Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,545
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

ooo süper kesinlikle kaçmaz,beni ve ekibimi hemen listeye yaz.

Etiketler

Cem, Iso'nun fotolarından bazılarını yükleyebilecek miyiz?

Abi ben yükleme yapamıyorum,yükleyebilecek bir arakdaş varsa mail atabilirim.

cemm varya işte bitirdin beni şimdi benim mekanım yedigöller senenin hangi zamnı olursa olsun giderim oraya hani kamp alnından sağa yukarı giden bi yol var akan dereninn göle karıştıgı yer köprü var hatta hemen orda bilnni orayı ben çadırı oraya atıyom 4-5 çadırlık yer var biraz zorlarsak 6/7 yaparız çadır sayısını:smiley: ben oraya kuruyom böle okuru gürültüden uzaaakkko kadar süperki şırıl şırıl su sesiyle yatıyon şırıl şırıl su sesiyle kalkıyon valla öbür tarafın kalabalıgını sesini çekmiyon hiiçç evet gidelim martta oraya :D

hatta otobüsde ayarlayabiliriz isterseniz şöle küçüğünden aracıyla gelmek isteyen araçlada gelebilir :smiley:

Tamam tarih ve program kesinleşsin,bişeyler yapacağız.

Ayarlarsak biz de gelebiliriz. Bu arada yolu İstanbul'a düşecek arkadaşlar 2 hafta sonra 21-22 Şubat'ta Gebze'de yapacağımız kampa katılabilir. Çevre gerçekten inanılmaz güzel. Tavsiye ederim.

Brütal bir gece yürüyüşü de programımıza dahildir.

Cem
Bana e-mail at. Ben yüklerim.

Bu arada yolu İstanbul'a düşecek arkadaşlar 2 hafta sonra 21-22 Şubat'ta Gebze'de yapacağımız kampa katılabilir. Çevre gerçekten inanılmaz güzel. Tavsiye ederim.

Brütal bir gece yürüyüşü de programımıza dahildir.

Cem bu kamp hakkında biraz bilgi verebilirmisin.. Teşekkürler..

Arkadaşlar 21-22 Şubatta Gezenbilir Bolu Aladağlar Kış Kampı var biliyorsunuz..

Zerrin Hanım, Aladağlardaki kamp için otel de boş yer kalmamıştı sanırım.

ahmet bey otelmi dediniz siz? ne otwli kuzucuğum biz çadırdan başka bişi tanımıyoruzki kamplarda :D

:smiley:... haklısın Çiğdem hanım.. daaa... benim uyku tulumum 0 dereceye göre, ayrıca 4 mevsim çadırım yok.

Yedekleri alıyoruz, ilk otele çok yakın bir otelde daha yer ayırttırdık, oda için şimdilik bir sorun görünmüyor..

aslanahmet' Alıntı:
Zerrin Hanım, Aladağlardaki kamp için otel de boş yer kalmamıştı sanırım.

Kadriye bizim programımız şöyle: 21 Şubat sabahı yola çıkıyoruz. Gidilecek yer TEM - Gebze sapağından yaklaşık 30 km. içeride.

Gideceğimiz yerde bulunan hindi çiftliğinin sahibi eski bir abimize uğruyoruz. Hem kamp yapacağımız yeri bildiriyoruz (kendisi bölgedeki tüm kolluk kuvvetlerini tanır) hem de bir çayını içiyoruz. Ardından kamp yerine doğru hareketleniyoruz. Bu bölgede bulunan ormanlık araziye girip kamp alanına 30-40 dakikalık bir yürüyüş yapıyoruz. Orman tam bir cangıl havasında tamamı meşe ağaçlardan oluşuyor. Orman kenarında akmakta olan bir dere bize eşlik ediyor.
Burada kampımızı kuruyoruz. Devamı ise tamamen bize kalmış. Etrafımızı çevreleyen dağlarda en ufak ışık huzmesi yok ve sık orman içi bir bölge. Gece ortam akıl sağlığını bozacak kadar ürkütücü. Biz de zaten bunu bekliyorduk diyerek gece dereyi takip eden bir rotada 4-5 saatlik bir yürüyüş yapıyoruz. Yürüyüş sırasında cicibebe bisküvi, redbull ve kuru kayısılar bize eşlik ediyor. Yeterince yorulup gerildiğimizi düşününce çadırlara geri dönüp yatıyoruz.
Bu kampta asla alkol vs. kullanmıyoruz. Orman oldukça tehlikeli, yaban domuzu, çakal ve kurt varlığı var. Her türlü algımızın açık olması şart.

Katılmak isteyenler bu durumları göz önüne alarak karar verip benimle temasa geçebilirler.

Kamp yerini belirledik kumsala parkettik.

Kumsala park ettik.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri