Değerli arkadaşlar ben karavanı 2. el aldım fakat güneş enerji sistemi daha 6 aylık.Akü jel yazıyor fakat şarj tutmuyor.Önce 165 watt olan tek panelimi 3 e çıkardım(3 x 165 watt).Şuna eminim ki kalitesiz akülerle,inverterlerle bu iş olmuyor ve olmayacak.Adamlar 3 kuruşluk akülere jel etiketi yapıştırıp satıyolar.Gıda çarşısında çoğu satıcı mutlu full energy serisi aküleri tavsiye ediyor.Belli ki onlarında sütten ağzı yanmış.Yoksa ucuz akülerde bayii kar oranı daha yüksektir diye düşünüyorum.
sahibinden.com da 2017 aralık üretimi çok az kullanılmış mutlu express power 150 ah VRLA aküye rastladım.Jel olarak geçmiyor fakat tam bakımsız agm katagorisinde.Yabancı bir kaynakta bu tip akülerin ömürlerinin jele göre daha uzun olduğunu okumuştum.Sizin yorumunuz nedir arkadaşlar.aşağıda ilanın linkini veriyorum.
MUTLU 2017 ÜRETİMİ 150 AH SIFIR AGM AKÜ 700 TL - Kuru Akü ve Çeşitli Elektronik Ürünler sahibinden.com'da - 529004902
sahibinden.com da 2017 aralık üretimi çok az kullanılmış mutlu express power 150 ah VRLA aküye rastladım.Jel olarak geçmiyor fakat tam bakımsız agm katagorisinde.Yabancı bir kaynakta bu tip akülerin ömürlerinin jele göre daha uzun olduğunu okumuştum.Sizin yorumunuz nedir arkadaşlar.aşağıda ilanın linkini veriyorum.
MUTLU 2017 ÜRETİMİ 150 AH SIFIR AGM AKÜ 700 TL - Kuru Akü ve Çeşitli Elektronik Ürünler sahibinden.com'da - 529004902