Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,996

Etiketler
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

41604_11636711999_9706_n.jpg

Arabama bunu yapıştırmaya karar verdim. Durumu en net şekilde açıkladığı kanaatindeyim. Umarım fazla müstehcen karşılamazsınız.

bazılarının işine gelebilir.güldüm hala gülüyorum sağol ama uygunsuz.tersten yapıştır.

bence ideal buradaki esnaf burun kıvırmasa bende yaptıracaktım ama maalesef...
A4'e kaldık galiba

Selamlar,
ne Markopaşa sı?? İnsanları "akılsız" yerine koyuyorlar.. Baksanıza, %65 vergi konuşulacağına, %35 olna kesimden JEST bekliyorlar.. Bundan, şaka bile olmaz. reha

aynen katılıyorum,

Siyasi yorum olarak yazmıyorum aşağıda yazılı olan tamamen haberlerde yapılan açıklamadan alınmıştır.
Maliye Bakanı dün yaptığı açıklamada; Avrupa'da akaryakıt firmalarının buradaki kadar kar payı almadığını o yüzden düzenlemeye gidileceğini, akaryakıt istasyonlarının kar paylarının yeniden görüşüleceğini, ayrıca kendi dönemlerinde akaryakıta vergi zammı yapılmadığını hatta kendilerinden önce 100 lirada 70 lira olan verginin dönemlerinde 65 liraya düşürüldüğünü övünerek söyledi.

Tüpraş'ta bu açıklamanın üzerine %2'lik bir indirime gitmiş.

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa geçen yıl bu zamanlar akaryakıta litre bazında 50 kuruşa varan zam yapılmadı mı? EPDK fiyatlarda 3 alyık düzenlemeye giderek litrede 50 kuruşa indirmiş güya bunu halktan gelen tepkilerin üzerine yaptıklarını açıklamış bu 3 aylık sürenin sonunda indirim yaptıkları o 50 kuruşluk miktar bize vergi zammı olarak dönmemiş miydi?
ardından gelen tepkilere de kulak tıkanmamış mıydı?

rezillikle övünmek sanırım adet olmuş...

yalnız çevreme bakıyorum da herkes bu zammı da kabullenmiş kimsenin umurunda değil. hani diyorlar ya psikolojik sınırı aştı diye ben artık kimse de sınır kaldığına inanmıyorum. ne versen yer olmuşuz.

Bu tamamen siyasi bir yorumdur.
Şu anki iktidar neden bu kadar aymaz içersindedir biliyormusunuz?
Hatta milletin gözünün içine baka baka (sanırım kendileride inanıyor)yalan söylüyor?
Ceketi lekelenmiş diye bir öğrenciyi mahkemeye verebiliyor?Hemde utanmadan...
Kendilerini çok ama çok üstün gördüklerinden,
Çünkü,hadi açık konuşalım karşılarında ciddi bir rakip varmı????
YOK
İşte bu sebeble............Oynayın beyler,hatta zil çalıp oynayın,
Gün sizin gününüzdür.........ÇÜNKÜ,siz ne yaparsanız yapın,sizi alkışlayacaktır bu millet....

"HER MİLLET HAKKETDİĞİ GİBİ YÖNETİLİR"

ilkakdeniz' Alıntı:
aynen katılıyorum,

Siyasi yorum olarak yazmıyorum aşağıda yazılı olan tamamen haberlerde yapılan açıklamadan alınmıştır.
Maliye Bakanı dün yaptığı açıklamada; Avrupa'da akaryakıt firmalarının buradaki kadar kar payı almadığını o yüzden düzenlemeye gidileceğini, akaryakıt istasyonlarının kar paylarının yeniden görüşüleceğini, ayrıca kendi dönemlerinde akaryakıta vergi zammı yapılmadığını hatta kendilerinden önce 100 lirada 70 lira olan verginin dönemlerinde 65 liraya düşürüldüğünü övünerek söyledi.

Tüpraş'ta bu açıklamanın üzerine %2'lik bir indirime gitmiş.

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa geçen yıl bu zamanlar akaryakıta litre bazında 50 kuruşa varan zam yapılmadı mı? EPDK fiyatlarda 3 alyık düzenlemeye giderek litrede 50 kuruşa indirmiş güya bunu halktan gelen tepkilerin üzerine yaptıklarını açıklamış bu 3 aylık sürenin sonunda indirim yaptıkları o 50 kuruşluk miktar bize vergi zammı olarak dönmemiş miydi?
ardından gelen tepkilere de kulak tıkanmamış mıydı?

rezillikle övünmek sanırım adet olmuş...

yalnız çevreme bakıyorum da herkes bu zammı da kabullenmiş kimsenin umurunda değil. hani diyorlar ya psikolojik sınırı aştı diye ben artık kimse de sınır kaldığına inanmıyorum. ne versen yer olmuşuz.
Tamamen haklısınız.Padişah fıkrasından farkımız kalmamış.Karşımızdaki insanlar utanmadan,sıkılmadan milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar.Ahirette affı olmayan tek olay olan Kul hakkı yemek değilmi,üstelik Sağ kesimi savunurken bunu yapmaları bana çok ilginç geliyor açıkçası.(Sağ kesimle alakalı hiç bir alıp veremediğim yoktur,İktidardaki partinin oy aldığı kesim olduğu için Sağ kesim dedim.)Not : İnsanların kardeşliğini eşitliğini savunurum herzaman,İnsanlar hangi görüşe sahip olurlarsa olsunlar benim gözümde insan olarak kalacaklardır.Güdülenler hariç her kesimin kendine göre mantıklı bir açıklaması vardır çünkü.Her insan dinlenmelidir,dertlerine çözüm üretecek insanlar olmalıdır o insanları yönetenler.Ama bu işler yalan dolanla,halkı sömürüp oğluyna gemi almakla olmuyor arkadaşlar.Wikileaks'e sızan belgeleri görüyoruz.Maliye bakanımız,Doğan Grubuna yatırım yapmayın,doğan grubu gidici demiş.(nedense deniz feneri olayıyla çok alakdar geldi.)Amerika belgelerin doğruluğunu kabul etti,bunun içn özür diledi.Bizimkiler hala yok komploydu oydu buydu.Ayıptır , günahtır !,Bunları ,bu olanları benim görüşümden olan insanlar iktidarda olsaydıda eleştirirdim.Çünkü hiç bir millet başlarında yalan dolan dolu,ülkeyi sömüren bir iktidar istemez,haketmez. Bunları yazdım , çünkü yine bazılarının ne olup bittiğini anlamadan, hiç bir şeyden haberi olmadan olan biteni bilmeden ,beni haksız yere suçlamasını istemiyorum.
Saygılar ,

Benim en çok kızdığım nedir biliyormusunuz ?
Artış nedeni olarak dünya piyasalarında ki, varil petrol fiyatlarının artmasının gösterilmesi.
Yahu muhterem , dünyada petrol fiyatları gerilerken de zam yaptınız.
Siz herkesi kör , alemi sersem mi sanırsınız !
Edep yahu !!!

Benzini çok pahalı aldığımız doğru. Vergi yükü gerçekten çok ağır ve birilerinin kaçak akaryakıt işi yapması engellenemiyor yada engellenmek istenmmiyor. Hala sınır illerden eşek sırtında akaryakıt geçiriliyor buna kim izin veriyor? Kim izin veriyor peki valisi,kaymakamı,deftrdarı,polisi,özel harekatı, askeri, vergi memurları kısaca devlet adına görevli kim varsa. Peki devlettin aldığı vergi fazlamı ? Haddinden fazla. İndirilmesi gerekiyor mu? En kısa zamanda.
Bu vergiler ne zamandan beri alınıyor? Bu ülkede petrol olduğuna cani gönülden inanıyorum , peki neden ve nezamandan beri çıkaramıyoruz da hala dışarı bağımlıyız?

Taha Bey Türkiye'de MTA'nınyaptığı araştırmalar sonucu , Eğirdir bölgesinde Amerikalıların yıllar önce petrol yok diye kapattıkları kuyuda yapılan araştırmalar sonucu tekrar petrol bulunmuş,Nusaybin'de de petrol bulunmuş,malumunuz Suriyede çıkıyor,ırakta çıkıyor,Aramızda sınırı engelleyen herhangi bir fiziksel engelde yok.Yani orası başka burası başka toprakta değil toprak,yerşekilleri aynı.Bu da demek oluyorki ülkenin güney sınırında petrol var.Ancak, petrolün çıkarılmama nedenide malumunuz dışardan almayı seven bir milletiz.Dışardan almayı seven bir milletiz ve kolay kandırılıyoruz.Musulu misak-ı milliden çıkarırken yaptığımız Ankara anlaşmasından alacak olduğumuz petrolün 1 litresini bile alamadık bugüne kadar.Türkiye yabancı petrol şirketleri için büyük bir rant kapısı.İşin içinde onlardan başka kim olabilirki .. Üzülüyorum sadece .

Rafineciler indirime gidiyor,rafineciler uğraşsın dursun ham petrolü işleye dursunlar, devlet sanki uğraşmış yorulmuş gibi bir emek sarfetmiş gibi vergi alsınlar ,esas olan indirilmesi gereken çok fazla ve haksız yere alınan verginin azaltılmasıdır.ben üreticinin yanındayım üretene destek,nasıl çiftçi binbir çabayla üretiyor mesela 1 e halcide 1 üste koyuyor 1 de marketçi koyuyor alsana 3 . Bu böyle olmamalı artık.çiftçi 1 hal 0.5 market 0.5 eder 2 olmalı en aşaği.yani devlet üğüden kazanmamalı dediğim.Bence 1 hafta yakıt kullanılmasa,alınmasa düşme olmak zorunda.

jeep' Alıntı:
neden bilmem ama ingilizce küfür ediyorum içimden hep.. ;D
İşin sorumlularına forum dışında Türkçemizin en nadide kelimeleriyle küfür ediyoruz zaten , bide işin yabancı sorumluları var , onlarada ingilizce,fransızca dillerinde küfür etmek gerek :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR