Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,411
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

''ama ben türk üm kardeşim ve insanın zoruna gidiyor.''

Walla kusura bakmayın yukarıdaki yazıya katılamayacağım çünkü...Hafif kalır bu yazı.

Benim ZORUMA GİRİYOR.

Etiketler

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhaberleri izliyorumda, yumurtacı gençler ergenekoncuymuş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhaberleri izliyorumda, yumurtacı gençler ergenekoncuymuş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bende Kılıçdaraoğlunu dinledim. Çok güzel bir cümle kullandı çok hoşuma gitti.

''Vergi dairelerine gerek yok kapatılsın, tüm benzin istasyonları o görevi başarıyla yapıyorlar''

2jf0ltv.gif

sertem41' Alıntı:

''Vergi dairelerine gerek yok kapatılsın, tüm benzin istasyonları o görevi başarıyla yapıyorlar''

kömür tepelerini gösteriyor. Malum zaman daralıyor.

johnplayer' Alıntı:
adınızı bilmiyorum o nedenle cicin bey diyeceğim kusura bakmayın,
bizler medeni protesto yaparken bile dalga konusu olmaktan çekindiğimiz için , neredeyse konu içinde bir arkadaşımızın anlattığı fıkradaki halk durumuna geldik. Norvec i bilmem ama ben türk üm kardeşim ve insanın zoruna gidiyor.
saygılarımla.
Erhan Bey, adım Cihat
Fıkralar boş yere ortaya çıkmıyor. Maalesef ülke olarak zaten fıkradaki gibi garip bir ülkeydik şimdi daha da garip olduk, artık padişahım çok yaşa diyoruz.

Barış MANÇO/Cacık (Sözüm Meclisten Dışarı)

Sözüm meclisten dışarı dostlar
Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum
Hani dilim dilim doğrasalar beni
Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum
Derdim öylesine büyük ki dostlar
Kırka yarıp yine kırka bölseler
Ve kırk bostana gübre diye serpseler
Kırkbin tane ot biter de kırkbin derde deva olur diyorum
Ne oldu bana böyle durup dururken
Oğlan aldı başını gitti kız zaten lafımı dinlemezdi
Düğmem kopuk paçam sökük oramda buramda çengelli iğneler
Bir de çengelli iğne nazar bozar derler
Hanımın çorabı kaçık başında bigudiler
Karabaş bile, karabaş bile suratıma bakıp bakıp havlıyor
Öğünmek gibi olmasın ama dostlar
Kendimi hıyar gibi hissediyorum
Hani ince kıyım doğrasalar beni Akdeniz cacık olur diyorum
Ve hatta Atlas okyanusu ve hatta Hint okyanusu
Ve hatta hatta Büyük okyanus bile cacık olur diyorum
Böyle cacığa rakı mı dayanır
Çivi çiviyi söker derler soğuktan donanı buzla ovarlar
Ben zaten yanmışım dostlar peki beni fırına mı koysalar
Zeytin suyuna kuru ekmek böyle gelmiş böyle gidecek

sertem41' Alıntı:

Çok doğru söylemiş :smiley:

İşte biz ancak konuşruz böyle, sevgili Barış Manço en güzelde yazmış, söylemiş.

Bizlerde ancak böyle yazılanları okur, bizlerde tekrar eder dururuz, başka ne yapabiliriz ki değil mi?

Kömür tepeciklerini seyrederiz Tv de, yumurta atan öğrenciler bile bizlerden çok çok daha iyiler.

2jf0ltv.gif

moonwalker_arc' Alıntı:
İşte bu süper topluca bu stickerdan bastırıp araçlara yapıştıralım direk benzin kapağının üstüne, ben varım.

Katılıyorum kardeşim sana, aynısını bende yapacağım.

yavuz-çelikel' Alıntı:
sticker protestosu anlamlı olur. İlk fırsatta yaptıracağımn.

Yavuz Bey merhaba;

Nasıl sa BOLU da buluşacağız, ücreti mukabilinde toplu olarak yaptırsanız ve orada sizden alsak, bizler yaptırabiliriz tabiki ama orada bunun anlamının daha da fazla olacağını düşünüyorum.

Selamlar.

Gaziantep te bakkalda Suriye benzini 2.50 TL Halepte 1.20 TL, Motorin 0,90 TL .. Burada 270 Litre deposu olan kango connect benzeri araçlar var. Araç boş ama tekerlekler dibe vurmuş ağırlıktan. Halep Gaziantep arası dolmuş yapıyor. 5 TL ye halep e gidip gelebiliyorsunuz. Bakalım nereye kadar gider bu iş ;D

Petrol fiyatları tavan yaptığı zaman 1 varil ham petrol 150 $'a kadar yükselmişti.Bizim o zaman için benzin fiyatımız (kurşunsuz 95) 3.34tl .Şuan 1 varil ham petrol 40$ bizim benzin'e verdiğimiz fiyat 4tl. Tünelin sonunda ışık görebilse insanlar bir nebze rahatlayacklar ama nereye kadar böyle gider bilinmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR