AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybars233 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,199

Akaryakit Zamlarini Protesto Icin Konvoy Yapilirsa Katilirmisiniz ?

• Evet

Kullanılan: 39 78.0%
  • Hayir

Kullanılan: 11 22.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Bende imzaladım.
Ayrıca tepki için Başbakanlık iletişim merkezi BİMER de şikayet bölümü var.
Buradanda vatandaş olarak konu hakkındaki şikayetimizi dile getirelim. çok sayıda şikayet belki işe yarar
Bimer - Başvuru yap - dilekçe hakkı - şikayet

Tempus' Alıntı:
"Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir..." *Spartacus :smiley:
halimizin özeti...ben öğretmenim, az önce öğretmenler odasında bir öğretmen arkadaş benzin zamlarının normal olduğunu, abd de bile benzinin zamalandığını (23 mart samanyolu haber) söyledi.nutkum tutuldu, nefesim kesildi, sinirden resmen titredim...söyleyecek söz bulamadım, ne söylenebilir ki bu halinden memnun köleye. benden bu kadar deyip dışarı çıktım, onu biraz daha dinlesem söyleyeceklerimden değil yapacaklarımdan korktum, sonuçta devlet dairesindeyiz...

konvoy olayı sadece istanbulda olacağına şöyle birşey yapsak, sitede her ilin sayfası var, belli bir gün belirlesek ve illerin sayfalarında duyurulsa da her ildeki gezenbilir üyeleri ayrıca bu üyelerin yine üye olduğu başka forumlardan da katılım sağlansa belli bir gün belli bir saatte bütün türkiyede pankartlarla kornalarla konvoy oluştursak, gazetelere televizyonlara çıksak çok ses getirir diye düşünüyorum...

maresal' Alıntı:
konvoy olayı sadece istanbulda olacağına şöyle birşey yapsak, sitede her ilin sayfası var, belli bir gün belirlesek ve illerin sayfalarında duyurulsa da her ildeki gezenbilir üyeleri ayrıca bu üyelerin yine üye olduğu başka forumlardan da katılım sağlansa belli bir gün belli bir saatte bütün türkiyede pankartlarla kornalarla konvoy oluştursak, gazetelere televizyonlara çıksak çok ses getirir diye düşünüyorum...

evet her ilde aynı günde böyle birşey yapılabilir ama umursarlar mı bizi acaba :-\

Guzel bir fikir olabilir tesekkurler.Fakat dedikleriniz Icin bu sitedeki soz sahibi olan insanlarin ve adminlerin adim atmasi lazim.Facebooktan Boyle bir protesto Icin katilimci aranabilinir.Bazi arkadaslarin komik bularak sacma gordugu konvoy fikri istanbul gibi bir yerde %100 Haber kanallrinda gosterilir.Gunlerce tartisma programlarinda konusulur.Bu ulkenin neredeyse %80 i TV izliyor arabalarimizda bile TV lar var bu konvoyu gorup aynisini yapmak isteyecek olan birsuru Insan olucak.Ama sugan yapilan yorumlara baktigimda arkadaslarda genel olarak bir isteksizlik sezdim

188731309335092.jpg

eğer her ilde konvoyla protesto edebilirsek ses getireceğinden eminim ancak bu hükümet dikkate alır mı o konuda pek umutlu değilim ama biz yine elimizden geleni yapmalıyız.Ben kendi adıma gezenbilir üyelerinin katıldığı bir konvoya kesinlikle katılırım ayrıca üyesi olduğum başka araç forumlarından katılımcı ayarlayabilrim, onlarda kendi arkadaşlarını eşlerini dostlarını ayarlayabilir, katılım ne kadar fazla olursa o kadar ses getirir.düşünsenize bütün türkiyede aynı anda akaryakıt protestosu kulağa çok hoş geliyor...
Ayrıca internet ne işe yarar ki, en çok bu işe yarar uzakları yakın etmeye yeri geldimi birliğe beraberliğe..bu forumda yıllardır yazıyoruz , muhabbet ediyoruz, eleştiriyoruz eleştiriliyoruz , gülüyoruz üzülüyoruz birde BİR KEREDE BİRLİK OLALIM... Olmazmı....

Konu akaryakıta zam olunca çözümlerden biride motosiklettir. 8) 8) Zira motor kullanırsanız zamlar sizi arabalardaki kadar üzemez... ;)
Benzinle ilgili görseli bulamadım ama bunlarda fikir verir... ::smiley: ::smiley:

picture5small.jpg

picture6small.jpg

picture7small.jpg

sisdagili61' Alıntı:
......
Hemen aramıza birileri girip bir pankart açar (bu iş için hazır bekleyen kaç kişivar zaten bunu herkes biliyor) ardından gaz, cop, tazikli su ve göz altı gelir.
.........

outlaw06' Alıntı:
.....Elektrikli bisiklet baktım gecen 1,600 tl.alsakmı topluca?indirim olurmu?cop yemekten iyi.

polis (korku) devleti olmuşuz bile....

korelm' Alıntı:
polis (korku) devleti olmuşuz bile....
kesinlikle, aman başımıza ne iş gelir diye hiçbirşeye başkaldıramaz olduk.halbuki haklar verilmez alınır, bugün öğrencilerimiz için uygulanan öğrenci tarifesi için zamanında can verilmiştir, bizler bugün haksızlıklara karşı birşeyler yapmaktan çekinirsek yarın bizim çocuklarımız bunların altında ezilecektir dolayısıyla bugün yapacağımız bir eylem bir protesto tamamıyle kendimiz için değil birazda çocuklarımız için güzel bir gelecek içindir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR