Bende katılıyorum aynı fikirdeyim.Ama şöyle de bir durum var.%58i teşkil eden insanlarda eminimki benzin istasyonunda ödeme yaparken bir iki kötü kelime söylüyorlardır oy verdikleri insana, yani bu haksızlıklara sadece biz maruz kalmıyoruz onlarda kalıyor.umarım halkımız 1 ton kömür için , elektriksiz köye gelen çamaşır makinesi için kendi fikirlerinden taviz vermez ve bu durum dahda kötüye gitmez.
Sevgili ''Deniz'', son yazdıklarını sağ elinin işaret parmağını, yine sağ şakağına değdir,( kısa devre yapınca daha iyi düşünülür ya ondan)
yazdıklarını bir daha oku, ve bir düşün , ardından da kendi kendine bir değerlendirme yap ''lütfen''.
Bence burada üzerinde durulması gereken şey çok basit.
Ben de sana katılıyorum, en azından şöyle yapılabilir, gerekçeli sebebi sana söylenir ondan sonra gereken yapılır. Bizler de görüşlerimizi bu yönde dile getiririz. Sonuçta bu foruma da zarar vermek istemeyiz.
Serhat bey,
görüşlerinize katılıyorum, nedeni/içeriği ne olursa olsun, mesajı silinen arkadaşımızın/arkadaşlarımızın bunun nedenini bilmeye hakkı olduğu kanısındayım. . Sanırım yoğunluktan olsa gerek, mesajlara müdahale eden arkadaşımızın "nedenini açıklamaya" fırsatı olmamış sanırım. Eminim haklı nedenleri vardır, izin verirseniz bu konuda bilgi edindiğim de sizlerle de paylaşacağım. herkese iyi akşamlar dilerim, reha
Sevgili ''Deniz'', son yazdıklarını sağ elinin işaret parmağını, yine sağ şakağına değdir,( kısa devre yapınca daha iyi düşünülür ya ondan)
yazdıklarını bir daha oku, ve bir düşün , ardından da kendi kendine bir değerlendirme yap ''lütfen''.
Bence burada üzerinde durulması gereken şey çok basit.
Sevgili derindeniz1 , Ben herhangi bir siyasi ideoloji belirtmeden objektif olarak yapmış olduğum değerlendirmelerimi sunmak istedim.Mizahi bir yaklaşım sergiledim.Bunlar benim kendi düşüncelerimdir ve Türkiye'de yapılan anketler , ve bunları inceleyen bu işte uzmanlaşmış kişilerin değerlendirmeleri sonucu Türkiye'de bu işlerin bu şekilde yürüdüğünü ortaya koyuyor.Üslubunuza dikkat ederseniz biraz daha iyi olacak gibi.
Bence bu konu amacından baya bi şaştı.Benden sonra yazacak arkadaş akaryakıt fiyatlarıyla alakalı birşeyler yazarsa belki konunun sapmasını engelleyebiliriz. Tekrar sölemek istiyorum , darılmaca gücenmece olmasın yazdıklarım anket sonuçlarıdır odur budur , sonuçta "SİYASİ İDEOLOJİ,SUBJEKTİF YARGI" içermemektedir.
Sevgiler, Saygılar.
Serhat bey,
görüşlerinize katılıyorum, nedeni/içeriği ne olursa olsun, mesajı silinen arkadaşımızın/arkadaşlarımızın bunun nedenini bilmeye hakkı olduğu kanısındayım. . Sanırım yoğunluktan olsa gerek, mesajlara müdahale eden arkadaşımızın "nedenini açıklamaya" fırsatı olmamış sanırım. Eminim haklı nedenleri vardır, izin verirseniz bu konuda bilgi edindiğim de sizlerle de paylaşacağım. herkese iyi akşamlar dilerim, reha
Ne kadar protesto etsek de fayda yok padişah köprü fıkrasını biliyorum gerçekten çok güzel Arkadaşım gürcistanda yaşıyor orada bile benzin 1.5 tl hele araç fiyatlarını duydunuzmu güleceğinizi tutamıyorsunuz 3000 dolara 98 model 3.5 lik pajero alabiliyorsunuz 22 bin dolara ise hummer alınıyormuş bu nasıl bir iş benzin yakında 5 tl yi görecek ve kimse gene sesini çıkartmayacak çıkartsada değişen bir şey olmayacak bizi koyun gibi güdmeyi gerçekten çok iyi biliyorlar
Yanlış hatırlamıyorsam M.Yılmaz 1 dolara sabitleyecekti ve hiç deyişmeyecekti Reha abi ;D ;D ;D
Ve o tarihlerdede en ucuz akaryakıt Türkiyedeydi sanırım.
Yapılan bir istatistiki araştırmaya göre Dünya çapında Türkiye hangi konularda kaçıncı sırada olduğu şu şekilde açıklanmış…;
Findik üretimi 1
Incir üretimi 1
Kayisi üretimi 1
Kiraz üretimi 1
Keçi sütü üretimi 1
Kuru meyve üretimi 1
Bor rezervi 1
Krom rezervi 1
Toryum rezervi 1
Israf etme 1
Altin ziynet Ihracati 2
Orman tahribati 2
Trafik kazasi 2
Kumar oynama 2
Karpuz üretimi 2
Domates üretimi 2
Salatalyk üretimi 2
Mercimek üretimi 2
Koyun sütü üretimi 3
Patlycan üretimi 3
Bezelye üretimi 3
Alkollü içki tüketimi 3
Tekstil ihracati 3
Zeytin üretimi 4
Zeytinyagi üretimi 4
Sogan üretimi 4
Ay çiçegi üretimi 4
Sigara tüketimi 4
Günes enerjisi üretimi 4
Sebze üretimi 4
Fistik üretimi 4
Makarna üretimi 5
Pamuk üretimi 5
Elma üretimi 5
Üzüm üretimi 5
Seker Pancari üretimi 5
Keçi yetistiriciligi 5
Ordu gücü 5
Koyun yetistiriciligi 5
Koyun eti üretimi 6
Çay üretimi 6
Tütün üretimi 6
Arpa üretimi 6
Yün üretimi 6
Bal üretimi 6
Limon üretimi 7
Badem üretimi 7
Greyfurt üretimi 7
Civa üretimi 7
Cep telefonu sayisi 7
Jeotermal enerji üretimi 7
Katir yetistiriciligi 7
Bugday üretimi 7
Tütün tüketimi 7
Turizm geliri (2005) 8
Hububat üretimi 8
Çavdar üretimi 8
Merkep yetistiriciligi 8
Inek sütü üretimi 8
Keçi eti üretimi 9
Endüstri payi 9
Misir üretimi 9
Portakal üretimi 10
Turist çekme 10
At yetistiriciligi 12
Tereyagi üretimi 13
Ham çelik üretimi 13
Sigara üretimi 14
Sigir yetistiriciligi 14
Çimento üretimi 15
Patates üretimi 15
Tasit araci sayisi 15
Pazarlarda büyüme 15
Kömür üretimi 15
Nüfus 16
Ekonomi 16
Ihracat 17
Birde dünya üzerindeki 77 madenin 60 tanesi ülkemizde bulunuyor fazla miktarda bunun içinde Küçük Asya (asia minor = anadolu!) deniliyor.
2 lira 30 kuruş vergi yükü var her bir litre benzinde.
bir ara benzin 1 dolara gidiyor diye ağız dolusu küfrediyor iken, bu aralar benzin neredeyse 3 dolar oldu ben de küfretmek yerine bu durumda edecek küfür üretmeyen geçmişime hayır dualar ediyorum şimdi
ayrıca Allah'ın hesap gününde bu insafsız fiyatlara benzin satanlara, bize benzini bu fiyata satarken gösterdiği kadar merhamet göstermesini diliyorum
elden bir şey gelmiyor
kalkın efendiler boykot desem Zerrin misali tek kalacağım, don kişot gibi ortaya çıkmak da istemiyorum, geriye sadece beddua etmek kaldı onu ediyoruz biz de
Arkadaşlar bu uygulamaya desteklerinizi bekliyoruz..
TÜM TÜRKİYE (BENZİN ALMIYORUZ KONTAK ACMIYORUZ)
ZAMAN: 24 Aralık Cuma, 13:00 - 27 Aralık, 13:00
Değerli Araç sahibileri;
Malum araçlarımızda dünyanın en pahalı akaryakıt ürünlerini kullanıyoruz ve bunun nedenide yüksek olan vergiler..
Türkiye’de benzinin rafine çıkış fiyatı yaklaşık 1,20TL civarında..Yani kdv ve ötv ‘ler olmasa Türkiye’de 1LT benzin fiyatı yaklaşık 1,20TL olacak..
...
Bütçe açıkları ile boğuşan komşumuz Yunanistan’da bile 1 litre benzinden sadece 1.1 liralık vergi alınırken, Türkiye’de benzinden yaklaşık 2.65 TL vergi alınıyor.
1 litreden alınan vergi, rafineri çıkış fiyatının 2.7 katını geçiyor.
Değerli araç sahipleri UYANIN!!Zaman kaderimize razı olmayıp dişimizi göstermenin zamanı!!
Artık devletin bu fahiş vergi alımlarına bir DUR deme vakti geldi.Sizlerle bir olup ...tarihinde 3 günlük akaryakıt almama eylemi uygulamayıp,sesimi duyurmaya karar verdik.
Desteklerinizi bekliyoruz..
Bazı ülkelerdeki akaryakıt fiyatları:
Polonya 1.01 Euro
Yunanistan 1.07 Euro
İspanya 1.08 Euro
ABD 0.48 Euro
Değerli Araç sahibileri;
Malum araçlarımızda dünyanın en pahalı akaryakıt ürünlerini kullanıyoruz ve bunun nedenide yüksek olan vergiler..
Türkiye’de benzinin rafine çıkış fiyatı yaklaşık 1,20TL civarında..Yani kdv ve ötv ‘ler olmasa Türkiye’de 1LT benzin fiyatı yaklaşık 1,20TL olacak..
...
Bütçe açıkları ile boğuşan komşumuz Yunanistan’da bile 1 litre benzinden sadece 1.1 liralık vergi alınırken, Türkiye’de benzinden yaklaşık 2.65 TL vergi alınıyor.
Değerli araç sahipleri UYANIN!!Zaman kaderimize razı olmayıp dişimizi göstermenin zamanı!!
Artık devletin bu fahiş vergi alımlarına bir DUR deme vakti geldi.Sizlerle bir olup ...tarihinde 3 günlük akaryakıt almama eylemi uygulamayıp,sesimi duyurmaya karar verdik.
Polonya 1.01 Euro
Yunanistan 1.07 Euro
İspanya 1.08 Euro
ABD 0.48 Euro
Serhat bey,
Değerli Araç sahibileri;
...
Polonya 1.01 Euro
Yunanistan 1.07 Euro
İspanya 1.08 Euro
ABD 0.48 Euro