AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybars233 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,199

Akaryakit Zamlarini Protesto Icin Konvoy Yapilirsa Katilirmisiniz ?

• Evet

Kullanılan: 39 78.0%
  • Hayir

Kullanılan: 11 22.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

ilk okudugumda güzel fikir dedim ne yalan söyliyim ama konunun yasal boyutu derki trafikde akıcılıgı engelleyecek şekilde konvoy cezai müide dogurur. buna aslen dügün konvoylarıda dahil kaldıki bizler 20 30 deyil 200 300 araç yollara dökülürsek ki olmaz bu ist hayat felç olur mobesse kameralarından biz eve dönmeden ceza makbuzlarımız gelir .:smiley: daha etkili bir yöntem uygulamalı

Dogalgaza %19 :D,Elektrige ise %9 zam hadi arkadaslar huniler kafaya ;D

evedilaz' Alıntı:
ilk okudugumda güzel fikir dedim ne yalan söyliyim ama konunun yasal boyutu derki trafikde akıcılıgı engelleyecek şekilde konvoy cezai müide dogurur. buna aslen dügün konvoylarıda dahil kaldıki bizler 20 30 deyil 200 300 araç yollara dökülürsek ki olmaz bu ist hayat felç olur mobesse kameralarından biz eve dönmeden ceza makbuzlarımız gelir . :smiley: daha etkili bir yöntem uygulamalı

Hele grup toplansında ben cezaya razıyım. Cebimizden ne paralar gidiyor, birde ceza ödemişiz çokmu? ;D

Lion80' Alıntı:
Hele grup toplansında ben cezaya razıyım. Cebimizden ne paralar gidiyor, birde ceza ödemişiz çokmu? ;D
bende razıyım, sesimizi duyuralım da cezada gelsin.

yakıt zammını protesto için yakıt yakıp, protesto sonunda gıdıp zamlı bır sekılde depolarımızı yakıt ile dolduracağız

bence belırlı bır gun belırleyıp, çok ses getırerek, sosyal paylaşım sıtelerınde org olup haftanın veya ayın bellı gunu kımsenın akaryakıt almamasını sağlarsak daha dogru olmazmı

konvoy yapıp yakıtları protestoedıyoruz dedıgımızde 2.4,2.5,3.2,4.0,5.2,5,9 motor aracla gulunc duruma dusmezmıyız

Selim bey :smiley: Dün foruma bakarken anneme söyledim 50-60 kişi toplasak da bir konvoy yapsak, ambulansı, bir yere yetişeni ,yaşlıyı rahatsız etmeden şehirde bir tur atsak.Aynen dediğinizi söyledi.He yaa dedi; koca jep le yakıt protesto edeceksin, taş atıp camını kırsınlar dedi:smiley: ama ben aynı kanaatte değilim.Ben 2012 model honda civic e,2012 fluance a 60 bin tl ye bineceğime 2000 model bu fiyatlara bir çok sıfır arabaya 100 basacak bmw ye biniyorum ve ülkemizde bu kültür oturmalı artık.Olaya o gözle bakmayalım lütfen.Sosyal paylaşım sitelerinden bişey çıkmaz.Evvele biz varız demek lazım.Hani kaç kişi isim yazdı? 4 kişi!(başka illerden yazan 3 arkadaşı saymazsak)sağolsun yazanda yazmayanda ama arabaların camına afişler yazıp 3-4 ana caddede tur atsak ses gelmezmiydi?Vallahi kızılayda ulusta akşama kadar 10 tane gazete tv ci geziyor.Haber olurduk.Ben hala bir konvoy şart diyorum!Öveçler 4. caddede olduğumu özellikle yazdım.Dizilirdik burda bizim büronun önünde asardık afişlerimizi çıkardık.Ama nerde!Niyazi abinin dediği gibi maç olsa 1000 kişi toplanırdık.

outlaw06' Alıntı:
Selim bey :smiley: Dün foruma bakarken anneme söyledim 50-60 kişi toplasak da bir konvoy yapsak, ambulansı, bir yere yetişeni ,yaşlıyı rahatsız etmeden şehirde bir tur atsak.Aynen dediğinizi söyledi.He yaa dedi; koca jep le yakıt protesto edeceksin, taş atıp camını kırsınlar dedi:smiley: ama ben aynı kanaatte değilim.Ben 2012 model honda civic e,2012 fluance a 60 bin tl ye bineceğime 2000 model bu fiyatlara bir çok sıfır arabaya 100 basacak bmw ye biniyorum ve ülkemizde bu kültür oturmalı artık.Olaya o gözle bakmayalım lütfen.Sosyal paylaşım sitelerinden bişey çıkmaz.Evvele biz varız demek lazım.Hani kaç kişi isim yazdı? 4 kişi!(başka illerden yazan 3 arkadaşı saymazsak)sağolsun yazanda yazmayanda ama arabaların camına afişler yazıp 3-4 ana caddede tur atsak ses gelmezmiydi?Vallahi kızılayda ulusta akşama kadar 10 tane gazete tv ci geziyor.Haber olurduk.Ben hala bir konvoy şart diyorum!Öveçler 4. caddede olduğumu özellikle yazdım.Dizilirdik burda bizim büronun önünde asardık afişlerimizi çıkardık.Ama nerde!Niyazi abinin dediği gibi maç olsa 1000 kişi toplanırdık.

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.

sloganda şu olsun "Protesto etmiyoruz vergi veriyoruz" :smiley:

outlaw06' Alıntı:

haklısınız ne dıyelım ınanın ben varım hepsıne konvoysa konvoy ,eylemse eylem

Merhaba arkadaşlar,
Bakın biz bir araya gelemeyiz, getirmezler.Bu güzel ülkemizde ilk defa olmak üzere ülkemizin her yerinden binlerce, belki onbinlerce yurttaşımız tarım ve ziraat derneklerinin organizesi ile fındık mevsimi ve genel seçim öncesi Ordu ilimizde toplandı bende ordaydım (İstanbul'a gidiyordum eskiden beri mitinglerle ilişkim iyidir bende katıldım) oda ne hemen ortalık karıştı yok efendim örgüt bayrağı açılmış ve yakalanmış, sonuç yakalayan olduğu söylendi fakat yakalananların kim olduğu belli değil bilmemne.İşte bu eylem kötü bir şekilde sonlandı ve unutuldu gitti.
Bizler araçlarımızla veya bir alana toplanıp yakıtlara veya diğer şeylere gelen zamları protesto etmeye başalrsak hemen aramıza sızmalar başlar ve sonuç biber gazı ile tazikli boyalı su olur.
Bence en güzel eylem kontak kapatıp toplu taşım araçlarını kullanmak.
Yakıt zammının sonucunu daha hissetmedik göreceğiz hep birlikte nakliye sektörü nasıl etkilenecek ve sonuç olarak direk sofralarımız etkilenecek işte o zaman bakalım aklımız başımıza gelecekmi ki bence çok zor.
Birde sayın bakanımız diyorki "üretici ülkelerdeki ve dolardaki durumdan zam yaptık" merak ediyorum tabi sizlerde ediyordursunuz üretici ülkelerin durumu ve doların yükselişi sadece bizim ülkemizimi ilgilendiriyor hala bunu anlayamadım.Eğer anlayan varsa bir anlatsın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

;D arkadas,zamlardan sonra Boyle olcaz die korkuorum

167091_486875744869_9206934869_5772119_4142649_n.jpg

Deli-ŞöfÃÂÂÂ

4 sayfalık yazı birikmiş ama ortada icraat yapacak kişi sayısı bir elin parmakları kadar,,,
halk böyle olduktan sonra devlet az bile yapıyor

grup olarak bir şey yapılacağından ümidimi kesmiş bulunuyorum bari kişisel olarak tepki vermenin yollarını araştıralım örneğin araçlarımızın arka camlarına büyük puntolarla birşeyler yazalım
2kişiden birinin kör olduğu bu halkta belki birilerinin gözüne batar da gerçekleri görürler,,,

__ C J 7 __' Alıntı:
4 sayfalık yazı birikmiş ama ortada icraat yapacak kişi sayısı bir elin parmakları kadar,,,
halk böyle olduktan sonra devlet az bile yapıyor

grup olarak bir şey yapılacağından ümidimi kesmiş bulunuyorum bari kişisel olarak tepki vermenin yollarını araştıralım örneğin araçlarımızın arka camlarına büyük puntolarla birşeyler yazalım
2kişiden birinin kör olduğu bu halkta belki birilerinin gözüne batar da gerçekleri görürler,,,

Arkadasima dedimki ne olcak bu yakita zam? bend 1.3 motor dizel var ded i.akrabay sordum, ahmet abi ne olcak bu dogalgaza zam? Fazla yakmiyoruz ki oglum dedi.Enerji bakani sayin yildiza sorduk sayin bakan bu zamlar neyin nesi die e amerikada zam yapiyo dedi.saygilar

Yılar önce elektirik idaresinde çalışan bir abi "Halı dövüle dövüle, abone sevile sevile yumuşar" demişti. (sevile sevileyi anlamışsınızdır) Yarın enerji bakanı çıkıp benzin, mazot ve lpg'i eşitledik litre fiyatı 10 lira dese yinede kimse boykot etmez, sadece homurdanır gidip deposunu doldurur. Biz sevile sevile yumuşamak neki pamuk gibi olmuşuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR