klorr
Ramazan Çetin
ben imzaladım
halimizin özeti...ben öğretmenim, az önce öğretmenler odasında bir öğretmen arkadaş benzin zamlarının normal olduğunu, abd de bile benzinin zamalandığını (23 mart samanyolu haber) söyledi.nutkum tutuldu, nefesim kesildi, sinirden resmen titredim...söyleyecek söz bulamadım, ne söylenebilir ki bu halinden memnun köleye. benden bu kadar deyip dışarı çıktım, onu biraz daha dinlesem söyleyeceklerimden değil yapacaklarımdan korktum, sonuçta devlet dairesindeyiz...Tempus' Alıntı:"Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir..." *Spartacus
maresal' Alıntı:konvoy olayı sadece istanbulda olacağına şöyle birşey yapsak, sitede her ilin sayfası var, belli bir gün belirlesek ve illerin sayfalarında duyurulsa da her ildeki gezenbilir üyeleri ayrıca bu üyelerin yine üye olduğu başka forumlardan da katılım sağlansa belli bir gün belli bir saatte bütün türkiyede pankartlarla kornalarla konvoy oluştursak, gazetelere televizyonlara çıksak çok ses getirir diye düşünüyorum...
sisdagili61' Alıntı:......
Hemen aramıza birileri girip bir pankart açar (bu iş için hazır bekleyen kaç kişivar zaten bunu herkes biliyor) ardından gaz, cop, tazikli su ve göz altı gelir.
.........
outlaw06' Alıntı:.....Elektrikli bisiklet baktım gecen 1,600 tl.alsakmı topluca?indirim olurmu?cop yemekten iyi.
kesinlikle, aman başımıza ne iş gelir diye hiçbirşeye başkaldıramaz olduk.halbuki haklar verilmez alınır, bugün öğrencilerimiz için uygulanan öğrenci tarifesi için zamanında can verilmiştir, bizler bugün haksızlıklara karşı birşeyler yapmaktan çekinirsek yarın bizim çocuklarımız bunların altında ezilecektir dolayısıyla bugün yapacağımız bir eylem bir protesto tamamıyle kendimiz için değil birazda çocuklarımız için güzel bir gelecek içindir.korelm' Alıntı:polis (korku) devleti olmuşuz bile....