Selim bey
Dün foruma bakarken anneme söyledim 50-60 kişi toplasak da bir konvoy yapsak, ambulansı, bir yere yetişeni ,yaşlıyı rahatsız etmeden şehirde bir tur atsak.Aynen dediğinizi söyledi.He yaa dedi; koca jep le yakıt protesto edeceksin, taş atıp camını kırsınlar dedi
ama ben aynı kanaatte değilim.Ben 2012 model honda civic e,2012 fluance a 60 bin tl ye bineceğime 2000 model bu fiyatlara bir çok sıfır arabaya 100 basacak bmw ye biniyorum ve ülkemizde bu kültür oturmalı artık.Olaya o gözle bakmayalım lütfen.Sosyal paylaşım sitelerinden bişey çıkmaz.Evvele biz varız demek lazım.Hani kaç kişi isim yazdı? 4 kişi!(başka illerden yazan 3 arkadaşı saymazsak)sağolsun yazanda yazmayanda ama arabaların camına afişler yazıp 3-4 ana caddede tur atsak ses gelmezmiydi?Vallahi kızılayda ulusta akşama kadar 10 tane gazete tv ci geziyor.Haber olurduk.Ben hala bir konvoy şart diyorum!Öveçler 4. caddede olduğumu özellikle yazdım.Dizilirdik burda bizim büronun önünde asardık afişlerimizi çıkardık.Ama nerde!Niyazi abinin dediği gibi maç olsa 1000 kişi toplanırdık.