Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,396

johnplayer

Kamp I
Yer
ankara
Değerli Gezenbilir üyesi arkadaşlarım,

Vatandaşına 1,2 liraya maal edip , 3,85 liraya litresi benzin satan, aldığı yüksek vergiyle bütçe açığını kapatmaya çalışan, bu zihniyeti burada Protesto etmeye davet ediyorum...

Etiketler

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

johnplayer' Alıntı:
Medeni bir şekilde görüşlerimizi paylaşarak.
Bu da güzelmiş ;D Erhan Bey herhalde Norveç'te falan olsak bu medeni protesto tepkinize hükümet sessiz kalmaz ve zamların bır kısmını geri çekerlerdi ama burası Türkiye. Aman öyle protesto falan derken biber gazını yemeyelim de ???

Protesto için hafta içi sabah 8 ve akşam 19 da alem fm nihat sırdar ile birlikte 4lülerimizi yakıp kornaya basıyoruz katılım güzel ve gün geçtikçe artıyor
yanlız değilsiniz

alem fm istanbul için 89.2 sabah 7:00 9:00 akşam 18:00 20:00 arası yayında olması lazım

ümit

Yabancı vatadas olmak daha karlı.. hiçbirşeye vergi odemiyorsun.. Yabancı vatandasların vergi konusunda bizden daha ustun hakları var.. Her turlu vergi avantajı yabancı vatandaslardan yana..

Yabancı futbolcular, en luks yaşantıya sahip bireyler olmasına ragmen, eminimki benden daha az vergi ödüyorlardır..

en pahalı benzin, en pahalı ekmek, en yüksek vergi, en pahalı araba

en az sağlık hizmeti, verilen vergi oranına göre en düşük eğitim hizmeti, en kolay ölüm, en berbat trafik, en kötü otoban, en kötü yol....

ne kadar çok EN miz var di mi?
artıran var mı?

arkadaşlar hani padişah halkın nabzını yokluyor halkın isyanından sıkıntısından dolayı habire zam yapıyo ne zaman halk gülüp oynuyo o zaman korkuyo.ya bizimkide o hesaba gelmesin .protesto edelimmi yoksa gülüp oynayalımmı.iyi düşünelim .sonra sakata gelmeyelim.bu hükümet malüm o padişaha benziyobiraz.

:D

[attachment=1]

Cavid Sezen

Yumurta_şenliği.jpg

Hocam , çok iyi fikir de, biz kime atacağız bu yumurtaları.

Bir de şemsiyeyi açmalarına fırsat vermeden, kovboyların silah çekmesi gibi çok hızlı davranmak gerekli.

Tabii işin bir de ciddi boyutu var; Güzel Ülkemizde ne zaman toplum olarak birarada yaşamayı öğreneceğiz,

dernekler, sivil toplum örgütlerine katılım yüksek olursa ancak o zaman bu tür karşı çıkmalar bir sonuç verir.

Oysa,baktığımızda durum ortada.
Selamlar, sevgiler.

Padişah ekonomik krize düşen ülkesini kurtarmak için çareler arar ama bulamaz.
vezirini çağırır durumu izah eder vezir derki efendim bundan kolay ne varki.
ne yapacağız diye sorar padişah.
vezir başlar söze şu bizim köprü varya padişahım ordan karşıya geçenlerden ücret alalım der.
padişah sinirlenir olurmu öyle şey der halk kazan kaldırır başımıza iş çıkartma.
vezir kendinden emin ama yinede padişaha hak verircesine en azından deneyelim ne kaybederizki der ve
padişaha zar zorda olsa kabul ettirir.aradan zaman geçer padişah veziri çağırıp sorar ne oldu halkı bu ücret işine sinirlendimi
yok efendim der vezir herkes gayet normal akçesini verip geçiyor karşıya hatta bu tarafa geçerkende alıyoruz
neeee der padişah olurmu öyle iş yani kimse sesini çıkarmıyormu
sinirlenen padişah ulan bu halka buda az der ve vezire emreder köprünün iki tarafınada memur koyun köprüye girerkende bir akçe çıkarkende bir akçe alsın demiş
aradan zaman geçmiş padişah vezire durumu sormuş herşey gayet normal köprüye giriş bir akçe köprüden çıkış bir akçe iki akçede dönüşte ama kimsenin sesi çıkmıyor paşa paşa veriyorlar efendim demiş.

padişah hayretler içinde kalmış tabii çokda sinirlenmiş halkın bu tepkisizliğine ve
vezirine emretmiş

köprünün ortasına en babayiğit askerimizi koy gelenide...... gidenide......

aradan zaman geçmiş vezire sormuş varmı ses
yok efendim milllet hem para veriyor hemde bi güzel.......

padişahın artık tahammülü kalmamış tez topla halkı meydana demiş vezire

padişah halka sormuş
ey halkım varmıdır benden bi şikayetiniz
padişahım çok yaşa
ey halkım varmıdır benden bi şikayetiniz
padişahım çok yaşa
padişah gayet yumuşak bir dille gene sormuş bakın demiş varsa bir sıkıntınız şikayetiniz kim olursa olsun yardım edeceğim

derken korkak bir el kalkar gibi olmuş

padişah ın içine umut düşmüş işte demiş hakkını arayan biri ve sevinçle

söyle evladım demiş söyle

vatandaş korkarak

padişahım şu köprü varya demiş

oh beee çekmiş padişah

devam et demiş vatandaşa

köprüye en son koyduğunuz asker varya demiş

eeeeeeeee

çok çabuk yoruluyor ve sıra bekliyoruz
oraya vardiyalı olarak değişik askerler koysanız
hem bizide anlayın hergün hergün aynı asker
bu işin zevki de kalmadı
:eek: :eek: :eek:

çok güzel ben kısadan geçtim ama siz baya .bi ayrıntılı yazmışsınız elinize sağlık.durumu çok iyi anlatmışsınız.

Yavuz Beyin koymuş olduğu bu logoyu araçlarımıza yapıştırmamız sorunu çözmüyor ama yine de bir protesto şekli.

Bunlardan daha da çoğaltmalıyız bence... :D :D :D

CİNCİN' Alıntı:
Bu da güzelmiş ;D Erhan Bey herhalde Norveç'te falan olsak bu medeni protesto tepkinize hükümet sessiz kalmaz ve zamların bır kısmını geri çekerlerdi ama burası Türkiye. Aman öyle protesto falan derken biber gazını yemeyelim de ???

adınızı bilmiyorum o nedenle cicin bey diyeceğim kusura bakmayın,
bizler medeni protesto yaparken bile dalga konusu olmaktan çekindiğimiz için , neredeyse konu içinde bir arkadaşımızın anlattığı fıkradaki halk durumuna geldik. Norvec i bilmem ama ben türk üm kardeşim ve insanın zoruna gidiyor.
saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR