AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybars233 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,196

Akaryakit Zamlarini Protesto Icin Konvoy Yapilirsa Katilirmisiniz ?

• Evet

Kullanılan: 39 78.0%
  • Hayir

Kullanılan: 11 22.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Merhabalar,
İlk portestoyu bu sabah haberlerde gördüm.Bursa DİSK şubesini kutluyorum eylemlerini pankart ve araçlara siyah kurdela bağlayarak ve trafikte seyreden araçlarada kurdela bağlayarak yakıt zamlarına karşı eylemlerini gerçekleştirdiler.
Yurdumuzda yaşayan ve tüketici olan bizler; bu tür eylemleri kim yaparsa yapsın insanlara ve çevreye zarar vermeden bu tür eylemleri desteklemek durumundayız.
O nedenle yurdumuzda yaşayan insanların refahı için yapılan ve yapılacak bütün eylem ve protestoları gönülden destekliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

[quote author=sisdagili61 lin ???k=topic=85892.msg1106280#msg1106280 date=1333428008]
Merhabalar,
İlk portestoyu bu sabah haberlerde gördüm.Bursa DİSK şubesini kutluyorum eylemlerini pankart ve araçlara siyah kurdela bağlayarak ve trafikte seyreden araçlarada kurdela bağlayarak yakıt zamlarına karşı eylemlerini gerçekleştirdiler.
Yurdumuzda yaşayan ve tüketici olan bizler; bu tür eylemleri kim yaparsa yapsın insanlara ve çevreye zarar vermeden bu tür eylemleri desteklemek durumundayız.
O nedenle yurdumuzda yaşayan insanların refahı için yapılan ve yapılacak bütün eylem ve protestoları gönülden destekliyorum.
[/quote k

Bakalim ilk eylemi ciddiye alip hadi arkadaslar su fiyatlari dusurelim diyen bir bakan cikicakmi.tabiki arkadaslari kutluyorum.Bu arada sizlere merak ettigim bir soru sormak istiyorrum.Neden doviz fiyatlari artarken cok hizli bir sekilde zam yapilabiliniyorda Neden doviz fiyatlari duserken hemen arkasindan indirim yapilmiyor bu konuuda fikri olan varmi :D ???

Niyazi bey gözün aydın en başından bi halt olmaz dedin olmadı:smiley:4,5 milyonluk başkentte protesto için açılan sayfa sohbet sayfası oldu:smiley:İsim yazan yok!Halimize gülüyorum.Yahu arkadaşlar;Bunun partiyle particilikle ,sağla-solla alakası yok!Ben akp sempatizanı biriyim.Bu kadar da dürüstçe yazıyorum.Hemde bu protestoya öncülük edenlerden biri olduğum halde buraya bunu yazabiliyorum.(sadece sempati duyuyorum,hayatımda asla bir partiye bağlanmadım).Bu insani bir görevdir, vicdani bir görevdir.Onurlu bir iştir.Benim 10 aylık ve 6 yaşında iki evladım var.Bu olay evlatlarımıza onuru ve korunmayı ve hatta savunmayı öğretme meselesidir.Bir dostumuz;eylem yapacazda zamlar gerimi alınacak demiş.Bir adam meclis önüne yazar kasa attı ülke yıkılıyordu, ne çabuk unuttunuz? Belki zam geri alınmaz ama inanın artık her zamda biraz daha düşünülür.Sendikalar nasıl söke söke alıyor istediği maaşı!Pazar günü tv de izledim, şiliydi sanırım halk petrol zammını protesto ediyordu ve olaya müdaheleye gelen polislerde eyleme katıldı:smiley:Harikaydı.Binlerce kişi polisler dahil müzik açıp oynadı ve seslerini duyurdular.Bu topiğe dahada yazmam.Koyun bir milletiz diyorsak otlamaya devam!(bari protestoya katılmayanları kendimce protesto edeyim)

outlaw06' Alıntı:
Niyazi bey gözün aydın en başından bi halt olmaz dedin olmadı:smiley:4,5 milyonluk başkentte protesto için açılan sayfa sohbet sayfası oldu:smiley:İsim yazan yok!Halimize gülüyorum.Yahu arkadaşlar;Bunun partiyle particilikle ,sağla-solla alakası yok!Ben akp sempatizanı biriyim.Bu kadar da dürüstçe yazıyorum.Hemde bu protestoya öncülük edenlerden biri olduğum halde buraya bunu yazabiliyorum.(sadece sempati duyuyorum,hayatımda asla bir partiye bağlanmadım).Bu insani bir görevdir, vicdani bir görevdir.Onurlu bir iştir.Benim 10 aylık ve 6 yaşında iki evladım var.Bu olay evlatlarımıza onuru ve korunmayı ve hatta savunmayı öğretme meselesidir.Bir dostumuz;eylem yapacazda zamlar gerimi alınacak demiş.Bir adam meclis önüne yazar kasa attı ülke yıkılıyordu, ne çabuk unuttunuz? Belki zam geri alınmaz ama inanın artık her zamda biraz daha düşünülür.Sendikalar nasıl söke söke alıyor istediği maaşı!Pazar günü tv de izledim, şiliydi sanırım halk petrol zammını protesto ediyordu ve olaya müdaheleye gelen polislerde eyleme katıldı:smiley:Harikaydı.Binlerce kişi polisler dahil müzik açıp oynadı ve seslerini duyurdular.Bu topiğe dahada yazmam.Koyun bir milletiz diyorsak otlamaya devam!(bari protestoya katılmayanları kendimce protesto edeyim)

Guzel bir yazi olmus tsk.Ben istanbulda oturuyorum ve su konu acildigindan beri birtek benim adim var istanbuldan.ankara yine daha duyarli sanirim siz dahil 5 arkadas katilirim demis 2 arkadasta trabzondan katilirim demis.2 arkadasta kocaelinden katilirim demis.ister istemez katiliyorum bir arkadasin yorumuna demiski kendisi ; lpg,mazot,benzin hepsi 10 tl olsa bile bu halk sadece homurdanir gider depoyu yine doldurur.Yani gercekten bizim gibi birseyler yapmaya calisanlarin disinda ulke bitmis gibi umitsiz gibi yasiyor

ileri demokrasi yüzünden insanlar herşeyden korkuyor.kim çoluğunu çoçugunu es geçip birşeyler yapabiliyor.insanları korkuttular kolundan tutup tutup hapise attılar.alın size en büyük örneği

http://gundem.milliyet.com.tr/kantini-boykot-eden-lise-ogrencisi-okuldan-atildi/gundem/gundemdetay/03.04.2012/1523355/default.htm

herkez birbirinin duyarsızlıgından bahsedıyor karşı tarafın duyarsızlıgından bahseden kişilerın hangısı bir eylem peşindeler kim bir eyleme imza atabilmiş

rahmetli ismet İNÖNÜ nün "bir ülkede namus sahipleri, en az şer ehli kadar cesur olmadıkça, o memleket mutlaka batar" sözünü benımsemedıkce hıc bır sey yapılamaz

Arkadaslar biraz konu disi olucak kusura bakmayin ama dogalgaza %15 zam daha geliyormus %20lik zam ihtiyaclari karsilayamadigi icin bunu %35 e cikararak ulkemizin cari aciginin azaltilmasi planlaniyormus

http://haber.ekolay.net/haber/2705/1015596/Do%C4%9Falgazda-yeni-bir-zam-daha-yolda.aspx

aybars233' Alıntı:
Arkadaslar biraz konu disi olucak kusura bakmayin ama dogalgaza %15 zam daha geliyormus %20lik zam ihtiyaclari karsilayamadigi icin bunu %35 e cikararak ulkemizin cari aciginin azaltilmasi planlaniyormus

dun vatandaşlara %18 lik zammı sordular çoğu haberım yok dedi içlerınden bır kaçıda "olacak tabi gayet normal zam yapılmasınmı "dedi

enerji bakanında açıklaması " bizden önceki hükümetlerin iradesizliğinden bu zamları yapmak zorunda kaldık" dedi

hadi eylem yapalım çıkalım meydanlara desek.polis hemen fişliyor iş ,yerlerine yazılar gidiyor.olmadı orada infazediliyorsun.mahkemeye çıksan hiç olmayacak bir mevzuya 5 yıl giydiriyor
ne hukuka güven kaldı ne yargıya

Arkadaslar su foruma bir cayci alalim.konusmaktan oteye gidemiyoruz harbiden bunu farkettim.hic degilse burada sohbet ederken birseyler icmis oluruz 8) :D hadi beyler isimleri gorelim listeyi gorelim.ses ver gezenbilir.hoooop

KATILIMCI LISTESI

(ANKARA)

1-SAVAS TANIR
2-BULENT ARSLAN
3-YAKUP DEPEHARMAN
4-CUNEYT TANRIVERDI

(TRABZON)

1-NIYAZI UZUN
2-MEHMET CATAKLI

(ISTANBUL)

1-FURKAN CETINGOZ

(KOCAELI)

1-DENIZ TEMIZCI

aybars233' Alıntı:
KATILIMCI LISTESI

(ANKARA)

1-SAVAS TANIR
2-BULENT ARSLAN
3-YAKUP DEPEHARMAN
4-CUNEYT TANRIVERDI

(TRABZON)

1-NIYAZI UZUN
2-MEHMET CATAKLI

(ISTANBUL)

1-FURKAN CETINGOZ

(KOCAELI)

1-DENIZ TEMIZCI
yalnız Niyazi uzun Çanakkale'de sanırım...

mserdemir' Alıntı:
dun vatandaşlara %18 lik zammı sordular çoğu haberım yok dedi içlerınden bır kaçıda "olacak tabi gayet normal zam yapılmasınmı "dedi

enerji bakanında açıklaması " bizden önceki hükümetlerin iradesizliğinden bu zamları yapmak zorunda kaldık" dedi

hadi eylem yapalım çıkalım meydanlara desek.polis hemen fişliyor iş ,yerlerine yazılar gidiyor.olmadı orada infazediliyorsun.mahkemeye çıksan hiç olmayacak bir mevzuya 5 yıl giydiriyor
ne hukuka güven kaldı ne yargıya
Abi ne yaptın :smiley: 5 yıla bağladın bizi hapse tıktın:smiley:Yahu cam kıralım polise taş atalım demedik, efendi efendi şöyle 40-50 araca dövizler,afişler asıp 3-4 ana caddede tur atıp dağılacaz

Merhabalar arkadaşlar,
Bizler gibi duyarlı vatandaşlar var oldukça bizi yönetecek olan iktidarı ve muhalefetiyle parlomentoya ne mutlu diyorum.
Çok af buyurun resmen sadece donumuz kaldı onuda birileri gelip alınca bakalım kim ne diyecek.
Hani geçmişte bir Milli Eğitim Bakanı demişya "şu okullar olmasa bu bakanlığı ne güzel idare ederim" işte şimdi bizler gibi vatandaşlar oldukça bu ülke ne güzel idere ediliyor hep birlikte görüyoruz.
Yakıt sadece araçları değil her şeyi etkiliyor, en kolay şey geçmiş iktidarı karalamaktır bunu kimse inkar edemez, nedeni kendi hatasını en kolayca saklayabilmenin kısa yoludur.10 sene kesintisiz yönetimden sonra hala geçmiş iktidara suç yüklemek biraz iftiracılığa girer.
Boş verin ben türkü söylüyorum sizde söyleyin, bir söz vardı; "akıllı olupta delilerle uğraşacağıma, deli olurum herkes benle uğraşsın" (belki tam böyle olmaya bilir)

aybars233' Alıntı:
KATILIMCI LISTESI

(ANKARA)

1-SAVAS TANIR
2-BULENT ARSLAN
3-YAKUP DEPEHARMAN
4-CUNEYT TANRIVERDI

(TRABZON)

1-NIYAZI UZUN
2-MEHMET CATAKLI

(ISTANBUL)

1-FURKAN CETINGOZ
2-DOĞAN PEKTAŞ

(KOCAELI)

1-DENIZ TEMIZCI

outlaw06' Alıntı:
Abi ne yaptın :smiley: 5 yıla bağladın bizi hapse tıktın:smiley:Yahu cam kıralım polise taş atalım demedik, efendi efendi şöyle 40-50 araca dövizler,afişler asıp 3-4 ana caddede tur atıp dağılacaz

hocam o dedıgını yapsan polise taş atsan, askere silah sıksan, pkk paçavrası açsan, sıkıntı olmaz benzınıde bedava verırler tıpkı doguda elektırıgı bedava verdıklerı gıbı

mserdemir' Alıntı:
hocam o dedıgını yapsan polise taş atsan, askere silah sıksan, pkk paçavrası açsan, sıkıntı olmaz benzınıde bedava verırler tıpkı doguda elektırıgı bedava verdıklerı gıbı
katılıyorum

Konu dağılmaya başladı:smiley:Bende doğuluyum ağrılıyım.Daha hayatımızda bedava elektrik görmedik.O dediğiniz g.doğuda 1-2 ilde var.Ama bu neden bu kadar herkese sıkıntı anlamadım.Keşke tüm Ülkemizde elektrik bedavaolsa.Ağrıda 90 yıllık cumhuriyet tarihinde daha 1 fabrika olmadığını biliyormuydunuz?İş arıyorum kelimesinin komik olduğu bir coğrafyadan bahsediyoruz.Öğretmenlerin sürgüne gittiği, bir sıkıntıda amirin memura seni doğuya sürerim dediği bir coğrafya.üvey evlat.herkesin nefret ettiği bölge.orda herkes terörist değilmi:smiley:))Eğer insanlara fabrika,iş,kazanç veremezseniz;birileri gelir o insanların eline silah verir dağa çıkarır.Çıkanı Allah ıslah etsin, çıkaranı ebeden KAHRETSİN.
-Konuyu dağıtmayalım.Halka elektriği, ekmeği, kömürü DOĞUDA siz vermezseniz; başkaları gelip veriyor ,ellerine de bomba verip polise attırıyor.Bilgisi olmayan lütfen yorum yapmasın bu konularda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR