Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,545

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

Zerrin hanım gezenbilir'in web sayfası çok karışık çözemedim bir türlü ben mağaracılık etkinliklerinize katılmak istiyorum mesela etkinlik tarihlerini nasıl öğrenebilirim... bize mail olarak bildirilecekmi benim mi takip etmem gerekiyor... Sevgilerimle.... Kadriye

sadeceo kadarcıkmı seloo olmadı :smiley:

Sevgili Kadriye, Mağaracılık ana başlığımız var, ama yapılacak olan etkinlikler için yine Etkinlikler başlığı Doğa Sporları bölümünü izlemen gerekiyor..

Keçi' Alıntı:
Zerrin hanım gezenbilir'in web sayfası çok karışık çözemedim bir türlü ben mağaracılık etkinliklerinize katılmak istiyorum mesela etkinlik tarihlerini nasıl öğrenebilirim... bize mail olarak bildirilecekmi benim mi takip etmem gerekiyor... Sevgilerimle.... Kadriye

Cem, gündüz iş seyahatindeydim. Şimdi bakıyorum resimlere

Arkadaşlar,

Bunlardan sevgili İsmail'in objektifinden. İsmail umarım iznin vardır. Selamlar
08022009335.jpg

221.jpg

39.jpg

6.jpg

Resim851.jpg

8.jpg

efe abi fotolar bu kadarmı yaaaa

günaydın herkese bu arada :D

Çiğdemcim var daha var. Bak bunlar da İsmail'den

08022009321.jpg

080220093241.jpg

12.jpg

13.jpg
16.jpg

18.jpg

19.jpg

37.jpg

Bu da çamurlarımızı temizlerken. Selami diyorki "Dışım çamurlandı ama içim tertemiz". Gerçekten de yüreği tertemiz bir insan. Yaşa sen Selami :smiley:
index8.jpg

Bu arada birşey farkettim. Cem her gezide afili bir poz veriyor. Yakışıklı da kerata. Eski usul negatifli film olsa yanacak. Cem bu bakışlar birine gidiyordur herhalde :smiley:

Bence bu gezinin en iyi resmi aşağıdakidir. İsmail çekmiş. Gözüne sağlık.

6.jpg

Her gezide en güzel fotoğrafı seçsek nasıl olur. Ona da bir hediye alsak. Ya da hediye şart değil. Bunun için fotoğrafları upload ederken en baştan itibaren bir sıra numarası verebiliriz. Örneğin ben 1'den 12'ye kadar numara yazarım her fotonun başına. Benden sonraki 13'den başlar gibi. Sonra da oylarız. Ne dersiniz?

Bence en güzeli bu resim.

efe abi bence bu resim niye güzel biliyormusun hadi bilin bakalım bu soruda benden gelsin cevabını bilene çikolata alayım ben :D

Cık bilemedim!!! Neden güzel acaba????? :smiley:

başka yorum yokmu kimseden

evet cevabı veriyorummmmm

çünküüüüüüüüüüüüü o resimdeeee ben varım puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri