıkmak gerek

090.JPG

091.JPG

093.JPG

Yerimiz güzel di. Fakat bazı kişilerin kötü gözleri nedeniyle toparlanmak zorun da kaldık.
Bu yüzden biraz daha ileride limanın hemen yanında orucumuzu açmak üzere yerleştik. İftardan hemen sonra Çatalzeytin'e doğru gidilecek. Abana güneşin batışı

123.JPG

129.JPG

132.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri