Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Akşam Çatalzeytin'de Sinop yönünden giriş de bulunan PO istasyonun da kalındı.
Sabah rota Ayancık Akgöl. Ama deniz de el yüz yıkanmadan da olmaz. Önce güzel bir sabah duşu.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Çangal geçidinden girilen Akgöl ve İnaltı Magaraları bizim için cok güzel yerler.
Daha önce de her iki yere defalarca gelindi. Bir gün buralara karavanla gelmek için de cok dualar edildi.
Çok şükür isteklerimiz yerine geldi ve biz tekrar buradayız, hem de karavanımız la birlikde.
Bu gün burada bizden başka iki ayrı grup kamp kurmuş.
1. Grup Ankara dan gelmişler. Gece burada konaklayıp yarın Sinop'a geçecekler.
Hafta sonunu gezerek geçiren 25 kişilik bir arkadaş topluluğu.
2. Grup Sinop dan gelmiş. Burada bulunan eğitim tesisini kullanıyorlar. Ayrıca bahçeye de cadır kurdular.
Amaç Düğün fotosu.
Evet Yanlış okumadınız Düğün fotosu için dekor olarak Akgöl seçilmiş.
Mizansen Üsküdar'a giderken.
Abdullah bey, gezinizi ilgiyle izliyorum. Benzer bir karavanlı geziyi yapmayı istemekle birlikte yeterli zamanımın olmaması beni şimdilik durduruyor. Akgöl fotoları çok güzel, ama Akgöl'ün tam olarak yerini bilmiyorum. Sanırım Erfelek yakınlarında, rica etsem yol tarifini yazabilir misiniz?
Teşekkürler