Hırçın Karadeniz
Kamp II
Arkadaşlar abiler siz siz olun akslarınıza dikkat edin.
860 tl tanesi
860 tl tanesi
Hırçın Karadeniz' Alıntı:Arkadaşlar abiler siz siz olun akslarınıza dikkat edin.
860 tl tanesi
Yardiminiz için teşekkürler; bu işlemi yapan ustanın ismi ve telefonu mevcut mu?PROF11' Alıntı:Hiç sorun değil,bostancı oto sanayii sitesinde tamiri mümkün,tanesini 150 200tl arası yapıp size veriyorlar,1yıl garantili..
Hırçın Karadeniz' Alıntı:Yardiminiz için teşekkürler; bu işlemi yapan ustanın ismi ve telefonu mevcut mu?
Barış aradım Ssangyongunkini yapamıyoruz dediler. Aks'te açı varmış o açıyı fabrikasyonu gibi veremiyorlarmış. Tam sağ tam solda tekerlekler mercedes gibi belli bir açıyla yatıyormuş onu orjinali gibi yapamıyorlarmış.PIKACU' Alıntı:http://www.koctorna.com/
bunlar yapıyor garantılı olarak.fazlasıyla ılgılıler.ıslerınde en ıyılerınden bırıdır.
Abicim iyi akşamlar. Yaptirdiktan sonra nasıl oldu randiman tuttu mu?sabri yucel' Alıntı:Gecen sene bende kırmıstim on sol aksı Bostancı sanayıde bir akscı tamır etmıştı tam hatırlamıyorum 250 şıra vermiştim galiba .
Tamam abi; bu konu için musait bir zamanda arayabilir mi?sabri yucel' Alıntı:Satana kadar kullandım hic bir sorun yok cok zorlamama rağmen kıramadim
Ynt: Aks'larınıza Dikkat
Hiç sorun değil,bostancı oto sanayii sitesinde tamiri mümkün,tanesini 150 200tl arası yapıp size veriyorlar,1yıl garantili..